reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Piję, ale mi to wapno totalnie nie podchodzi. Kupiłam nawet w syropie i raczymy się z jedną moją sunią (też jest wysypana, bo ma alergię na trawy). Może jutro kupię jakies smakowe... będzie bardzie zjadliwe;-)

To ja mam takie na dekolcie, łokciach i kolanach... Na rękach są bledsze, tak jak widac na zdjeciu, ale łokciom nie miałam jak zrobić zdjecia;-)
To podobno wina tych truskawek... są pędzone na sztucznych wspomagaczach i efekt jest własnie taki. Ja oprócz tej wysypki wcześniej miałam straszne wzdęcia po truskawkach, już wtedy gin nie pozwolił mi ich jeść, brzuch mnie bolał, ze nie mogłam chodzić, ale wrodzona pazernosć, nie pozwoliła mi odstawić truskawek całkowiecie, tylko się ograniczyłam... widać to za mało i musze je odstawić całkowicie:no:

Bira ja mialam kiedys o smaku coli :laugh2:
Lilka sliczny cycus ;-)
Ale to tez moze byc od truskawek,wcale nie musi wysypywac na calym ciele :no:

:cool2::cool2:
narazie jeden cycek ...ciekawe co bedzie dalej...
ja nie mialam zadnych wdec itp.
ech....zobacze co bedzie dalej

wiecie co? jednym okiem ogladam film na faktach na tvn-ie o tej matce co jej podstepem dzieci zabrali
szlag mnie trafia ze takie cos mialo miejsce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Uciekam i mówię dobranoc:-)

Jutro mam szkolenie i musze wcześniej wstać... chociaż ostatnio nie jest to dla mnie problemem, bo budzę się już po 6, tylko później w południe sobie dosypiam, a jutro nie będzie takiej możliwości:baffled:

Do tego mam zgagę... kurcze sypię się chyba;-):-)

reklama
Do góry