reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam i ja

poczytalam na raty ale raczej nie popisze bo w malego cos wstapilo :szok: jak u kariny, ani jesc ani pic, bawic sie tez nie........tylko placz i marudzenie od samego rana :-(
tak mi sie spac chce ze nie wiem co..................

Może po marudzi i przestanie :-):tak: życzę siły :-).

Kacper śpi od 10 (pewnie niedługo sie obudzi). Kurcze nic mi sie nie chce ... tzn coś bym chciała ale nie wiem co achhhh masakra :baffled::confused::crazy:

reklama
annineczka kiedy beda wyniki glosowania? :-) tzn kiedy beda oficjalnie zatwierdzone :confused:;-):-)
a i chcesz moze zeby dla ciebie zrobic ankieta tak/nie czy sie reszta zgadza abys ty byla moderatorem na zamknietym???

trochę Was już poczytałam i może uda mi sie nadrobić...:confused:
AAAAA i zapomniałam o najważniejszym w samochodzie w drodze na basen wyczaiłam drugiego zęba (druga dolna jedynka zagląda hihi ta wcześniejsza już tak fajnie wystaje. Jak nie było nic to teraz dwa na raz prawie :-D:-D
Pusia gratulaski dla Kacperka za drugiego ząbeczka:tak::-D:-D
Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.
Byłam go dziś zważyc, waży już 9400 ! :-p
Elbra ładnie Ci Piotruś waży:tak:, szkoda tylko że go alergia dopadła taki mały i już musi się bidulek męczyć :-(
chyba watek nie ten, ale tak na szybko:-p
pokaze Wam tylko jak zasnal na naszym lozku nasz Oskarus:laugh2:

anulka uroczo wygląda Twój śpiący królewicz:tak::-):-)

znalazlam fajny watek, jak ktorej sie nudzi i ma ochote posmiac to zapraszam
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...becne-f236/ociotowanie-i-inne-zabobony-17006/
:laugh2::laugh2::-D:-D ja juz dawno sie tak nie usmialam jak dzis czytajac posty niektorych dziewczyn :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p
Wisienka śmiechu warte co to ludzie wyczyniają:laugh2::laugh2::laugh2:
ja tam w takiego zabobony nie wierzę:nerd:

David juz wazy 7,480 :-):-) a tydzien temu 7,300 wiec moim zdaniem bardzo ladnie przytyl :-):-) strasznie sie ciesze
Ładnie Davidek przybrał:tak: brawo:-):-);-)
no wstał.
Wlasnie wyciagnełam worek z ciuchami na 9-12 miesiecy bo 6-9 ciuszki za małe:szok:
przymierzałam rozmiar 80 i jest idealny.po kim on taki wyrosniety.
nawet go zmierzyłam i ma 72cm :szok::-D:-D
ide sie pobawic bo siedzi u mnie na kolanach;-)
No no widzę że wysoki zięć mi się szykuję:tak::laugh2::laugh2::-):-);-)
Moj ponad miesiąc temu miał już 73 cm:happy2:
łał to dopiero wysoki kawaler będzie:tak::-):-)
Aluśka wspaniałe wieści buziak dla Amandzi:tak:
Buziak przekazany:-):-):-)
dzień doberek....

DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Sabinka super że w końcu się @ doczekałaś:tak:
dzieki za gratki dla Amandy:tak:
kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!
niestety nie pomogę:zawstydzona/y::-(
dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:
ja też należę do grona nieuświadomionych:nerd:
Lilus jest tak jak pisze Jolie... gryzione rozluznia, tarte zatwardza:szok:
o kurce a ja tego nie wiedziałam:szok::nerd:
w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)
super :-):-D:tak::-D:-)
a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)
głębokie.... brzmi boleśnie:szok::szok::laugh2::laugh2::-p
aluska ladne nowe suwaczki, podasz linka???
Wisienka dziękuję :tak::-)podałam już linka na odpowiednim wątku:-):-):-)
No a tak na powaznie, to juz po:-):-)

extra:-) milutko, lysiutko i w ogole:-p:-p
No a tak odnosnie wstydu, to pewnie cos w tym jest - ael ta kobieta jest extra, no i jakos daje rade, a chodze do niej 2-3 lata - z przerwa teraz na ciaze:-)
Anulka brawa za odwagę :laugh2: i bym też z chęcią wybrała się na taki zabieg ale chyba jestem za bardzo wstydliwa:zawstydzona/y:

Wisienko 11 czerwca,czyli za dwa dni.
Ale już się wyłonił zwycięzca ;-)
A co do mnie...to niewiem jakie pytanie powinno być w tej ankiecie i ile osób musi zagłosować by zatwierdzić moderatora :baffled:

