reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Co do ciśnienia to widze że w wiekszosci macie takie niziutkie, ja tez mam 100/60 i jeszcze cukier 60, wiec ciagle chce mi sie spac:baffled:

reklama
Hej:-)
ja jestem:-)
wlasnie wrocilismy od ciotki... potem obiad u rodzicow... teraz wpadlismy na moment do domku...
i zaraz jedziemy spac do babci...:confused:

co u Was slychowac??:-)

tak sobie przegladam po necie imiona.....
dla dziewczynki spodobalo mi sie Anielka :) a dla chlopca to nie wiem...
ehmm... kiedy cos wymysle ze mi sie spodoba no!! :/
moze Karolek?! czuje ze nosze chlopczyka... kurcze z imieniem dla dziewczynki nie mam problemu takiego....

Cześc dziewczyny. Byłam dzisiaj na bb,a le mój komp zaczął świrować i ciągle się wieszał wiec odpuściłam nawet czytanie. Jutro pojadę oddać go do przeglądu.

Wczoraj byłam z mamą i brtankami w zoo, a moje dziecko się rozszalało na dobre. Praktycznie przez całą wycieczkę kopało jak dzikie... aż mi bluzka momentami latała;-) Niesamowite. Dzisiaj chyba odpoczywa po wczorajszych szaleństwach, bo pukał dziś tylko przez chwilkę...

Co do ciśnienia ja mam 155 na 90. Trochę wysokie, ale czuję się jakbym miała o połowę niższe, bo czasami robi mi się słabo. Wczoraj w MD prawie zemdlałam jak czekałam na jedzenie. A do tego jakaś baba zastanawaiła się ileś tam czasu czy wybrać mleko z czekoladową słomką czy truskawkową...:wściekła/y:

Jagoda to kłucie to prawdopodobnie więzadła podtrzymujące macicę. To normalne. Mnie też często pobolewają.

Bira uspokoiłaś mnie troche:tak: Jak cos mnie tylko zaboli czy zakłuje to ja od razu boje sie ze cos nie tak z dzieckiem:sick:
Widze ze u ciebie wczoraj dzieciak podobne harce uprawiał, a dzisiaj spokojnie odpoczywa sobie:-D

czesc mamuski :-)

kochane....ja przyszłam sie pozegnac....dzisiaj komp jedzie jako pierwszy z innymi kartonami... takze.....dopiero jak w Norwegii podlaczymy neta wtedy sie odezwe ;-)
ile to potrwa?? nie wiem....

mam mało czasu wiec sie nie rozpisze niestety bo zaraz jedziemy do Poznania...na lotnisko odebrac moj wozek ktory z Norwegii nie przyleciał z nami....do biura paszportowego....ZOO....Auchana.....

jutro dzien podobnie zawalony...Karol siedzi u mechanika bo samochod po takiej podrozy trzeba konkretnie przebadac....w jedna strone czeka nas 1000km+prom

jejku,ciesze sie bo kawał Polski zobacze...przejazdem hihiiii...Swinoujscie w ktorym wchodzimy na prom ,a potem duze miasta Szwecji ktore znam z gry Eurobisness
Blue_Light_Colorz_PDT_08.gif

jejku nie umiem sie zegnac wiec koncze!
ciezko mi ....ale takie bywaja pozegnania :-:)-(

takze kochane...dbajcie o siebie i dzieciaczki.....trzymajcie sie zdrowo i wogole :-);-):tak:

buziaczki i bede tesknic
papapaaaa i DO USŁYSZENIA!!!!!

reklama
Lilka...... smutno mi:sick::sick::sick::sick:

myslalam, ze jeszcze troszke pobedziecie w kraju...

och, naprawde bedzie Ciebie brakowalao...:-:)sick::-:)sick:

kiedy wyjezdzacie juz do Norwegii...?

mam nadzieje, ze szybciutko dojedziecie i sie odezwiesz...

Dbaj o siebie, malenstwo, Milenke i mezulka...

Szerokiej i przyjemnej drogi...

Buziole takieeeee ogroooooomne!!!!!!

Sciskam Was!!!!

Pa,pa

Do góry