reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
a co do ubranek to ja ostatnio nie miałam nic do ubrania i poszłam sobie kupić własnie takie 3/4 spodenki typowę ciężarówy ;-) hehe śmiesznie mierzyło się takie ubranka;-)

sabina milego pieczenia :) moj mezulek tez lubi slodkosci... ja do zajscia w ciaze tez kochalam zajadac sie slodyczami, zamiast obiadu moglam je jesc :)
teraz ze slodyczy to tylko lody jem... bo jak zjem cos innego slodkiego to mnie mdli.
wogole to nie mam nawet ochoty na nie :) teraz to tylko TRUSKAWKI :p

Hej Dziewczynki! Ja tylko wpadłam sie przywitać. Jestem strasznie zmeczona, bo byłam na zakupach. Też chciałam jakies spodenki ale takie krótkie sobie kupic i nic nie wybrałam:no: Brzuszek dalej mnie boli, ale to chyba od żołądka tylko że tak promieniuje wszedzie, już sama nie wiem. Czuje sie ochydnie, najchetniej położyłabym sie, a musze gotować obiadek bo mamy dzisiaj robotników:wściekła/y: Jeszcze wieczorem jedziemy na grilla do znajomych , ale nie wiem czy pojade jak sie bede tak wstretnie czuć:no::-:)sick:

Zajrze tu później...

no właśnie Jagoda Larvunia ma racje szybciutko do ginka:-) kurde padam dziewczynki dziś:-( umyłam okna, upieklam placka, posprzątałam i mam dość;-( a jeszcze się okazało że o 15.30 mam jechać na grila ...ale mi się nie chce.... ponieważ mam juz dostęp do galer (za co dziękuję) wrzuciałam moje foteczki:-) już was sobei pooglądałam ...superaśne foteczki macie i wogóle wszystko mi sie podoba:-) ale jakbym chciała o każdej z osobna napisac to by mi zeszło:-) więc ogólnie super brzuszki, śliczne foteczki z weselicha i wogóle wogóle wszystko super:-)

a co do słodkości Larvuniu ja też tak miałam objadałam sie słodyczami ile widziałam przed ciążą:-) a teraz mam dokąłdnie tak samo tylko lody;-) czasami zjem jakiegoś placuszka ale to żadko...no i jak piekę to musze kosztować;-) zeby sie inni nie otruli:-)

Cześć Sabinko! Ale Ty duzo rzeczy dzisiaj zrobiłas:szok: Co do słodyczy to przed ciążą uwielbiałam a teraz jeszcze bardziej:tak: Nie moge patrzec na mieso. Wiec moje menu wygląda tak: czekolada, zupa, jogurt, zupa....:-D
Moja gin nie odbiera tel. myslałam ze sie jej zapytam:-( o ten brzuch no ale nic, poczekam do poniedziałku i nic nie bede robic bo nie dam rady:-(

reklama
sabina nie wolno nam sie teraz przemeczac :tak: pamietaj.

ale dziewczyny skwar.... :no::oo::oo: .... nic sie niechce.
dziewczyny ja sie zegnam narazie, bede jutro, buziaki. Przyjezdza do mnie kolezanka z chlopakiem z USA ktorej rok nie widzialam, nocuja u mnie. Wiec bede jutro dopiero. Mamy az rok do nadrobienia w jedno popoludnie i noc :-D:yes:.
Mam nadzieje, ze bedziecie tesknic :-D:sorry2: ... bo ja bardzo, bardZo :tak::blink:
papapcie :*****

Do góry