Wisienko 11 czerwca,czyli za dwa dni.
Ale już się wyłonił zwycięzca ;-)
A co do mnie...to niewiem jakie pytanie powinno być w tej ankiecie i ile osób musi zagłosować by zatwierdzić moderatora :baffled:

annineczka
czy zgadzacie sie abby annineczka byla moderatorem na zamknietym i musisz miec wiecej na tajk niz polowa :-) ale mi tez sie wydaje ze nie ma sensu robuic bo chyba kazdy sie zgadza....... no ale zrobie jesli chcesz :-):-)

elo:-)
wróciłam:-)
objadam sie czereśniami:-) jami jami:-) i truskawkami
kapik dzis spał 2 razy po 20 minut!!:-) raz na polku przed blokiem u mamy i jak wracalismy w samochodzie bo to 25 jazdy:-) no i teraz padł...ciekawe jak długo...ehhh
teraz nie nadrobie bo robie obiad i czekam na meble :-) dziś przywioza;-)

ANINECZKO ja jestem bardzo za Tym moderatorem zamknietego:-) i tak wszystkie mamcie sa za:-) więc po co się zastanawiać;-)

z góry przepraszam jak kogoś pominęłam :-:)confused:

Misia
brawa dla Igiego za raczkowanie:tak::-):-)
Elbra super że z bioderka wszystko w porządku :tak::tak::tak:
Trzymam kciuki za Wasz "mały biały domek" aby szybko udało Wam się go skończyć:tak::-):-)
A co u mnie... koszmaru Ingowego ciąg dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobudka 4:15... Dziś poszła spać o 19 to pewnie wstanie o 2:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za dziewucha:wściekła/y:
No a z pozytywnych. Moja przyjaciółka jest w ciąży:-):-):-):-):-):-) I mam pytanko... ile fasolka w 6 tygodniu ciąży powinna mieć mm? Inga w 7 tyg. miała 0,72 cm a Aśkowe maleństwo ma 9 mm i lekarz twierdzi, że to za małe i coś może być nie halo, ale wg. mnie to z nim jest coś nie halo:wściekła/y: W pon. ma iść do mojego gina, ale teraz trochę się stresuje.
Amanda w 6 tygodniu to miał 6,5 mm więc z tym lekarzem jest coś nie tak :crazy: może sprawia mu przyjemność stresowanie ciężarnych i wciskanie im głupot:wściekła/y:
Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone
Karina aż łza się w oku kręci :sad::sad: współczuję:sad:

...gdy pomyśle że mnie to mogło spotkać to mnie ciarki przechodzą....jak już Wam kiedyś pisałam Amanda była 4 razy obkręcona pępowiną i zamiast cesarkę zrobić to czekali aż mi się pełne rozwarcie w końcu zrobi :wściekła/y:jak o 7.00 rano miałam 4 cm to o godz.16 dopiero ruszyło się na 6cm :wściekła/y: a skurcze przez prawie 6 godzin miałam co 30 sekund :wściekła/y:
Małżonek jak ją zobaczył to się przestraszył bo miała strasznie siną główkę i nie płakała:-:)-:)-(
Dziękuję Bogu że jednak jest wszystko w porządku:confused:
Hej dziewczyny ja tak na chwilke wpadlam cos Wam napisac bo wlasnie jedziemy nad wode na grilla:tak:
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Oki wieczorekime wpadne do Was
Buziaki
Karina świetny pomysł z plazmą:tak::tak::tak:
Ps. dajecie maluszkom truskawki?? Bo Oskar wcina od 4-5 dni... ale mu smakuja... Dzis zjadl rano 5 sztuk a wieczorem jeszcze 4...
no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze:-D:baffled: moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)
Na mnie działają rozluźniająco:tak: sprawdziłam :laugh2:
Amandzi jeszcze nie będę podawać:tak:
Cześć kobitki!!!

Byliśmy dzisiaj w sklepie kupić nowe foteliki chłopakom do auta. Zakup udany, dzieci zadowolone i my też :tak:
Zadziwia mnie moje młodsze dziecko, które wszędzie się wspina, już dwa razy spadł nam z łóżka, więc wyprowadzamy Igorka do jego łóżeczka już na całą noc.
Kuba powiedział że jestem uzależniona od karmienia piersią, skoro nie potrafię przestać. Co tu dużo gadać, to bardzo czułe jak mu daję pierś a on tak słodko ssie i się wtula we mnie. Oksytocyna mi wali na mózg, true.

A starsze dzisiaj dostało histerii z powodu, cytuję: "moje stopy są za długie":baffled: Skąd taka myśl u 2latka?:confused:
Super że zakupy udane:tak::-):-)
zadziwiające co do takiemu małemu brzdącowi przyjdzie do głowy:oo2:

Łoj co do karmienia piersią to dla mnie chyba będzie trudniej przestać karmić niż Amandę tego oduczyć :zawstydzona/y::confused::szok:

reklama
Do góry