sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
o rajku zapomniałyśmy o Szymusiu;-)
KOCHANY SZYMUSIU 4-ro miesięczniaczku duzo duzo zabaweczek i pysznego mleczka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tanio macie Elbra bo ja kupuje drożej i to niby w hurtowni
wiec wczoraj zamowilam tutaj
o
KOCHANY SZYMUSIU 4-ro miesięczniaczku duzo duzo zabaweczek i pysznego mleczka:-)
Wszystkiego najlepszego Nicolasku 4 miesięczniaczku oraz Marcelku 5-cio miesięczniaczku:-)również dołanczam się do życzonek;-)
o rajku zapomniałyśmy o Szymusiu;-)
Elbra dlaczego masz tak dobrze kiedy będzie moja kolej????Sorrryyy ale muszę się nieskromnie pochwalić, że moje bejbi śpi od 20 do 7 a czasem 8 rano. Już cały czas. Jestem zadowolona, że sok bo ja uwielbiam pospać więc mam już okazję:-)
Mam nadzieję, że teraz nie zapeszyłam tą nieskromnością jego spania;-)
o 7.24 rano ....Mirka Twoj Nicolasek o której godzinie urodził sie??????:-):-):-):-):-)
KARINA
Ojej faktycznie
Elbra dlaczego masz tak dobrze kiedy będzie moja kolej????
o 7.24 rano ....
wszystkiego naj dla twojego maluszka
hehe moja Marysia tez tak ma ostatnio i nie moge jej przestawica ja kocham spac. Dzis zasnela 18.30 wiec pewnie zrobi nam pobutke o 5To na pewno normalne, chyba, że jest się Ingą;-) Ona idzie spać po 19, budzi się ok 22 a później 1,4 i wstaje o 6 z rogalem na twarzy:-)
...