reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Musze wam sie czyms pochwalic:-) Wracam dzisiaj do domku a tu obiad gotowy na stole i mój mezus usmiechniety i to wszystko tak bez okazji:szok::-D To sie nie zdarza!:-D
Z wrazenia tak sie najadłam ze nie moge sie ruszac:zawstydzona/y: Ale to dlatego ze uwielbiam jesc jak ktos cos ugotuje a jak sama cos zrobie to juz wystarcza mi zapachy których sie nawdycham podczas gotowania:-D

reklama
jagoda moj mezus biadkow nie robi, ale za to przynosi sniadanka do lozeczka jak mamy razem wolne :) teraz gdy jestem w ciazy to czesciej :)

Anineczko zazdroszcze ze masz wolne od gotowania co tydzien:tak:
:-D Ja sie zdziwiłam jeszcze bardziej niz obiadem to porządeczkiem w kuchni:tak: Normalnie błysk:szok::-D

cześć :-)

strasznie długo - w sumie od samego rana próbowałam wejść na BB :zawstydzona/y: dopiero mi się udało :-p

a więc maluchy dzisiaj znowu zaczęły kopać :tak: głaszczę brzuszek, rozmawiam i czuję kopniaczki :-D cuuuudowne uczucie

we wtorek idę na USG :-) mówiłam lekarzowi, że mam żylaki :-( dostanę antybiotyk a jak nie da się temu zapobiec czeka mnie szpital żeby zapobiec zapaleniu żył :-(

byłam dzisiaj u przyjaciólki, obecnie jest w 7 miesiącu ciąży :-) i jej matka stwierdziła, że jesteśmy równe brzuszkami ... no może ja ciut większym :szok::-D:-)

dobra dziewczyny mykam szybciej do łózia bo jakoś źle spałam :-p

Nareszcie dostałam się na bb. Próbowałam od wczoraj, ale brak mi coś ostatnio cierpliwości...

Dziewczyny dzięki za pocieszenie. Rozmawiałam dzis o tym z położną i ona mówi, to co Wy, ze to norma, szczególnie przy pierwszym dziecku. Ale dzisiaj jakoś mam różowe spojżenie na świat:-):-) słyszałam bicie serduszka, słyszałam jak dzidziuś się "przelewa", Super uczucie:-) Poza tym zaliczyłam gina... dostałam opierdziel za jedzenie truskawek... i faktycznie je odpuszczam, bo mnie po nich wysypało i wyglądam jak muchomor. Do tego swędzi mnie ta wysypka niemiłosiernie. Ale wszystko jest ok. Dzidzia się rozwija, brzuch ok. Przytyłam od początku ciąży 5 kg:baffled: Następna wizyta 28 czerwca.

reklama
. Przytyłam od początku ciąży 5 kg:baffled:

bira 5kg to pikuś :-D ja już przytyłam 10 kg od początku ciąży :-p

anineczko dzięki moja mama miała już 2 operacje na żylaki i miała sprowadzane specjalne rajstopy z Niemiec :eek: w czasie 3 ciąż była na patologii z zapaleniem :-( kurna i boję się, że będzie powtórka z rozrywki :zawstydzona/y: gin we wtorek obejrzy moje nóżki i zobaczymy co dalej :-p

Do góry