karina1980
Fanka BB :)
Wisienka ale sie usmialamale mysle ze to tylko moze byc na szczescie moj mnie inaczej zalatwil. Zmienialam przed wyjsciem mu pieluche i nie mialam pod reka wiec wzielam Szymka na rece i poszlam do sypialni a ten w tym momencie nasrajdolil no i oczywisice bluzka i spodnie w kupie tuz przed wyjsciem
Misia no to udanego wyjazdusuper oderwiesz sie troche
Witaj Lidkapewnie ze mozesz:-)
Ja wlasnie wrocilam do domu a wyszlam ranoale coraz wiecej zrobione tylko okazalo sie ze trzeba sciany wykorzystac na regaly bo nie pomeszcze wszystkiego ludzi duzo przychodzi i pyta mam nadzieje ze to dobrze wrozy.
Zmykam spac
Witajcie kochane,
dawno mnie nie było a to dlatego że wyprawiłam chrzciny w niedzielę i zwyczajnie czasu nie miałam przez te przygotowania, wszystko wyszło oprócz tego że musiałam wylać gar rosołu który poprzedniego wieczoru gotowałam bo skisł przez kilka godzin... wyobrażacie sobie? czysty klarowny rosół z trzech gatunków mięs i w kibel...
A tak poza tym to wszystko pięknie wyszło, a ja padłam na cycki ze zmęczenia ;-)
Karina widzę że działasz, trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło
Sabinka wyjeżdża? Szczęśliwej podróży
Beatka mi też się kiedyś Picasso podobał ale teraz zakochałam się w Kangoo :-) i w tej miłości właśnie trwam ;-)
Ja jutro jadę sama z K. do Karpacza na dwa dni :-);-)
Stuk kawką :-)
Misia no to udanego wyjazdusuper oderwiesz sie troche
Witam wszystkie listopadowe mamy
Mogę sie dołączyć?
Mój synek rownież urodził sie w listopadzie 07, dokladnie 11 byl bardzo mały, bo wazył jedynie 2840 ale teraz nadrobił i waży coś koło 10 kg
Pozdrawiam
Witaj Lidkapewnie ze mozesz:-)
Ja wlasnie wrocilam do domu a wyszlam ranoale coraz wiecej zrobione tylko okazalo sie ze trzeba sciany wykorzystac na regaly bo nie pomeszcze wszystkiego ludzi duzo przychodzi i pyta mam nadzieje ze to dobrze wrozy.
Zmykam spac