reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam

Aluśka,ale ten spray to dla Ciebie a nie dla Amandy :tak:
Za mała jest ;-)
Wisienko porypani :angry:
Ja normalnie z marszu poszłam do poradni.Ona była na oddziale poporodowym.
Oby Ci się udało :tak:
Beatka miłego wypoczynku :-)

Ladinko Sto Latek dla Viki :tak::-):-)

Sabinko jesteś niezastąpiona w pracy :tak:
Co oni by bez Ciebie zrobili :sorry2:

Women
nie przejmuj się.Z moim Antkiem było podobnie.
Ale wiesz dlaczego? Bo Dorianek i Antek byli/są pulchnymi dziecmi :tak::-D

reklama
ojej ale sie rozpisalyscie:szok:
Dziekujemy wszystkim ciotkom za zyczenia:tak::-D

Ja spadam do gotowania, pozatym dzieci mi sie po domu rozpelzly;-)poczytam pozniej.

misia
chetnie pozniej przeczytam ten artykul, bo moja intuicja mnie juz kilka razy nie zawiodla i sama jestem w szoku:szok:

spadam bo bucza...

Wszystkiego najlepszego dla małej Viki:-):-)

Jagoda, super, ze interes się kręci, ale wpadaj tutaj cześciej;-):-).

Aluśka, kuruj się.

Misia, całe szczęście, że z mężem ok. Mój kiedyś miał takie bóle, które wyglądały jak zawał a lekarz w ambulatorium kazał mu wziąć nospę i panadol.... zero ekg, usg czy czegokolwiek a ja myślałam, ze wdową zostanę...

Dziewczyny, dzięki za zainteresowanie Wiktorkiem:-)

Już jest ok. Wczoraj nasza pediatra go oglądała i powiedziała, ze nie spodziewała by się, że mały miał taki ciężki start.

Sabinka, Inga też je tyle co kot napłakał. A przerwy pomiędzy posiłkami wynoszą czasem 6-7 godzin:baffled:

Dobry wieczor
tak piszecie o ząbkach,o raczkowaniu,o przewrotach

i kurde smutno mi sie robi bo dorian nic nie robi
tylko mostki trzeska co mnie do szalenstwa doprowadza,no i jak chce go posadzic i łapie mnie za rrece i sam wstaje,wkurza mnie to i cieszy,ale
chcialam wam pogratulowac osiągniec dzieci

Lilka ja robie sama pazury,kiedys na tym zarabialam

Women, to ida nasze dzieci łeb w łeb. Inga tez nic nie robi i nie ma zębów, tylko jeść nie chce, no chyba, ze gazety:baffled:

napisz jak tam tesciowa? widzialas sie z nia??
no i zdrowka dla dzieciaczka zycze!

Asix, wiesz jakoś nie usłyszałam domofonu jak dzwoniła... dziwne bo zawsze działał;-);-)

wiecie co tu jest jakis posrany ten system sluzby zdrowia!!!
Anitt ten numer co podalas to caly czas zajety,(mimo wszystko dziekuje bardzo) wiec poszukalam info w szpitalu gdzie rodzilam, zadzwonilam i babka mi powiedziala ze jest poradnia dla kobiet karmiacych piersia, ale ona nie moze mnie przyjac, musze isc najpierw zobaczyc sie z doktorem :wściekła/y::wściekła/y:
no wiem umowilam sie na 10:30 do doktora, ciekawe czy cos mi pomoze czy znow odesle do domu i powie zebym masowala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Współczuję Ci wisienka. Przerąbana sprawa z tymi cyckami:-(
Fajny avatarek:-)

Ale mnie dziś nosi. Nie wem co mam zrobić ze sobą. Inga cały czas śpi a ja się nudzę. Rano po 6 wyszłyśmy z psami i o 7 poszłyśmy spać spowrotem. Wstałyśmy przed 10:szok::szok: młoda się pobawiła, poskrzeczała i śpi dalej:szok: A ja jestem przespna i energia mnie rozpiera.

