reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
sabinka witamy w srod swoich :-D

lilka!!!!!!!!! odezwij sie jak najszybciej... juz tesknimy.

dziewczyny znowui mam lenia.... Z pracy urwalam sie predzej, wogole to marzy mi sie 2tygodniowy urlop ;-) Mam prace super, ale takie dwa tygodnie by sie przydaly :tak:

Sabinko witam:tak:

Kajunia ja wczoraj kupilam piekne truskawki, jadac do ciotki - od razu z plantacji, naprawde slodkie, duze, twarde...:-D

a dzis pojechalam na rynek po ziemniaczki, kapustke i czeresnie... i czeresenie byly brzydkie, wiec zostalam na lodzie:eek: i mam tylko truskaweczki...:confused:

poki co upieklam ciasto z truskawkami:tak: i zrobilam mloda kapustke z marchewka duszona z karczkiem i zaprawiona smietana i koperkiem, uwielbiamy:-D

a co do lenia... to Larvunia ja moze i mam chceci... a sil mi jakos brak.. cosik zrobi i juz padam na nos... nie wiem czemu:baffled: i zaczynaja bolec mnie plecki:confused::confused:

Wlasnie wrocilam z 2 godzinnego spaceru,piekna pogoda u nas.
I sie strasznie zmachalam :baffled:
Moj maz ma dzis wolne i mamy rodzinny dzien :-)

I mnie zakulo w brzuchu,lece odpoczac ;-)

Kurcze fajnie że jestem z Wami:) Mój mężuś neistety w pracy...:( samotnie sobie siedzę...:) nawet wychodzić mi się nie chce:) tylko jem sobie truskaweczki czereśnie i placka z truskawkami bo w sobotę piekłam:) hmmm pychotka:)
po kawałeczku dla każdej z was:)
a pyszniutki jest... przynajmniej tak mi się wydaje:)

a co do lenia waszego to kurcze ja tak mam codziennie:) ledwo mi się chce cokolwiek pracować:) prace mam o tyle fajną że przy komputerku bez przerwy:) dla mnie fajna ale dla dzidzi to chyba nie za bardzo:) a wogóle to ja już chyba mam uzaleznienie od kompa:) Zresztą mąż informatyk - programista więc cos czuję że dzidziuś to się z komputerem w rekach narodzi:):)

hallllo mamuśki:-)

Lilka dużo szczęscia zycze na nowej drodze w życiu i odezwij sie prędziutko:-)

Sabina miło cie poznać:tak::-)

Kochane ja już 5 kg do przodu, dzisiaj sie ważyłam:baffled::eek:

Zastanawiam sie nad usg 3d czy warto, tzn mój mezulek sie zastanawia a ja musze miec argumenty zeby go przekonac:sick: Podobno dobry lekarz ze zwyklego usg tez wszystko odczyta, ale kusi to ze w 3d ja wszystko bede widziec wyraznie:baffled: Sama nie wiem...

Kurcze jak ja wam zazdroszczę możliwości zrobienia takiego usg...:) u mnie wmieście z tego co się orientowałam to żaden lekarz takiego aparatu nie posiada...już u kilku się orientowałam... ale jezeli któraś z Was słysząła kiedyś o usg 3d w Nowy Sączu:) to chętnie się dowiem gdzie:) a do krakowa to nawet mi się nie chce jechać:)

reklama
Do góry