reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
pusia popieram misie - sliczne swiecidelka, chyba cos zakupie :tak:

jolie oczywiscie mialo byc lilka ale pozno pisalam i cos mi sie pomerdalo :-p

co do pracy to wg mnie zalezy od osoby
dla mnie matki ktore wczesniej ida do pracy sa tak samo dobre jak te co siedza z dzieckiem w domu
czasami nawet ( prosze sie nie oburzac) idzie im to mamowanie lepiej niz pozosalym :rofl2:
sa spelnione zarowno w domu jak i w pracy , maja odskocznie od zycia domowego i staraja sie bardziej-no bo wiadomo ze trzeba jeszcze byc mama maluszka
ale to oczywiscie bez zadnego generalizowania :tak:
wszystko zalezy od osoby!!

ja np nie pracuje teraz, z Ignacym bylam na urlopie macierzynskim a potem hop siup i bylam w ciazy z mala
ale poniewaz mam wolny zawod i moj luby tez to nie ma problemu zebym cos robila :tak:
ciesze się że sie podoba :)) i polecam się na przyszłość

ja np nie pracuje teraz, z Ignacym bylam na urlopie macierzynskim a potem hop siup i bylam w ciazy z mala
ale poniewaz mam wolny zawod i moj luby tez to nie ma problemu zebym cos robila :tak:

ja mam podobnie, tzn teraz też sobie pracuję ale sama reguluję ilość godzin w robocie i faktycznie praca jest dla mnie odskocznią od bachorów, ale 8 godzin to bym nie chciała pracować od poniedziałku do piątku :no:

Pusiu śliczne rzeczy, bardzo staranne :tak:

reklama
Do góry