Aluśka,ale ten spray to dla Ciebie a nie dla Amandy :tak:
Za mała jest ;-)
anineczko oj a ja myślałam że dla Amandy:sorry2:
annineczka please help!!!!!
jak jest poradnia laktacyjna po angielsku?
mojemu tlumacze o co mi chodzi to nie wie, mowi ze nigdy o czyms takim nie slyszal, sprawdzam w slowniku tez nie ma :no:
znow mnie cycek boli :-(
Wisienka bidulko ogromnie Ci współczuje tych problemów piersiami:-:)-:)-(
Dzień dobry kochane :tak:

100 lat dla 3letniej Viki :-)

Znalazłam fajny artykuł o matczynej intuicji :-)
Czy ufa� matczynej intuicji? - Noworodek i niemowl� (0-1) - Mam dziecko - Onet.pl Dziecko

nie posiedzę bo Igi się drze wniebogłosy :dry:
Misia ciekawy artykuł :tak::tak::tak:

Breastfeeding Support group lub breastfeeding clinic :dry:
annineczka dzieki :-)
ja tak wlasnie myslalam ze breastfeeding clinic no i mowie tak mojemu a on do mnie glupie oczy robi i ze nigdy nie slyszal, wiec zglupialam :sorry2:

Wisienko w siuskach też może być po marchewce, burakach

Beata
dzieki, bylam u lekarza z tym cyckiem to sie o to tez zapytalam i powiedzial ze normalne, nie ma sie co martwic. Tak myslalam ale wolalam sie upewnic :-)

Wisienko porypani :angry:
Ja normalnie z marszu poszłam do poradni.Ona była na oddziale poporodowym.
Oby Ci się udało :tak:

annineczka dokladnie porypani :wściekła/y: niestety nic mi sie nie udalo zalatwic, pomacal i powiedzial zebym masowala sobie prze 2-3 minuty przed karmieniem i zmieniala pozycje karmienia i powinno ustapic. Nie ma ani zakazenia ani nic nie jest zabardzo czerwona wiec powiedzuial ze do kliniki nie potrzebuje jechac :-(
no i sama musze sie meczyc a jak boli to zebym wziela paracetamol.

Współczuję Ci wisienka. Przerąbana sprawa z tymi cyckami:-(
Fajny avatarek:-)

Ale mnie dziś nosi. Nie wem co mam zrobić ze sobą. Inga cały czas śpi a ja się nudzę. Rano po 6 wyszłyśmy z psami i o 7 poszłyśmy spać spowrotem. Wstałyśmy przed 10:szok::szok: młoda się pobawiła, poskrzeczała i śpi dalej:szok: A ja jestem przespna i energia mnie rozpiera.

bira dziekuje.
daj mi troche tej energii.

Wisienka, przesyłam energię:-) Mam nadzieję, ze ekspresowo dotrze.
Co do lekarza, to jakaś porypana sprawa. A nie możecie iśc prywatnie do jakiejś konsultantki? Chyba bym zabiła takiego pajaca co takie dobre rady daje. Współczuję...

ja nadal mam ten problem-lekarka powiedziala mi ze to moze byc po zmianie mleka (ale to raczej nie to bo tydzien temu zmienilam a sluz jest nadal) albo zabki no ale sie jeszcze nie wyzynaja od calej akcji ze sluzem mina zaraz 2 tyg. a od zmiany mleka minal tydzien jak to sie utrzyma do piatku to ide znowu do lekarza, a Matii robi od 6-8 kupek dziennie w tym dwie normalne bo je zupki z marchwia i z ryzem -tak kazala nam lekarka!!
mozesz mi napisac ile kosztuje to lacidobaby??i to jest na recepte??

Kosztuje jakieś 17 zł i można go kupic bez recepty

reklama
moje trio ma poobiednia drzemke;-) jedno juz padlo dwoje jeszcze rozrabia w lozeczkach;-)

Bira
dawaj mi tu ten nadmiar energii bo padam;-), druga kawe pije:dry: i wogole jakas jestem dzisiaj nie w sosie:baffled:

Wisienko
jak nie masz temp. to nie jest zle. Mi pomagalo masowanie pod goracym prysznicem:tak: tak zeby az mleko lecialo z cycka.

Do góry