reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka boska koszulka! cudo! oj nie za długo ją będziesz miała na sobie, Karol jak Cię ujrzy to chyba ją porwie w szale namiętności! bardzo sexy!

reklama
Lilka no no...chcialam napisac tylko nie zrobcie trzeciego dziecka,no ale sie nie da :laugh2:
Maz padnie z zachwytu:tak:
To znaczy,ze idziemy razem na usg ;-):tak:
Ja tez mam 5 czerwca :-)

Ja robie kasze z gulaszem i zasmazana kapuste kiszona :laugh2:
Alez mi ona pachnie,a kwasna ze hoho:laugh2:

Lilka... no ja tez dopisuje sie, ze koszulka suuuper
(widze, ze sie szykujesz na powitanie mezusia...:-D)

a co do obiadku to u nas dzis (jak i wczoraj) fasolka po bretonsku:-) moj maz uwielbia...

Anineczko, jak sie robi kapuste kiszona zasmazana? ...bo pierwsze slysze... (ja teraz smigam z duszona mloda kapustka na gesto ze smietanka)

Aniulko bardzo prosto :tak:
Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażam na oleju, a następnie wrzucam pokrojoną kapustę kiszoną. Dodaję trochę wody, liść laurowy i ziele angielskie.
Najpierw dusze a pozniej jak woda wyparuje to podsmazam ;-)
Pychotka :-)

Lilka boska koszulka! cudo! oj nie za długo ją będziesz miała na sobie, Karol jak Cię ujrzy to chyba ją porwie w szale namiętności! bardzo sexy!

hahaaa
wiecie on wroci w nocy i w takim stroju zamierzam mu drzwi otworzyc :-D:-p:cool2::-D
ale porwac mu nei pozwole hihiiii

Lilka no no...chcialam napisac tylko nie zrobcie trzeciego dziecka,no ale sie nie da :laugh2:
Maz padnie z zachwytu:tak:
To znaczy,ze idziemy razem na usg ;-):tak:
Ja tez mam 5 czerwca :-)

Anineczka....moj mezulo od dłuzszego czasu mi mowi ze ten bejbiczek to nie ostatni:cool2:

wczesniej mowilismy sobei ze chcemy meic dwojeczke a jak bedzie nam sie lepiej powodzic to trojeczke
ale widze ze Karolowi rola taty bardzo odpowiada :happy: no i musze przyznac ze jest super tata
ale jesli to dopiero za pare latek
teraz chce isc do pracy i dalej sie uczyc
;-) a i tak do pracy pojde dopiero jak norweski w miare opanuje....wiec z roczek posiedze w domku...

Aniulko bardzo prosto :tak:
Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażam na oleju, a następnie wrzucam pokrojoną kapustę kiszoną. Dodaję trochę wody, liść laurowy i ziele angielskie.
Najpierw dusze a pozniej jak woda wyparuje to podsmazam ;-)
Pychotka :-)

ja robie tak ze jak woda wyparuje to juz nie podsmazam
w sklepach jest przyprawa firmy GALEO do kapusty i dodaje troszeczke i jest super smak
polecam :tak:

dziewczyny ciesze sie ze wam sie podoba ta koszulka:-)
szukałam czegos na swoj wymiar i naprawde mały wybor czegos ciekawego .... i nie byłam taka pzrekonana do konca,a teraz wiem ze dobrze wybrałam
dzieki!! :-)

Anineczka mi tez wczoraj pwoiedzial ze to nie ostatnie :-)
wczesniej mowil ale brałam to jako zart...
na starosc sie odmlodzimy nie?? malutkim brzdacem :-)
a starszaki beda nam pomagac ;-)

reklama
Do góry