reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabina a ja zazdroszczę Ci bliskiej odległości od gór i Krakowa, uwielbiam góry! I w tym roku chciałabym tam się udać, ale z brzuszkiem będzie mało efektywny wyjazd. ;-)

Anulka dzięki za info odnośnie usg 4D-też zamierzam zrobić i dlatego szczególnie mnie to interesuje

A my jesteśmy małżeństwem już ponad 4 lata i udały sie nam staranka za pierwszym razem.

reklama
Ja ostatnio wynalazłam takie słuchawki lekarskie i próbuje usłyszeć serduszko:szok: ale cos nie moge nic usłyszeć:no: Próbowałyscie tak czy to tylko mój chory pomysł?:baffled:

jeszcze chyba za wczesnie
tak naprawde to ja cos slyszalam jakos w 7-8 miesiacu i to tez roznie z tym bylo

co do jedzenia tio ja pochlaniam zelki haribo i inne swinstwa
masakra

Jagódka daj sobie spokój z tymi słuchawkami, naprawdę doświadczony lekarz profesjonalnym stetoskopem jest w stanie usłyszec serducho, ale nie my ;-)
uwierz całą ciążę z Wiktorem podsłuchiwałam i nie udało się :no::no::no:

Hehe, mysmy nawet nie zaczynali staranek. Co tylko chcieliśmy się starać za jakiś czas, a nawet wyznaczalismy datę to nigdy nie dotrwaliśmy do niej, bo kilka miesięcy przed zdarzał się nieplanowany, zabezpieczany cud poczęcia :-D:-D:-D

Do nowych listopadowych mam:
Dostęp do galerii będzie regulowany tym, jak długo jesteście z nami i czy piszecie na forum. Liczy się również staż. Także nie liczcie na to, że po jednym dniu wpuścimy Was do galerii ;-)

Sugarspunsister a wiesz ile ja godzin przesiedziałam ze słuchawkami w uszach:-D:laugh2: Dobrze że mnie uswiadomiłas:tak: bede próbować za 2 m-ce:-)

Ups nie jestem sama:szok::-D

Misiu nieźle:-D Tak to jest z tym planowaniem.:-D Po prostu twoim przeznaczeniem jest macierzynstwo i już. Ja niby byłam przekonana że to ten moment, ale tak naprawde teraz dopiero czuje taką prawdziwą radość ze jestem w ciąży:tak:

reklama
czesc dziewczyny sorki ze sie nie odzywam ale niestety nie mam czasu. Ja jestem dopiero niecale 7 tygodni po slubie ale jestesmy juz od 4 lat para. Dwa tygodnie przed slubem zorientowalam sie ze jestem w ciazy wczesniej myslalam ze to stres zwiazany z tymi wszystkimi przygotowaniami. Ponad dwa lata temu planowalismy slub i wtedy tez zaszlam w ciaze niestety w 8 tygodniu poronilam. Od tego czasu niemoglam zajsc w ciaze na szczescie w koncu sie udalo i strasznie sie ciesze ze jestem tu z wami:-)

Do góry