JUTRO TESCIOWA Z MALYM POTWORKIEM WYLATUJA DO POLSKI
a co do Oliwi...dzisiaj jej mama zadzwonila poraz xxxl raz,i mala nie chciala z mama rozmawiac bo nie i sie Sylwia poplakala przez telefon
kurka nie chcialabym miec takiego bachora....az jej wspolczuje...
no to będziesz już miała spokój i będziesz mogła odpocząć :-)
nie pisalam wam wczesniej bo to jednak wstydliwa sprawa
ja sama na Sylwie zla bylam ze nie mogla znalezc pracy sobie na miejscu ino wybrala wieksza kase...ja dziecka bym nie potrafila zostawic komus i widziec co jakis czas...
teraz Oliwka jest zalatwiona,trzeba z nia isc do psychologa,wychowac nauczyc kultury i wogole
porazka duzo ciezkiej pracy przed Sylwia bo wlasnie tak sie zycie ulozylo ze moja tesciowa z Oliwka teraz dojada do niemiec i beda juz we trzy mieszkac,wiec Oli bedzie miala juz mame
ja tez bym tak nie potrafiła zrobić ... kasa kasa ale dziecko jest najważniejsze i nie wierze że nie mogła znaleźć pracy tak żeby być z małą no ale każdy robi jak uważa
Witanko
U nas powoli katarzysko odpuszcza.W sumie to raz jest a raz go nie ma.
Podaje dzieciakom Eurespal po konsulltacji telefonicznej z lekarzem z Polski i widze bardzooooo dużą poprawe.
Antek dostaje też Fixonase na katar.
Co to ja miałam
Aha ponadrabiać
No to już.
Oho młody się wspina na ławe
Chyba ponadrabiam na spokojnie jak go położe spać
Bo właśnie przyszeł wyłączyć mi komputer
Oby katarek całkiem zniknął
Ja własnie teraz zaczełam odpisywac bo kacper spał i własnie sie obudził
Ja własnie teraz zaczełam odpisywac bo kacper spał i własnie sie obudził
witam kochane
melduje ze zyje , wczoraj wrocilam z polski
mam strasznie duzo roboty w domu wiec tylko w skrocie
maly raczkuje, siedzi , stoi i drepcze w ta i spowrotem w kojcu, poza tym juz ida gorne jedynki
caluje mocno
i jak tam w ojczyźnie było ;-)
Gratuluje wyczynów maluszka :-)
Karinko fajnie że sklep się podoba może byś jakieś zdjęcia wkleiła byśmy sobie popatrzyły ... trzymam kciuki żeby interes jeszcze bardziej sie rozkręcił .
Oki zmykam do kacpra bo popłakuje bidulek
Gratuluje wyczynów maluszka :-)
Karinko fajnie że sklep się podoba może byś jakieś zdjęcia wkleiła byśmy sobie popatrzyły ... trzymam kciuki żeby interes jeszcze bardziej sie rozkręcił .
Oki zmykam do kacpra bo popłakuje bidulek