Witam lejdis, przygarniecie zblakana owieczke??
Probuje was czytac, ale czasu mi brakuje na doslownie wszystko!! Moj P pd trzech tygodni siedzi w domu (przez noge) i czuje sie jakbym miala dwojke dzieci :| Caly rytm dnia nam sie zaburzyl i nie moge sie polapac
W domu wszystko do gory nogami, a wieczorem padam na ryjek. Dzisiaj jakos luzniej bylo, to moze nawet wezme sobie dluuuuga, ciepla kapiel
Oczywiscie jesli Domis pozwoli, bo dalej mi sie budzi w nocy :/ Probuje go oduczyc cycowania noca, bo pije zdecydowanie za duzo mleka, ale narazie porazka... :/
Z tego co u nas... Hmmm, Bylam tydzien temu z Dominikiem na bilansie, wazy 9820 i ma 74 cm. Babka byla bardzo zadowolona z jego rozwoju i mowila mi ze sobie naprawde swietnie radze, az mi sie prawie lezka zakrecila w oku. Dostalismy tez torbe z ksiazeczkami dla Domisia
Maly zdrowiutki, zasuwa na czworakach po calym mieszkaniu, staje przy czym sie da, np. przytrzymujac sie sciany. Najsmieszniejszy jest jak stoi i sie puszcza rzeczy na ktorej sie podciaga i z wielka radoscia i dzikim piskiem pada na pupke
Jakis czas temu jeszcze nie potrafil siegnac sobie po zabawke ktora mu spadla jak stal, ale juz to opanowal
Tylko brany za raczki, nie stawia jeszcze kroczkow... No ale ma czas
Ogolnie jest slodziutki, zaczepia babki w autobusie a jak sie do niego odezwa to sie chowa w cycki mamusi ze wstydem
Ostatnio babki w autobusie dawaly mu 16 miesiecy :O Szalone czy co? :> Hehe.
Ostatnio opiekowalam sie 11-miesiecznym synkiem kolezanki i Domis po prostu nie mogl tego przezyc
Jak tylko zobaczyl malego na moich rekach to wpadl w szal, rozplakal sie na calego i az mu sie poliki z nerwow trzesly
Chcialam uspokoic Domisia bo Przemek nie dawal rady, ale tamten Davidek tez koniecznie chcial byc u mnie na rekach. Nie pamietam jak to rozwiazalismy i uspokoilismy dwojke placzacych dzieciakow ale byla masakra. To chyba ostatni raz. A tak na marginesie, czy wasze dzieciaki tez tak "zle" reaguja na placz albo pisk innych dzieci? Bo moj Domis strasznie sie tego boi, nie wiem o co chodzi... :/
AHA, NIE MAMY JESZCZE ZADNEGO ZEBA!!!!!! AAAAA!!!! CZY TYLKO MY?????
Z tego co doczytalam i pamietam:
LILKA no moje gratulacje, strasznie sie ciesze ze bedziecie mieli synka
)) U mnie w rodzinie przewaznie chlopaki sie rodza, i wiekszosc moich kuzynek robila do trzech razy sztuka i sie poddawaly
WISIENKO wszystkiego naj naj naj naj na nowej drodze zycia!!! Jak juz sie otrzasniesz z wrazen to wpadnij do nas i pokaz koniecznie zdjecia jak pieknie wygladalas!! No i pan mlody tez
KARINA Wspolczuje bardzo....
(( Nie wiem co powiedziec....
ELBRA zazdroszcze imprezki
Tzn oprocz tych typkow oczywiscie
Jak ja marze o jakiejs imprezie!! Chociazby weselichu czy takich innych...
Ogolnie najbardziej lubie studniowki ale niestety juz nie mam szans na zadna a buuu
Chyba ze nauczycielka zostane
To raczej tez odpada...
MISIA ty nasza skarbnico wiedzy!! Jestes genialna i bardzo polegam na twojej opinii
Buziaki dla calej reszty!! Postaram sie czesciej wpadac ale roznie to bywa, a glupio mi tak nie odpisywac wam
Usciski mocne dla dzieciaczkow!!!
(Przepraszam za posta-giganta
)