reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam
Mam na imię Monika.Jestem tutaj po raz pierwszy.Chciałabym sie przedstawić i zapoznać z forum ,mam nadzieje ze mi pomożecie.Jestem w 18 tyg, ciązy,wszytsko z dzidzią dobrze.!9.06 wybieram sie do Wasilewskiego na USG połówkowe i chcialabym poznać płeć.Mam nadzieje ze miło spedze z Wami czas i wiele sie od Was dowiem.Pozdrawiam.

reklama
witam :-)

sugarpunsister - SUPER teletubiś :-D:tak::-D rozbawił mnie do łez :-D

a ja za chwilkę jadę do teściów na urodziny :-) jak wrócę spróbuję troszkę więcej skrobnąć :sorry2:

Witajcie Kochane!

Jestem dzisiaj pierwsza?!:shocked2: Pobudka!!!

U nas burza... wreszcie bo nie było czym oddychać...

Z tymi remontami to chyba jakaś reguła już w stanie błogosławionym, ale jakoś tak mi raźniej jak widze ze każda z nas to przeżywa albo przeżywała.

Sugar przezyłaś swoje i to w ósmym miesiącu, współczuje:sick: Pochwal sie jak teraz wyglada twoje mieszkanko juz po tym wstretnym remoncie:-)

Wyobraźcie sobie ze jak rok temu kupilismy dom to na samym poczatku wyszła miła niespodzianka, a mianowicie ze nie ma wody, tzn. jest ale malutko. Przez rok bylismy bez kropli w sumie 4 miesiace z przerwami.:angry::shocked2: Bez szans na podłączenie wodociagu. Zbieralismy kase na studnie glebinowa, bo w kopanych tutaj nie ma wody i wreszcie wczoraj po miesiacu wiercenia mamy wode!!! Koszmar. Cale szczescie to byla jedyna niespodzianka. Teraz tylko pozostaje dokonczyc zwykly remont, czyli malowanie, podłogi i mozemy mam nadzieje mieszkac spokojnie:elvis::elvis::elvis:

Dziewczynki ja juz nie moge wytrzymac z tym brzuchem, boli... Moge tylko na chwile siedziec, bo zaraz zaczyna sie na nowo. Jedynie jak leze ale tylko na plecach to nie boli. Nie moge sie dodzwonic od wczoraj do mojej gin., mam nadzieje ze do jutra wytrzymam i ze to nic złego. Doswiadczone mamuski powiedzcie mi czy mialyscie cos takiego?

Cześć dziewczynki ...ja na momencik bo mam dziś rocznicę:-) i spędzamy czas z mężusiem;-) jutro zdam relacje;-) a wy piszcie ja poczytam;-)

Witaj Moniu wśród nas:-)

Witam dziewczyny ja ostatnio nie mam na nic czasu...wczoraj bylismy u rodzinki Macio pobawił sie a maluch chyba był zazdrosny bo zaczoł dawac mamie znaki:-)

jutro tez mam zakrecony dzien najpierw jade na cwiczonka a potem do krakowa wiec nie bedzie mnie tydz:-) Tak wiec dozobaczenia po moim powrocie:-)

hej dziewczyny :-D
mnie tez bedzie czekac remoncik przed porodem jeszcze, jak kupie mieszkanko.
No mam nadzieje, ze je kupie. Bynajmniej mam takie plany, bo mieszkanie u tesciow mnie nie rajcuje z maluszkiem. Wiec oby byl ten remont w nowym mieszkanku ;-)

u mnie jak zwykle skwar :crazy:

reklama
HEj,
Jagoda
to faktycznie nie ciekawe mieliscie przezycie z tym domem, dobrze, ze dalo sie z tego jakos wybrnac...
Co do bolu brzucha to ani w pierwszej ciazy ani teraz nie mam, mam nadzieje, ze u Ciebie to te nic powaznego.( A nie masz moze nadwazliwego jelita? bo u mojej szwagierki to akurat bylo powodem boli brzucha w ciazy.)

Sabina
Udanej rocznicy...;-):-D

Kunda
udanego pobytu no i wracaj do nas szybko:-)

larvunia
trzymam kciukasy za nowe mieszkanie:tak: domyslam sie, ze mieszkanie z osobami trzecimi to nic przyjemnego :no: Nie ma to jak u siebie:tak:

Do góry