reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ludzie, wy kobiety niemacie litosci!!! Jak moj chlop jest w domu to ja nie moge tyle siedziec przy kompie i jeszcze marniejszcze szanse zeby was nadrobic w czytaniu!!!

Anitt, wyczytalam, ze maluszek ma katarek!!! Tutaj w Niemczech zabrania sei dawac jakies masci pod nosek bo czesto wywoluja bezdech u dzieci!!! Z tymi na piersi tez trzeba uwazac i musza byc specjalnie dla dzieci przeznaczone!
Jak masz mozliwosc to zrob dziecku kapiel z olejkiem eukaliptusowym!!! Pomaga!

Brawo dla Amandzi, ze pokazala lekarzowi jaka jest wysportowana!!! Tez uwazam, ze jak sama tak szybko sie rozwija to to nie jest zaden powod by mowic ze to cos zlego!!!!

reklama
Och... udalo mi sie doczytac...

Lilka, szok:szok: strasznie sie zachowal ten sprzedawca... normalnie oszust i tyle... nie wiem co radzic... brak slow...

Beatko, ale szybko minelo... napisz koniecznie jak bylo:tak::tak:

Kathe, wspolczuje sytuacji z tesciami...

Aluska, buziaki dla Amandzi... a lekarz jakis dziwny:sorry2::sorry2:

Pusia, hmmm super, ze sposoby z zasypianiem sie sprawdzaja, mozesz podac link - wiem, ze podawalas, ale nie moge znalezc:baffled:

Karina, kilogramem na plus nie przejmuj sie, moze cos akurat zjadlas, albo wody w organizmie wiecej bylo... a co do pusego pecherzyka to co to znaczy??

Wisienka, fajne, ze imprezka sie udala:tak:

Asix, doczytalam, ze kupki sa juz ok...:-) i pytalas o warzywa rozluznajace... hmmm, nie wiem dokladnie, ale na kazdym sloiczku HIPPa jest informacja jak dzilaja na stolec. Wiem, ze marchewka, ryz, gotowane jablko, banan dzialaja zestalajaco. Sliwki, tarte jablka, kiwi, morele, brzoskwinie, gruszki rozluzniajaco:tak::tak:

Witam nocną porą:tak:
Amanda dopiero co zasnęła :crazy: chciała mnie teraz chyba nerwowo wykończyć:dry::szok:
Wczoraj tak ładnie udało się ją uspać w łóżeczku a dzisiaj za ch...rę nie chciała tylko darła się jak opętana :no:
zastanawiacie się gdzie teraz śpi?!.....w leżaczko-bujaczku:tak:
Witam mamuski!
Maluszek ma katarek buu :( Troszke sie meczy jak spi, ale tak to wszystko ok. Mam nadzieje ze sie to nie rozwinie. Macie jakies domowe sposoby na katarek u maluszkow??

Anitt
przede wszystkich dla Dominiczka dużo zdróweczka życzę:tak::tak::-)
a co do katarku to ja Amandzie wpuszczam do noska sól fizjologiczną a potem staram się wyciągnąć zaległą wydzielinę gruchą:sorry2: poza tym to często kładę ją na brzusio i oklepuję po pleckach, to pomaga odrywać się tej wydzielinie:tak:
hej laski:tak:
dziewczyny za 10 dni mam panienskie kolezanki i przebieramy sie za ....niegrzeczne uczennice-polecenie swiadkowej:-p:sorry2:
szukam jakiejs spodniczki krociutkiej w krate jak wam sie obije o oczy:-pna necie to dajcie znac:-)
kathhe no no widzę że nie zła imprezką Ci się szykuje:tak::-)
zdaj nam później relacje jak się bawiłaś:tak:;-):-)
aluska dziekuje bardzo. ;-):-) bylo super, jakos dalam rade, pozatym wszyscy z rodziny mnie lubia i bardzo dobrze o mnie dbali :)
pozatym chcialam Ci napisac ze fajnie ze do nas dolaczylas i jestes z nami
:-):-)

aluska biedna Amandzia, ucaluj ja ode mnie,a tak pozatym to dziwny ten doktor :sorry2:
Wisienka dziękuję bardzo :tak:Jesteś Kochana :-):-)
Ogromny buziak dla Ciebie i Davidka:-D;-)
calusec0.gif

