reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry

u nas znow przesliczna pogoda,
troche sie nie wyspalam bo jak wczoraj wam pisalam ze maly juz spi 3 godziny to tak juz spal cala noc, nie obuzil sie, tzn obudzil sie jak go przenosilam, ale pocyckal z 5 min i usnal no i o 7 juz sie obudzil wyspany :sorry2: a ja ogladalam filmy do pozna.
Ide chyba kawke sobie strzelic i juz czytam
ktoras ma ochote???

reklama
pewnie tatus albo babcia zabiora mala na spacer a ja bede gnic przed laptopem w domu ehhh no coz , ostatni rok wiec musze jakos przezyc.

hehe, ja też pamiętam jak gniłam przed lapkiem i pisałam pracę mgr, ale i tak zaglądałam na bb ;-)
zobaczysz, szybko zleci :tak:

acha , muszę sie jeszcze pochwalić bo pękam z radości dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek!!!!!!!:-):-):-):-)

Dziunia brawo! Gratuluję Wam serdecznie ząbeczka!
Te suwaczki umieść w podpisie a nie za każdym razem w wiadomości ;-)
Musisz wejść w ustawienia i edytować swój podpis. Ustawienia masz w różowym pasku na górze forum na samym początku po lewej stronie :-)

Kochana, moja koleżanka urodziła dziewczynkę 4500 i to naturalnie:szok: Mojego męża kuzyna żona urodziła córeczkę 4100:baffled: Masakra:baffled:

Masakra :szok:

Nie nie Bira na pewno mylisz sie:-D:-Dhehehe ale to jest prawda ze nie ma reguly na to wszystko.Moja siostra mowila mi wczoraj ze jedna kobitka urodzila dziecko przeszlo 6 kilo i mialo 68 cm dlugosci naturalnie:szok::szok:tego to juz nie moge sobie wyobrazic.

Moja babcia była położną i odbierała poród 8kilogramowego noworodka :szok: ale wtedy to były czasy że się tak łatwo nie diagnozowało cukrzycy i babcia podejrzewa że matka tego wielkiego miała cukrzycę ciążową niezdiagnozowaną i wtedy dochodzi do makrosomii płodu.

Dziewczyny a ja mam pytanko co sie dzieje z Sugar, Pati,Kunda nawet Misi nie ma.....

Jestem kochane, weekend spędziłam na działce u rodziców i w lesie :blink: Było super, kocham las, parę fotek wrzuciłam.
Mam teraz chwilkę bo moje szkraby zajmują się chwilę sobą ;-)

Kawusia zaparzona, z mleczkiem i cukrem, mniam, no to stuk kobitki! ;-)

Widzialyscie jaka jest nowa opcja na NK -ma sie podglad kto jest zalogowany!!
super!!! miasia i aluska-hahahahaha!!!widze was!!!

heheheh, Asiu ja też Cię widzę :tak:
A w ogóle kiedyś to Ci miałam napisać, ale uwielbiam jak wstawiasz te swoje emotikonki śmieszne :-D:-D:-D zawsze mi się gęba śmieje ;-)

heheheh, Asiu ja też Cię widzę :tak:
A w ogóle kiedyś to Ci miałam napisać, ale uwielbiam jak wstawiasz te swoje emotikonki śmieszne :-D:-D:-D zawsze mi się gęba śmieje ;-)

kochana dziekuje!!
dobrze, ze komus moge sprawic radosc-bardzo mnie to cieszy!!!

aaaaaaa i sabinka-jeszcze raz dzieki za mila wiadomosc na gg

czesc mateczki

my wczoraj caly dzien spedzilismy w pewnym miasteczku :happy: piekna pogoda wiec pojechalismy pozwiedzac sobie
jak przyjechalismy tak poszlam spac z Hania kolo 20,a wstalam kolo 9 i czuje sie masakrycznie wyspana hihihiii:-D:-D:-D

no ale Milena juz mi cisnienie podniosla,wiec nie ma pieknie:baffled:
od paru dni to nie mam cierpliwosci dla niej,non stop jeczy i stwarza jakies wymyslone problemy :wściekła/y:ze az reka mnie swiezbi :baffled::crazy: teraz zrobila afere o lyzeczke!! bo wziela sobie do zjedzenia dwa smaki serka typu Danio i do dwoch serkow musi miec dwie lyzeczki :angry: tlumacze od paru dni ze ma jesc jedna no to konczy sie rykiem,zlosciami itd. :angry:

teraz ma kare i siedzi w pokoju a ja sie uspokajam :baffled:

acha , muszę sie jeszcze pochwalić bo pękam z radości dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek!!!!!!!:-):-):-):-)

gratulacje!!!!!

Witam:-)

My już zaliczyłyśmy spacerek teraz Inga śpi i mam nadzieję, że ten stan jeszcze troche potrwa;-)

bira widze ze wczesnie wstajesz :laugh2::laugh2:

no wlasnie a jak malego ubierasz do snu? bo Matti spi tylko w body z krotkim rekawem pod kocykiem no i na dwor jak twoj davidek wychodzi tylko w body i spodenkach bo tak jest goraco-szok musze mu kupic jakas czapke z daszkiem bo slonce mu strasznie w oczka razi i sie denerwuje:szok:

wisienka gdzie wstawilas ta sukienke, bo nie moge znalezc!!!!!

asix maly spi w samym body z krotkim rekawkiem, tyle ze on spi pomiedzy nami pod moja ciepla koldra, wiec to tez troche inaczej, a wczoraj na cala noc wlaczylismy dodatkowo wiatrak i tez bylo oki :-):-)
wczoraj maly bym ubrany tylko w romperka z krotkimi nogawkami i czapka na glowe i bylo ok, ja fajna czapke dla niego znalazlam w tesco taka niebieska z daszkiem i z tylu tez ma taki dluzszy material chroniacy kark, wszyscy mowia ze ma fajna ta czapke wiec polecam!!
a fotki sa w galerii

reklama
Dziunia79 ja również dokładam się do życzeń :tak::tak::tak:

Lilka życzę cierpliwości do córci

Asix ja tez bardzo lobie Twoje emotikony :-)

Do góry