Cześć Mamcie
Wpadłam tylko na chwilkę bo wybieramy się na szczepienie
Women powodzenia Ci również życzę :-);-)
Aluśka dziekuje bardzo za pamięć.
Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
Dołańczam sie do życzeń
Davidku wszystkiego co sobie wymarzysz,uśmiechu szerokiego na buzi,bezbolesnego ząbkowania i słodkiego mleczka zyczy ciocia.
a ja niewyspana,moja mala znowy kaszle:-(ma zapchany nos, juz z tego wychodzila, nie wiem co sie stalo
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna
Kathe kup w aptece spray bardzo delikatny o nazwie EUPHORBIUM
Jest przeznaczony dla niemowlaków jest bez recepty,i uważam go za genialny produkt,poleciła mi go pani dr jak Dorian miała ten okropny ale naprawde okropny katar jak byl chory.wczesniej nasivin,woda morska ale nie umywaja sie do tych kropli.
2 dni i zapomnielismy o katarku,a rozpylacz jest bardzo delikatny w porównaniu do Marmera wody morskiej.
Takze polecam i mam nadzieje ze szybko bedzie lepiej.
Wisienka hehhee ale sie uśmiałam,a co powiedziała mama tego chłopca?
nudzi mi sie, pogoda deszczowa ze nic tylko w domu zostalo siedzenie
wlasnie zadzwonilam do dentysty i umowilam sie na 1 kwietnia i sie okazalo ze moj doktor juz tam nie pracuje :-( a super byl, i taki przeystojniak ze mmmmmmm caly dzien bym mogla u niego na fotelu siedziec ;-):-)
Ja mam kolejną wizyte na 3 kwietnia,zeby wyjąść truciznę i dokończyć kanałówkę,ale u mnie jest babka równie symaptyczna.
Dzien dobry mamcie
A wiec pisze o wczorajszym szczepieniu.
Malutki miał standardowo 3 wkłucia,bo jedziemy na refundowanym
2 były ok ,przy 3 zapłakał ale szybko sie uspokoił i było ok.
Dorian waży 8400
obw.głowy 45cm
obw.klatki 42,5cm
ciemiączko 1,5/1,5cm
Co do wymiarów to pani dr powiedziała ze one są w przybliżeniu ze kazdy mierzy inaczej i kazda ręka jest inna,bo np, poprzednio mały ma wpisane ze obwód klaty ma 45cm wiec nie ma reguły.
Co do główki pani nic nie powiedziała(nowa pani dr bo starą wykreśliliśmy) wiec ja jej powiedziałam czy wszystko ok.{Powiedziała ze tak,wiec jej opowiedziałam to zaczeła sie smiac,a ja jej mowie ze mi do smiechu nie bylo.Pokiwała glowa i nie chciala komentować.Powiedziała ze Dorian jest dużym dzieckiem i nie ma o co sie martwić.
O dziwo jak sie zapytałam o zmiane mleka to powiedziała ze jeszcze nie trzeba??????
A ja mowie ze po 4 miechu juz powinno sie zmienic,a ona ze na tym dobrze tyle wiec moze jeszcze troche je pic.BEZSENSU.Ja jej mowie ze mu nie smakuje to obrzydliwie gorzkie mleko,bo poznał inne smaki,a ona ze za szybko zaczęłam,wiec odpowiadam ze po konsultacji z lekarze u was w przychodni wiec nie wiem juz kogo mam słuchać.Achhh machnełam ręką i tyle.
Dzis spróbuję dać małemu zwykłego nan-a 1 bo został nam jeszcze z początków karmienia,i zobacze czy wypije,bo ten jest bardziej słodki i jesli wypije to pojde i poprosze o zmiane mleka na zwykly nan2,bo dziewczyny on wogole nie chce mi pic melka.
Wczoraj na noc wypił 20ml i w nocy nie chcial pic i rano o 7 wypił 140ml ale bez wiekszego zachwytu wiec musi byc cos nie tak!!!Ale nikt mnie nie słucha cholera.
Bo jak powiedziałam ze pije maxymalnie 4 butelki na dzien to jest sukces,powiedziała dr ze to wystarczy!
Wiec ja juz nie wiem co mam robic cholera.
Wczoraj przyszło mi zamówiene jedzenie dla Doriana,i ku mojemu zaskoczeniu zaplacilam jeszcze mniej niz miałam,i do tego dostał jeszcze sliczną bluzeczkę i książeczkę w gratisie,ucieszyłam sie jak dziecko.
No to narazie tyle,jak cos mi sie przypomni to doskrobie.
Stukam sie kawką.:-)