reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anitt to teraz cie rozumiem czemu wyjechalas, ja tak mialam na poczatku z tym ze jeszcze jezyka nie znalam to juz w ogole nie bylo do kogo sie odezwac, normalnie mi odwalalo :-D:-D
skladnia sie nie przejmuj bo moja tez nie najlepsza
:-D:-D

ide spac, dobrej niocki

reklama
DZIEN DOBRY KOCHANE:-D

Jejku ile Wy napisalyscie od samego rana tyle stron do czytania:szok:

lilka maz jechalby do Fredrikstad

larvunia no niestety teraz albo zapracowujesz sie w polsce albo zarabiasz za granica:dry:ehhhhh takie czasy

Oj Kathhe no to wspolczuje Ci wiesz co to jest tak chore jak diabli. Nasz kraj jest porabany bo albo jestes z rodzina i dbasz o domowe ognisko albo ja chcesz zarobic to zostawiasz ja i jedziesz za granice:wściekła/y:

Kathe ważne decyzje przed Wami. Nie zazdroszczę. A kiedy masz obronę?

Larvuniu nie smuć się. Chłopaki maja czas dla siebie, żeby się lepiej poznać. Masz dobrego męża, pewnie nie jeden wymigiwałby się od opieki nad dzieckiem.

Oj tak Larviniu Twoj maz jest wspamnialy moj to jest len i obibok jakich malo.Nic nie chce robic a przy dziecku to juz wogole nie pomaga:no:wczoraj np. obrazil sie i ciskal bo kazalam na spacerze wziasc Szymka na rece bo zaczal plakac (w koncu ja tez sie nanosze podczas calego dnia i ten wozek na trzecie pietro moj kregoslup to czuje)i juz mial z tym problem bo Szymek dwa kilo nie wazy......szok ale jak ja go nosze to wszystko w porzadku.Tak wiec to tylko jeden z takich delikatnych przykladow....

Zmykam robic snadanko musze umyc cymbalek i mykam do fryzjera;-)

Dzień dobry.
Ja dzis wstałam, a tu juz Madzia przebrana,kawka zrobiona,śniadanko gotowe:-)Ech codziennie tak by mogło być.W nocy bez jakiś szczególnych rewelacji, Madzia będzie chyba jedynym dzieckiem na Listopadówkach, które nie przesypia nocy:-(

Trzeba trochę mieszkanko ogarnąć i skoczyć po jakieś zakupy.

Sabinka jak pogoda, pewnie to samo co u mnie, czyli kicha:-(

iwcia ale masz fajnie, ze wstalas a tu malenstwo przebrane, sniadanko zrobione. Tez tak dzis chce :-)
a to ze Madzia nie przesypia nocy to czym spowodowane jest? Bo chyba niedoczytalam....

Tego właśnie to ja nie wiem , bo już wszystkiego próbowałam. Budzi się głodna, ale jak wieczorem próbuję jej dać większa porcję mleka to daje taki popis że hej. Pewnie też dokuczaja jej zęby ma już dwie dolne jedynki ale lakarka stwierdziła że idą jej już następna zęby:-(Tak więc pewnie wyśpię się za jakiś rok:tak:dobrze że do pracy wracam dopiero od września.

iwcia no to wspolczuje. Ja jak dam malemu mleczko wieczorem to tez mi sie budzi ok 2.00-4.00 w nocy. Ale jak nakarmie go przed snem mlekiem z dodatkiem kleiku lub kaszke dam to spi mi do 5.00 rano :-) Madzia butelkowa czy cyckowa?

reklama
Do góry