reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bry
Usnelam po obiadku i czuje sie wymieta:sick:
Strasznie nie lubie spac w poludnie bo pozniej jestem nie do zycia,ale coz...sila wyzsza.
I ten sen wyssal wszystko ze mnie,znowu glodna jestem :dry:

U nas 25 czerwca bedzie 2 rocznica slubu,a razem jestesmy juz 5,5 roku :-)

reklama
hej mamuski :-)

znowu sie rozgadalyscie jak mnie nie bylo :-D
ja tez jakas rozleniwiona sie robie :baffled: ale korzystac trzeba bo jak dzidzia przyjdzie na swiat to nie bedzie juz lezakowania popoludniami. Bedzie spanie kiedy dzidzia spi :-p I jak juz wczesniej pisalam.... marzy mi sie taki 2 tyg urlop :tak:

sugarspunsister , ehhh ale masz trudny nick. Mam nadzieje ze nie walnelam byka :)
tak tylko... powiedz co Ty robisz na tej fotce?? :)

Lavruniu też sie nad tym zastanawiam czy słyszą:tak: Chociaż czasami wolałabym żeby mnie maleństwo nie słyszało zwłaszcza jak sie zdenerwuje na coś:szok::-D
Ale wiesz co zauważyłam ze jak jest głośno to zaczyna mnie maluszek kopać czyli pewnie słyszy głośne dzwieki:tak: A dzisiaj dostałam jednego takiego mocnego kopniaka, świetne to było:-D

A ja się martwię bo wczoraj rano dostalam z byka w brzuch od mojego syncia, dośc mocno i od wczoraj nie czuje ruchów :baffled: Jak jutro nic nie poczuję to idę na kontrolę bo się zamartwię :-(

reklama
A ja się martwię bo wczoraj rano dostalam z byka w brzuch od mojego syncia, dośc mocno i od wczoraj nie czuje ruchów :baffled: Jak jutro nic nie poczuję to idę na kontrolę bo się zamartwię :-(
Misia jezeli Cie to uspokoi to umow sie na wizyte.Ja mysle,ze wszystko jest okey,ale nie ma to jak uspokojenie od lekarza i najwazniejsze,ze uspokoisz swoje sumienie.
Wiesz,my tu mozemy mowic,ze napewno nic sie nie stalo ale ty i tak bedziesz myslala o tym.
Tak wiec umow sie a zobaczysz,ze wszystko okey :tak:;-)

Znalazlam swietny kalkulator
http://dziecko.haczewski.pl/
*jezeli nieznasz dlugosci cyklu to nic nie wpisuj,wpisz pierwszy dzien ostatniej miesiaczki

Do góry