reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
to tanio macie Elbra bo ja kupuje drożej i to niby w hurtowni
wiec wczoraj zamowilam tutaj

Ja do dużego miasta mam 20 km:baffled: i kupuje głównie zapas jak jade na studia w Carrfourze lub w Tesco. Ale u nas w sklepach też mimo wszystko jest taniej.

o

KOCHANY SZYMUSIU 4-ro miesięczniaczku duzo duzo zabaweczek i pysznego mleczka:-)

Dołanczam do zyczonek:tak:

Wszystkiego najlepszego Nicolasku 4 miesięczniaczku :-Doraz Marcelku 5-cio miesięczniaczku:-)
również dołanczam się do życzonek;-)

Dzisiaj mamy kilku solenizantów:tak:
Ale te nasze dzieciaczki szybko rosną:-)​

Sorrryyy ale muszę się nieskromnie pochwalić, że moje bejbi śpi od 20 do 7 a czasem 8 rano. Już cały czas. Jestem zadowolona, że sok bo ja uwielbiam pospać więc mam już okazję:-)
Mam nadzieję, że teraz nie zapeszyłam tą nieskromnością jego spania;-)

o rajku zapomniałyśmy o Szymusiu;-)

KOCHANY SZYMUSIU 4-ro miesięczniaczku duzo duzo zabaweczek i pysznego mleczka:-)

Ojej faktycznie
Szymku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy:tak::tak::tak:

Sorrryyy ale muszę się nieskromnie pochwalić, że moje bejbi śpi od 20 do 7 a czasem 8 rano. Już cały czas. Jestem zadowolona, że sok bo ja uwielbiam pospać więc mam już okazję:-)
Mam nadzieję, że teraz nie zapeszyłam tą nieskromnością jego spania;-)
Elbra :wściekła/y:dlaczego masz tak dobrze kiedy będzie moja kolej????

To na pewno normalne, chyba, że jest się Ingą;-) Ona idzie spać po 19, budzi się ok 22 a później 1,4 i wstaje o 6 z rogalem na twarzy:eek::-)
...
hehe moja Marysia tez tak ma ostatnio i nie moge jej przestawic:confused2:a ja kocham spac. Dzis zasnela 18.30 wiec pewnie zrobi nam pobutke o 5:baffled:

ZYCZONKA DLA SZYMCIA NICOLASKA I MARCELKA:-)

Wesolych Swiat wielkanocnych, duzo zdrowka , sczescia i usmiechu, aby dzieciaczki byly zdrowe, radosne i aby te swiateczne dni uplynely w zgodzie i milosci:-)

Ala (kathhe) z rodzina

reklama
Do góry