reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry Mamcie!:tak:

Nocka była bardzo spokojna o dziwo mała zrobiła tylko jedną pobudkę na amciu ok godz.6.00 :-D:-D a zasnęła o 22.00:tak::tak:

Zaraz wybieramy się na spacerek, pogoda całkiem całkiem więc trzeba to wykorzystać:tak::-D:tak:

Misia, jakos ostatnio malutko Cie na BB...:-( jak tam Igi i Wiku?? Jak sesja u meza?

ano malutko, tzn staram się zaglądać codziennie i Was czytać ale gorzej z odpisywaniem bo zazwyczaj jak jedno śpi to drugie coś chce, a jak dwójka śpi to przynajmniej jest czas żeby tą stajnie Augiasza odgruzować :-D:-D:-D

Misia, mam pytanko - bylas moze w Magnolia Park? Kiedys mialam ich folder i wygladalo, ze calkiem fajne centrum handlowe, weszlam na ich stronke to wydaje mi sie, ze to dosc duuuuze centrum:szok::szok: ale nie wiem czy sa jeszcze w ogole wyprzedaze? Bo moze wyciagnelabym chlopakow swoich na zakupy;-);-)

wiesz co nie byłam w Magnolii, po tym jak przeczytalam to:
http://www.frazpc.pl/b/202174
i to:
http://www.alert24.pl/alert24/1,87096,4698208.html
ręce opadaja... i co jeszcze ludzie piszą o Magnolii:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=71220593&v=2&s=0

ze względu na moje i moich dzieci bezpieczeństwo moja noga tam nie postanie :no:

czesc kochane
dawno mnie nie bylo -cierpie ostatnio na brak czasu :sorry2: wybaczcie
elbra no ja mam ok 30km od siebie tesciowa ;-) ...mieszkam tylko z mezulkiem, synkiem i pieskiem :cool2:

Witajcie:-)

Larvuniu właśnie zartanawiałam się co u ciebie:confused:

Elbra my na szczęscie też mieszkamy sami wreszcie bo przez 2 lata mieszkaliśmy z teściami i nie było zbyt ciekawie...:baffled: Teraz mamy bezpieczną odległośc 15 km:-D

Pusia niestety nie dotarł mail:no: Może wyślij mi prv:tak:

Anineczko witaj:-)

Sabinko udanej dzisiejszej uroczystości!!!

Wczoraj bawiliśmy się świetnie, moze jestem wyrodną matką ale fajnie tak czasem wyrwać sie z domu:sorry2: Blanke uspaliśmy o 20 i została z moją mamą, spała ładnie do 3, jak zaczęła się wiercić mama dała mi cynk i wróciłam ja nakarmić.
Moja mama zdziwiła sie że nasze dziecko tak pieknie śpi i powiedziała ze czesciej bedzie z nią wieczorem zostawać:cool2: :-)

reklama
witam

my dzis znow zaliczylismy szal zakupowy, malemu z okazji 2 miesiaca kupilismy osiolka ze shreka takiego fajnego, milusinskiego co ma z ok 35-40cm :-D:-D:-D

bylismy tez w polskim sklepie to kupilam sobie pierogi z kapusta i grzybami i krokiety, mam nadzieje ze malemu nic nie bedzie :dry:

a maly znow mi w nocy nie spal, tzn spal od 23 do 3 i pobudka i tak do 5 sie z nim meczylam, jestem troche spiaca ale nie jest zle :-)

Do góry