sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
czesc dziewczynki:-) ja wrociłam po całym dniu od mamuśki:-) mieszka na wsi wiec cudownie jest tam odpocząć:-) dowiedziałam sie dziś super fajną rzecz :-) że moja koleżanka ma termin na 11.11 tak samo jak ja:-) normalnie to są już przejaja:-) jak tak wogóle można:-) ;-) hehe śmiesznie;-) Jagoda Larvunia ma racje jak się niepokoisz to lepiej idź do gina... napewno to nic złego a przynajmniej Ty będziesz spokojniejsza bo się upewnisz... co do waszego wątku o truskawkach:-) obajdam sie nimi i nie zamierzam z tego rezygnować:-) Kurcze uważam na wszystko ..nie zjadłam ani jednego leku w ciąży... nawet przy ogrmniastych bólach głowy, zrezygnowałam z serków plesniowych itp:-) ale przesadzać nie mozna:-) dobrze Larvunia powiedziałaś ...co ma być to będzie a będzie dobrze musi być dobrze mamuśki:-)ja tez sie dziś lekko zaniepokoilam bo nei czułam za bardzo ruch ow mojej dzidzi;-( ale mam nadzieje ze to przez to że własciwie to cały dzień w ruchu byłam i mam nadzieje że jutro je poczuje ze zdwojoną siła:-) mam nadzieje......;-( idę do wanienki...ogromne buziaki:-)