reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Jagoda ja mieszkam w Dabrowie Górniczej a do Rudy Slaskiej mam dos duzy kawałek:-)Dlatego tam nie jade na to usg bo za daleko:-)
Nie słyszałam o tej pani doktor:-(

Dobra zmykam zbierac sie na wizyte u gina:-)

Też jestem ciekawa jak Kajunia bedzie wygladała:confused:Jeszcze jestes taka szczuplutka, jak Ty uniesiesz tan brzyszek za 2 m-ce:szok::-D

Jagoda DZIĘKI :-D:-D:-D szczuplutka ... dobre :-D:-D:-D jesteś jedyną osobą, która mi to powiedziała ;-) przed ciążą miałam rozmiar 34 :-) a teraz mieszczę się w 44 :szok: więc to nie jest szczupłe :-D

Kajuniu jesteś z natury szczupła jeżeli miałaś rozmiar 34:-) A teraz to sie nie liczy bo nosisz w sobie dwójeczke:tak: Zreszta pewnie ten rozmiar 44 dotyczy samego brzucha;-):-D

Kajuniu jesteś z natury szczupła jeżeli miałaś rozmiar 34:-) A teraz to sie nie liczy bo nosisz w sobie dwójeczke:tak: Zreszta pewnie ten rozmiar 44 dotyczy samego brzucha;-):-D

Jagoda właśnie nie kilogramy poszły też bardzo w dupcię :-p i uda :cool2: a brzusio swoją drogą :-D o cycusiach nie wsponę wcale ;-)
no faktycznie przed ciążą byłam bbardzo szczupła - figurą podobna byłam do anorektyczki :zawstydzona/y: no i jak porównywał mnie mój tata - to do zdjęcia ze słupa elektrycznego :-D
jak znajdę czas wkleję zdjątka ze swojego ślubu do galerii OK :-)

Czesc mamcie:-)

Jagoda... u mnie tez remont:dry: mniejszy... mieszkanko mamy 52 m, a teraz zachcialo nam sie zaadatowac poddasze nad nim, bedzie 2-poziomowe:-):-)
i poki co mamy w jednym z pokoi dziure w suficie... i fachowca na poddaszu...
niby do poniedzilaku najgorsze ma skonczyc...
zostanie tylko malowanie i panele na podlogach (zaczynalismy tam od zera... ocieplanie dachu, instalacje, okna, regipsy...)

takze rozumiem dosknale co znaczy remont:-D:no:

:-)Kajunia jeszcze tylko kilka miesięcy i waga wróci Ci do normy ...choć napewno nie od razu do rozmiaru 34:-) a zdjęcia do galeri powklejaj:-)jak juz będe miałą do niej dostep to z milą chęcią pooglądam:-) a a propo rozmiarów przed ciążą miałam 36 ale teraz niestety w niewiele rzeczy sie mieszczę:-):-)

reklama
Do góry