hello girls!
eee spoko Niunia mnie kopie więc już jestem spokojna ;-) faktycznie zrobiła sobie "ciche dni", miala focha na brata więc cicho siedziała... ;-)
Sabina wiesz co mój mały zasypia o 19:00 i spi do 6:30 ;-) ale prze pierwsze kilka miesięcy to budził się równo co 3 godziny czy dzien czy noc... ;-)
ja się pytałam i ginka powiedziała że jak najbardziej ale nie wcześniej niz w 22 tygodniu a najlepiej w 24 tygodniu, no to się zastosuję ;-)
eee spoko Niunia mnie kopie więc już jestem spokojna ;-) faktycznie zrobiła sobie "ciche dni", miala focha na brata więc cicho siedziała... ;-)
:-)hehe ja też bym tak chciała:-)wolałabym żeby dzidzia moja wstawała nawet i o 4 jak dla mnie ale żeby spał od 8 wieczór:-) bo to uwielbiamno ale zobaczymy....jak się poda na tatusia to na pewno tak nie bedzie:-)
Sabina wiesz co mój mały zasypia o 19:00 i spi do 6:30 ;-) ale prze pierwsze kilka miesięcy to budził się równo co 3 godziny czy dzien czy noc... ;-)
kurde jak oglądam stronkę z usg 3D to coraz bardziej mnie ciągnie do tego krakowa:-)ale sie zastanawiam czy swojej ginki nie zapytać albo czy jej nie poinformaowac że chciałąbym coś takiego:-)a wy pytałyście?? czy nie?? bo kurcze nie wiem?
ja się pytałam i ginka powiedziała że jak najbardziej ale nie wcześniej niz w 22 tygodniu a najlepiej w 24 tygodniu, no to się zastosuję ;-)