reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anulka mi tez strasznie przykro sie rozstawac
jejku jak człowiek sie przyzwyczaja do ludzi :-:)-(

kochane jedziemy w czwartek ...ale...mam siostre w Norwegii i ona własnie tu jest i dzis jedzie i bierze nam kompika (troche wazy) i inne ciezkie pudła..
zawsze taniej nas wyjdzie bo reszte wysyłamy firma spedycyjna DHL a tam na kg/palety jakos to idzie....dlatego kompika mi biora buuuu

tez myslałam ze jeszcze popisze z wami :-:)-(

pamietajcie dbac o siebie!!!
mam wasze nr tel to sie odezwe :tak::tak::tak: na 100%%%%

buzilki ogromniaste!!!!!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Lileczko ...ja tez tak mam, ze przyzwyczjam sie do ludzi i potem teskam jak cholera...:sick::-:)sick::-( ale wiem, ze w koncu jedziesz do wymarzonego domku z najblizszymi i w ogole...:-)

takze jestes szczesliwa... a do nas odezwiesz sie lada moment...:-)

w czwartek wyjezdzacie... do pewnie k. soboty mozemy czekac na informacje oo Ciebie:-)

dbaj o Was wszystkich i niech wszyscy dbaja o Ciebie:-D

Pa,pa,pa,pa

Lilka spokojnej drogi i jak juz dojedziecie i rozpakujecie to czekamy na wiesci:-)

Dbaj o siebie i fasolke w tej podrozy:-)

Hej, hej
Witam po kilku dniach przerwy, ale się rozpisałyście, ale to dobrze poczytałam, pod Waszym wpływem kupiłam truskawki i właśnie wcinam.:-)

Lilka, życzę Ci szerokiej drogi i powodzenia ;)

Dziewczyny czuję wyraźne kopniaki dzidzi każdego dnia, szczególnie rano i wieczorem, czasem po południu-różnie, ale jest to niesamowicie piękne uczucie. A mój mąż jeszcze poczuć nie może. :-(
Za ponad dwa tygodnie idę na usg 3D lub4D, opiszę swoje wrażenia i może coś uda mi się wkleić, jeśli dopuścicie i mnie do galerii i tu wielka prośba do misi_q.

Macie już jakieś doświadczenia z usg 3D?

Cześć przyszłe mamusie:) właśnie dziś dołączam do waszego forum:) mam nadzieje z e sie nieobrazicie:) i że czasami pozwolicie mi ze sobą porozmawiać dla odprężenia isę:) buziaki dla Was Sabina:)

Sabinko coz to za pytanie??? Oczywiscie ze sie nie obrazimny tylko sie bardzo cieszymy ze jestes z nami!!!!

Lilka -Carpe Diem!!!! Ale fajnie ze wyjezdzasz, zycze powodzenia i malo czasu na tesknote za bliskimi!!!!!! Buziorki!!!!

reklama
Cześć przyszłe mamusie:) właśnie dziś dołączam do waszego forum:) mam nadzieje z e sie nieobrazicie:) i że czasami pozwolicie mi ze sobą porozmawiać dla odprężenia isę:) buziaki dla Was Sabina:)

witaj sabinko, jestes już na naszej liscie!

Lilka
szerokiej drogi, jak tylko się podepniecie do neta daj nam znać co i jak! Będę tęsknić!:-)

Do góry