reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

My z mezusiem wlasnie czekamy na pizze:-p:rofl2::rofl2::-):-) obiadu nie bylo, to bedzie wyzerka na noc:-D:-D

Oskar juz spi, wiec chwila we dwoje przy pizzy;-):-) hmm, az bym jakies winko czy piwko posaczyla... ale cyc to cyc i wiem, ze nie moge:zawstydzona/y::-( brr, od lutego 2007 jestem bezalkoholowa:zawstydzona/y::rofl2:

reklama
Hania tez sie odkopuje w nocy,a spi pod kolderka w pizamce
jak widze to ja przykrywam,ale sie nie stresuje tzm faktem
z Milenka mialam tak samo i do dnia dzisiejszego sie w nocy odkopuje:happy:

Witam lejdis, przygarniecie zblakana owieczke?? ;)

Probuje was czytac, ale czasu mi brakuje na doslownie wszystko!! Moj P pd trzech tygodni siedzi w domu (przez noge) i czuje sie jakbym miala dwojke dzieci :| Caly rytm dnia nam sie zaburzyl i nie moge sie polapac :) W domu wszystko do gory nogami, a wieczorem padam na ryjek. Dzisiaj jakos luzniej bylo, to moze nawet wezme sobie dluuuuga, ciepla kapiel :) Oczywiscie jesli Domis pozwoli, bo dalej mi sie budzi w nocy :/ Probuje go oduczyc cycowania noca, bo pije zdecydowanie za duzo mleka, ale narazie porazka... :/
Z tego co u nas... Hmmm, Bylam tydzien temu z Dominikiem na bilansie, wazy 9820 i ma 74 cm. Babka byla bardzo zadowolona z jego rozwoju i mowila mi ze sobie naprawde swietnie radze, az mi sie prawie lezka zakrecila w oku. Dostalismy tez torbe z ksiazeczkami dla Domisia ;)

Maly zdrowiutki, zasuwa na czworakach po calym mieszkaniu, staje przy czym sie da, np. przytrzymujac sie sciany. Najsmieszniejszy jest jak stoi i sie puszcza rzeczy na ktorej sie podciaga i z wielka radoscia i dzikim piskiem pada na pupke :) Jakis czas temu jeszcze nie potrafil siegnac sobie po zabawke ktora mu spadla jak stal, ale juz to opanowal :) Tylko brany za raczki, nie stawia jeszcze kroczkow... No ale ma czas ;) Ogolnie jest slodziutki, zaczepia babki w autobusie a jak sie do niego odezwa to sie chowa w cycki mamusi ze wstydem :) Ostatnio babki w autobusie dawaly mu 16 miesiecy :O Szalone czy co? :> Hehe.

Ostatnio opiekowalam sie 11-miesiecznym synkiem kolezanki i Domis po prostu nie mogl tego przezyc :( Jak tylko zobaczyl malego na moich rekach to wpadl w szal, rozplakal sie na calego i az mu sie poliki z nerwow trzesly :( Chcialam uspokoic Domisia bo Przemek nie dawal rady, ale tamten Davidek tez koniecznie chcial byc u mnie na rekach. Nie pamietam jak to rozwiazalismy i uspokoilismy dwojke placzacych dzieciakow ale byla masakra. To chyba ostatni raz. A tak na marginesie, czy wasze dzieciaki tez tak "zle" reaguja na placz albo pisk innych dzieci? Bo moj Domis strasznie sie tego boi, nie wiem o co chodzi... :/

AHA, NIE MAMY JESZCZE ZADNEGO ZEBA!!!!!! AAAAA!!!! CZY TYLKO MY?????

Z tego co doczytalam i pamietam:

LILKA no moje gratulacje, strasznie sie ciesze ze bedziecie mieli synka :))) U mnie w rodzinie przewaznie chlopaki sie rodza, i wiekszosc moich kuzynek robila do trzech razy sztuka i sie poddawaly :)

WISIENKO wszystkiego naj naj naj naj na nowej drodze zycia!!! Jak juz sie otrzasniesz z wrazen to wpadnij do nas i pokaz koniecznie zdjecia jak pieknie wygladalas!! No i pan mlody tez :)

KARINA Wspolczuje bardzo.... :((( Nie wiem co powiedziec....

ELBRA zazdroszcze imprezki :) Tzn oprocz tych typkow oczywiscie :) Jak ja marze o jakiejs imprezie!! Chociazby weselichu czy takich innych... :)Ogolnie najbardziej lubie studniowki ale niestety juz nie mam szans na zadna a buuu :( ;) Chyba ze nauczycielka zostane;) To raczej tez odpada... ;)

MISIA ty nasza skarbnico wiedzy!! Jestes genialna i bardzo polegam na twojej opinii :)

Buziaki dla calej reszty!! Postaram sie czesciej wpadac ale roznie to bywa, a glupio mi tak nie odpisywac wam :(

Usciski mocne dla dzieciaczkow!!!

(Przepraszam za posta-giganta;) )

Dzień dobry:-)
Widzę Anitt powróciłaś:laugh2:
Domninik bezzębny nie przejmuj się do roku ma czas po 12 miesiacu mówimy dopiero o opóźnionym wyżynaniu:tak:.A na płacz innych dzieci niestety tak moze reagować. U nas jak starszy płacze to Ola zawsze tez taka solidarność:-Dale masakra dla moich uszu

witam mamusie!!

chciałabym sie pochwalić że mój synek wczoraj SAM STAł na nóżkach tak ok 5-10 sek. A TO JUż COś :-D.
TRZYMANY ZA RąCZKI ZASUWA JAK NIE WIEM..

a jescze jedno: wczoraj wieczorem ku mojemu zdziwieniu SAM WSZEDł PO SCHODACH NA CZWORAKACH DO GóRY .

BARDZO FAJNIE CZYTA SIę WASZE POSTY , I ZAZDROSZCZE CZASU NA JE PISANIE.

już muszę kończyć bo krzyś chcę iść spać .( wstał o godz. 7.30-to jakaś mała drzemka) i tak w koło.

piszcie,piszcie a jak znajdę czas to zaś coś napiszę , i sorki ze sie wcisłam w wątek.:zawstydzona/y:

pozdrawiam

ps.jak z mamą Karina? współczuję ci tego co przechodzisz.:-( ZAUFAJ BOGU MIEJ NADZIEJę.

MISIA DZIęKI za mądre słowa.zaraz je przeczytam mężowi.
a jaki temat miałaś tej pracy mgr??? i oczywiście GRATULUJę JEJ OBRONY.

reklama
dzien dobry lejdis!!!
narazie wpadlam sie zameldowac, ze zyje (nieprzytomna jestem ale...wciaz... ;) )
poczytam troche u was potem bo ide sie kimnac hehehehehe!!
dzis mam wolne i malego odzwyczajam o nocnego karmienia ale nie wiem czy przezyje kolejna noc z tym jego placzem normalnie wyl bite 3 godziny-myslalam ze mi serce peknie a teraz w najlpsze spi :(
tym razem obiecuje ze sie zjawie-jestem strasznie ciekawa co tamm u was!!
buziolki!!

Do góry