Całus od Ciebie już przekazałam:-D:-D;-)
Dobry wieczór wszystkim

No my już w domciu było super nawet nie jestem w stanie nadrobić zaległości mam nadzieję że po staremu jest.Jutro jak dojdę do siebie zobaczę ciut co naskrobałyście i popiszę co i jak.Przygód mieliśmy troszkę.Miłego wieczorka zyczę
Beata witaj z powrotem:-) odpocznij sobie trochę :tak:a potem napisz jak było:-) jesteśmy bardzo ciekawe:sorry2:
No a na basenie superrrrrr :-D:-D:rofl2::rofl2:. Kacper jak zawsze pływał z rękawkami i znowu wsadziła pani w pieluszkę takie coś ala styropianowe co mu dupcie lekko unosiło. Bardzo mu sie to podobała , odważyliśmy sie puścić go na chwile i on normalnie pływał :-D:-D czasem lekko zanurzał usta ale elegancko zamykał buzie po prostu SUPERRR.
Nie brałam aparatu bo kurcze jakoś szkoda mi siedzieć poza basenem kiedy on takie czadowe rzeczy robi ale teraz w piątek idziemy odrobić zaległe zajęci to postaram sie wziąć aparacik.
Pusia świetnie że Kacperek tak dzielnie radzi sobie w wodzie:tak::tak::tak: nie dość że muzykalny to na dodatek świetny pływak będzie.....super:-)
Brawo dla Amandzi, ze pokazala lekarzowi jaka jest wysportowana!!! Tez uwazam, ze jak sama tak szybko sie rozwija to to nie jest zaden powod by mowic ze to cos zlego!!!!
Krecik dziękujemy;-):-)
może chciał po prostu zrobić mi przykrość:-(
Aluska, buziaki dla Amandzi... a lekarz jakis dziwny:sorry2::sorry2:
anulka buziak dla Amandy przekazany :tak::-)

A teraz krótka wzmianka o ortopedzie:tak:
ten lekarz jest arabem dr. Mahomed Salem....(dalej z pieczątki nie mogę rozczytać) i może dlatego ma takie dziwne podejście do dzieci :szok: nie to żebym była rasistką ale trzeba to na coś zgonić ..co nie?!:dry::tak:

ja tez wpadłam powiedziec dobranoc,jakos ostatnio brakuje mi czasu dla siebie i dla was,zeby posiedziec poczytac i pogadac tu z wami,ciagle mam gosci i juz powoli wymiekam.
poza tym mam dylemat z czarkiem
jemu na serio zalezy
teraz mi napisal ze ma 40km do bydgoszczy ze jedzie do mnie zeby jutro mnie zobaczyc no jestem w szoku,ale odbieram to troche nachalnie i nie dziala to na mnie tak jak powinno
moze dziwna jestem ale przywyklam do jakiego trybu zycia i nagle bach i wiecie o co chodzi,niewiem czy chce cholera.
ok zmykam spac kochane
znowu egoistka napisalam o sobie a nie poczytalam co u was kochane listopadóweczki
ucalowania
ps.jutr dorianek ma swoje pierwsze imieniny,wiec rodzina zrobila nam niespodzianke impreze i wypad do zoo bardzo sie ciesze ze mysla od nas.
dobranoc

reklama
A i serdeczne życzenia dla kochanej ślicznej Amandy
dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy życzy ciocia Monika i kuzyn Dorianek
Buziaki słoneczko kochane!!!

Do góry