reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anulko rozumiem i szczerze współczuję:tak: Ale musimy to przeżyć żeby nasze pociechy miały piękne mieszkanka!:-)

Kajuniu ale z Ciebie laseczka:tak::-) Na tych sprzed ślubu to strasznie wystraszeni byliście, biedactwa:-D A potem już uśmiechniete minki:tak: No i suknia naprawde piękna!

Co do rozmiarów to mimo ze 5 kg mi juz przybyło to wchodze we wszystkie spodnie tylko nie moge dopiac. Moze dlatego że ja wieksza kluseczka od was byłam przed ciążą:zawstydzona/y: Ja tak miedzy 36 a 38:-D

reklama
cholender ja ciagle nie moge dostac sie do galerii :wściekła/y:
co do moich rozmiarow to na razie troszke mnie wypielo hehe:-)
ale jeszcze nie widac tak bardzo
chodze w swoich normalnych ciuchach
z Ignacym widac bylo brzuchol w jakims 7-8 miesiacu!!!

Mamusie życzę Wam udanego popołudnia :-) ja uciekam na zakupy..musze cos mężusiowi na rocznicę wybrać:-) a potem "piweczko" z koleżankami:-D oj jak ja bym się napiła takiego piweczka...:-):-) a tu trzeba sie zadowolić innymi dostępnymi środkami...:-) miłęgo wieczorka:-)

heeeeeeej laski :-D:-D:-D
ja juz po pracy....... ale mam znowu czytania :tak:

jagoda nie gniewam sie za przeksztalcanie nicku :-D nawet niezauwazylam.
sabina a Ty kobietko spac nie mozesz?? :-D kunda Ty widze tez :-D
kajunia pochwal sie pozniej co nosisz pod serduchem :-D
kunda co u dzidzi?? :-D
anulka jak myslisz kiedy koniec remontu??

larvunia spac to ja moge ale mam taki naturalny budzik ktory nazywa sie Macius:-)

U fasoleczki ok, posłuchałam sobie serduszka:-)poza tym wszystko dobrze, badanie tez wyszły niezle:-)

kajunia fiu fiu..... co ja widze w galerii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jaka laska :tak: i jaki "lasek" obok ciebie :-D:-D:-D
no dzieci pewnie sliczne bede :-D:-D:-D:-D:-D
no nie moge sie napatrzec :tak: sliczna tez sukieneczka.....

dziewczyny jestem w 17 tyg powiedzcie mi gdzie moja dzidzia teraz sie znajduje??
rowno z pepkiem? bo w 12 tyg ginekolog mowil ze pomiedzy pepkiem a koscia cipki.
a teraz? juz wyzej?? tak sie zastanawiac zaczynam bo nie wiem czy to w brzuchu mi "cos jezdzi" czy to malenstwo :-D

reklama
nie wiem na usg musze poczekac tydz:-)

larvuniateraz to dzidzia ma duzo miejsca to sobie skocze po całym brzuszku:-)Ja dzis a raczej lekarka tym aparatem szukała serduszka co znalazła to łobuziaczek po chwile uciekał:-)

Do góry