reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hello girls!

eee spoko Niunia mnie kopie więc już jestem spokojna ;-) faktycznie zrobiła sobie "ciche dni", miala focha na brata więc cicho siedziała... ;-)

:-)hehe ja też bym tak chciała:-)wolałabym żeby dzidzia moja wstawała nawet i o 4 jak dla mnie ale żeby spał od 8 wieczór:-) bo to uwielbiam:-D no ale zobaczymy....jak się poda na tatusia to na pewno tak nie bedzie:-)

Sabina wiesz co mój mały zasypia o 19:00 i spi do 6:30 ;-) ale prze pierwsze kilka miesięcy to budził się równo co 3 godziny czy dzien czy noc... ;-)

kurde jak oglądam stronkę z usg 3D to coraz bardziej mnie ciągnie do tego krakowa:-)ale sie zastanawiam czy swojej ginki nie zapytać albo czy jej nie poinformaowac że chciałąbym coś takiego:-)a wy pytałyście?? czy nie?? bo kurcze nie wiem?

ja się pytałam i ginka powiedziała że jak najbardziej ale nie wcześniej niz w 22 tygodniu a najlepiej w 24 tygodniu, no to się zastosuję ;-)

reklama
Witam ponownie:elvis:
Larvuniu Ty juz bedziesz dla mnie Lavrunią :-D nie moge sie przyzwyczaic:laugh2:

Misiu to dobrze ze wszystko ok z maleństwem:tak::-)

Kunda moja gin tez tak ostatnio goniła za sreduszkiem:tak::-D

Sabina jak widze mojego mężusia pijącego piwko to nie moge wytrzymać i musze skosztować:zawstydzona/y::-D Tak bym sie napiła takiego lodowatego z soczkiem:cool2:

Dziewczyny może bysmy sobie założyły wąteczek z różnymi bajerkami dla naszych pociech, bo to już najwyższa pora zastanawiać sie nad wózkiem, nosidełkiem czy ciuszkami? Można by powymieniac sie spostrzezeniami i wkleić ciekawsze zdjecia, co wy na to?:-)

Witam
wita sie mama dwoch lobuzow :cool2:
Ten drugi w brzuszku to prawdopodobnie jajcarz ;-):tak:
No ale ponoc nie na 100%.A ja i tak czuje,ze facecik mi rosnie :laugh2:

Pozniej napisze i wkleje zdjecia bo moj starszak troszke goraczkuje:baffled:

Misia jak dobrze,ze dzidzia sie juz wierci.
pewnie jak sie urodzi to sprzeda braciszkowi takiego kuksanca,ze hej :laugh2::laugh2:

wita sie mama dwoch lobuzow :cool2:
Ten drugi w brzuszku to prawdopodobnie jajcarz ;-):tak:
No ale ponoc nie na 100%.A ja i tak czuje,ze facecik mi rosnie :laugh2:

Anineczka ufff prawie spadlam z krzesla jak przeczytałam pierwszą linijkę!!! :-D:-D:-D pierwsze co zrozumialam to to, ze bedziesz miala bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

wow no to gratuluje syneczka! czekamy na fotorelacje!

buziaczki dla gorączkującego, moze 3dniówka? :confused:

no moj wlasnie konczy trzydniowke..
w rezultacie jest teraz caly w kropki

gratuluje syneczka anineczka!!!!

kurde dziewczyny chcialabym poogladac zdjecia i NIE MOGE!!!
help

Anineczka ufff prawie spadlam z krzesla jak przeczytałam pierwszą linijkę!!! :-D:-D:-D pierwsze co zrozumialam to to, ze bedziesz miala bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

wow no to gratuluje syneczka! czekamy na fotorelacje!

buziaczki dla gorączkującego, moze 3dniówka? :confused:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Boziu z calym szacuneczkiem do blizniakow i ich mam,ale to by bylo za duzo jak dla mnie :szok::szok:
Jest jedno :laugh2:

No wlasnie 3dniowke juz mial w zeszlym roku.
Stawiam niedoleczone zapalenie ucha lub zeby.
Zeby nawet bardziej prawdopodobne bo zawsze mu towarzyszy z tym lekka goraczka.A jeszcze osiem zebow musi wyjsc :sick:
Dziasla rozpulchnione i takie jakies nieswoje :tak:

reklama
Anineczka, gratulacje synka

Larvuniu, pytasz kiedy koniec remontu... hmmm, to, co najgorsze mysle ze skonczy sie za tydzien... potem juz malowanie (a regipsy to chyba pojdzie gladko...) i panele na podlogach poddasza... a potem musimy uzbierac kase na schody:-) ...poki, co jest drabina:-D:-D ale najwazniejsze by zrobic "górę" urzadzic pokoik maluszka i nasza sypialnie...:-):-)

Kajunia, ogladalam fotki w galerii:-):-)...laska z Ciebie, ze ho, hoooo:-):-):-):-):-) super fotki!!

Do góry