E
ELBRA
Gość
...
.
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciesze się że sie podoba ) i polecam się na przyszłośćpusia popieram misie - sliczne swiecidelka, chyba cos zakupie
jolie oczywiscie mialo byc lilka ale pozno pisalam i cos mi sie pomerdalo
co do pracy to wg mnie zalezy od osoby
dla mnie matki ktore wczesniej ida do pracy sa tak samo dobre jak te co siedza z dzieckiem w domu
czasami nawet ( prosze sie nie oburzac) idzie im to mamowanie lepiej niz pozosalym
sa spelnione zarowno w domu jak i w pracy , maja odskocznie od zycia domowego i staraja sie bardziej-no bo wiadomo ze trzeba jeszcze byc mama maluszka
ale to oczywiscie bez zadnego generalizowania
wszystko zalezy od osoby!!
ja np nie pracuje teraz, z Ignacym bylam na urlopie macierzynskim a potem hop siup i bylam w ciazy z mala
ale poniewaz mam wolny zawod i moj luby tez to nie ma problemu zebym cos robila
ja np nie pracuje teraz, z Ignacym bylam na urlopie macierzynskim a potem hop siup i bylam w ciazy z mala
ale poniewaz mam wolny zawod i moj luby tez to nie ma problemu zebym cos robila