reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Witajcie mamusie ale tutaj pustki dzisiaj:tak:Ja jeszcze teraz zrobilam salatke, upieklam szynke i czekam az dopiecze sie ciasto i zmykam spac:tak:
Moj Szymonek od ilosci wrazen dzisiaj i prezentow ( urodzinowo-zajaczkowych:-)) z ktorymi bawilam sie z nim zasnal dzisiaj natychmiast przy butli o 21 a ja koncze jeszcze w kuchni.

DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZE I JESZCZE RAZ MIŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT.

Hejo.
U nas juz wszystko gotowe.
Jutro tylko barszyk trzeba sklecic.

A moje dziecie jakies dziwne od 3 dni....uspic go wieczorem to masakra.
Ryczy strasznie.A przeciez nie jest przyzwyczajony do naszego lozka.A na swoje reaguje alergia...hmmm gdzie on chce zasypiac w takim razie :baffled:
Dodam,ze w dzien zasypia normalnie w swoim lozeczku:eek::eek:

o rajku zapomniałyśmy o Szymusiu;-)

KOCHANY SZYMUSIU 4-ro miesięczniaczku duzo duzo zabaweczek i pysznego mleczka:-)

Ja też sie dołańczam do życzeń,i przepraszam ze pominęłam Szymonka
Szymonku wszystkiego dobrego i wybacz cioci za jej sklerozę...:sorry:

Hejo.
U nas juz wszystko gotowe.
Jutro tylko barszyk trzeba sklecic.

A moje dziecie jakies dziwne od 3 dni....uspic go wieczorem to masakra.
Ryczy strasznie.A przeciez nie jest przyzwyczajony do naszego lozka.A na swoje reaguje alergia...hmmm gdzie on chce zasypiac w takim razie :baffled:
Dodam,ze w dzien zasypia normalnie w swoim lozeczku:eek::eek:

Anineczko u mnie tez juz wszystko gotowe
Maly od 20 spi,ja jeszcze dokonczylam sałatki
teraz siedze ale nie wiem czy zaraz sie nie przewrócę :rofl2:

Padam na pysk i ide do wyra spać

Elbra gratuluje spania

Zycze spokojnej nocy i smacznego sniadania
Jeszcze raz wszystkiego dobrego...:-)

Dzień Dobry Świątecznie!!!
Straszne śpiochy jesteście ja już niestety od 4 na nogach:-:)tak:
Zaraz pomykamy do babci na śniadanko
Wesołych Świąt

Witam Kobitki :tak:

Nie mogłam się powstrzymać żeby do Was nie zajrzeć :-p:-)

Spóźnione ale szczere życzenia,
dla Szymka i Marcelka :-D:-D:-D

Dużo zdrówka i słodyczy
Aluśka Wam dziś życzy:-D:-D:-D

15zh3.gif

reklama
Czesc Wam dziewczyny

I jak tam minal Wam pierwszy dzien swiat?????:-) U mnie bardzo fajnie Szymus byl bardzo grzeczny. Bylo duzo osob a on nie plakal i nie grymasil do kazdego usmiechal sie:-D
Jak uda mi sie ide wczesniej spac oczy same zamykaja mi sie, poniewaz malo spalam:sorry:

POZDRAWIAM
KARINA

Do góry