reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
heloł:-)

my juz na nogach
Milena ostatnio budzi sie wczesniej
nawet jak poznoi pojdzie spac
wstawała 9-10 a teraz.....6-8
shock.gif

dzisiaj jak do mnie przyszła to spojrzałam na budzik i była 6
ale przytuliła sie do mnie i zasneła
wstała razem ze mna

ciekawe czemu taka roznica w wstawaniu :confused: tak nagle

spac mi sie chce..........

rany cały dzien nie moge sie tu dostac

wy nic nie piszecie to pewnie tez macie problemy
i pomyslec ze jeszcze zagranica nie jestem :wściekła/y:
mam nadzieje ze jak juz ebda to sobie poradza z tym problemem

byąłm na targu
kupiłam sobie kwiatki z ogrodka,stoja juz w wazonie :-)
3 kg truskawek,big kalafior,peczek kopru i szczypiorka
mhmhm jak slicznie pachną :cool2::-)

dziewczyny na targu słysząłam jak babka mowiła ze dzis na obiad kalafior,jajka i sos koperkowy no i.....jak robicie sos koperkowy
bo mnie wzieło na to a nigdy nie robiłam mimo ze lubie :eek:

hej laski
co Was tak malo....
nadal problemy z dostaniem sie na BB?? :baffled:

...kurna juz 31 maja.... jutro czerwiec... dzien dziecka :tak:
wysciskajcie swoje brzuszki za ciocie larvunie :-D i Wasze pociechy
biegajace juz tez wysciskajcie :-D

ale ten czas zapierdziela prawda?? :tak:

Cały dzień próbuje wejść na BB:wściekła/y: i wreszcie sie udało, hurrraaaa!!!

Czas strasznie szybko leci:tak::szok: Pomyslcie sobie ze za rok w dzień dziecka nasze bobaski beda juz raczkować:-D
Ja sie zastanawima czy to normalne ze mnie dzidzia tak mocno kopie?:-) Czuje ją prawie caly dzien no moze z 2,3 godz. przerwami czasami. Jak sie schyle czy ucisne przypadkowo na brzuch to ona chyba sie denerwuje i wtedy dostaje mocniejsze kopniaczki:-D Tylko ze jak mąż daje reke na brzuszek to wtedy nic!:eek: Dziwne!!! A jak spowrotem ja kłade to znów czuje takie stukanie od środka.To normalne?

ja jestem... choc mnie czesto wywala.

co do kopniaczkow to ja jeszcze nic nie czuje, wiec nic Ci nie podpowiem...
zazdroszcze Ci, ja mam tylko (albo az) motylki....

reklama
Do góry