reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja tak wpadam kontrolnie, jutro jest nasza 3 rocznica ślubu i muszę się przygotować. Mieliśmy w planach wyjście do restauracji, ale odpada, bo jutro nie ma kto zostać z maluchami, więc robimy sobie romantyczną kolację w chacie.
A z innych wieści to afrodyzjaki które konsumuję codziennie zaczęły działać :-p
Dzisiaj przyszedł ksiądz na kolędę. Patrzy na mnie i mówi: "Aleś Ty wyrosła!" :szok::szok::szok: a mieszkam tutaj od 3 lat :-p

reklama
wisienka ... dlaczego ty tak czesto karmisz .... ty nie masz zycia

sama nie wiem dlaczego, ale masz racje nie mam zycia :-( :-(
zaczelo sie od tego ze bedac w ciazy w madrej gazecie przeczytalam ze takiemu malenstwu nie mozna odmawiac, jak placze to trzeba dac cyca teraz, a nie za 5..10.. min, ja nie mam doswiadczenia z dziecmi, ani nikogo bliskiego kto by mi doradzil cokolwiek no i jak zaraz po narodzinach bylismy w domku i dziecko zaczynalo plakac to nie wiedzialam co robic i dawalam cyca, ze moze glodne i no i dzialalo bo sie uspokajal ale nie pomyslalam wtedy o tym ze to zle, bo dziecko sie teraz przyzwyczailo i mam za swoje........jestem uwiazana 24/24

Witam,

Women, znowu ryczalam jak czytala list... Boze, nigdy nie bede umila zrozumiec czemu takie kruszynki umieraja...:-:)-(
Women, Pati pisalyscie, ze przeczytalyscie o Mai wszystkie stronki (ja calego forum nie dalam rady...) i Pati, pisalas, ze rodzice Mai stracili drugie dziecko:-( a mozesz napisac czemu, i co sie stalo??

anulka ja tez nie rozumiem......
moja mama stracila dziecko 3 dni po porodzie,
rowniez umarlo bo mialo chore malutkie serduszko :(((((((((((

a co do drugiego dziecka, to forum nie czytalam, ale przeczytalam dzis wiekszosc pamietnika Moncik to pisala tam ze tydzien przed planowanym terminem porodu urodzila martwe dziecko, bo serduszko przestalo bic :-(
chyba o to chodzi :confused: :(((((((
ahhh,.nie wiem az co napisac poprostu jedna wielka TRAGEDIA

misia to juz 3 rocznica??:-)mlodo wyszlas za maz:-) w tych czasach to zadkosc bo wychodzi sie za maz tak mlodo przewaznie z powodu wpadki:-pmusicie sie bardzo kochac:tak:

wpadlam wam powiedziec ze u mojego szkraba widac juz 2 biale kreseczki na dziaselkach na dole :-) :-) :-) :-) :-)
cos czuje ze w lutym, najpozniej w marcu pojawia sie pierwsze zabki :)))))))

achaaa....
weszlam na styczen przez przypadek, to jak juz tam bylam to sie cofnelam do 19 bo bylam ciekawa czy ktoras urodzila w tym smutnym dla nas dniu i wiecie co ze znalazlam tylko 1 post na temat Majeczki
[*] :-(
tam sie mlode lub przyszle mamusie tym tak nie przejemy jak my

misia to juz 3 rocznica??:-)mlodo wyszlas za maz:-) w tych czasach to zadkosc bo wychodzi sie za maz tak mlodo przewaznie z powodu wpadki:-pmusicie sie bardzo kochac:tak:

A ile misia ma lat?A ile misia ma lat?

Hahaha, no właśnie? Ile ja mam lat? :-D:-D:-D
ja myślę że 22 lata na zamążpójście to tak w sam raz ;-) aczkolwiek moje koleżanki ze studiów to dopiero teraz wychodzą za mąż, choć niektóre się od tego zupełnie odżegnują.
Kathhe to prawda, bardzo się kochamy! :-)

wpadlam wam powiedziec ze u mojego szkraba widac juz 2 biale kreseczki na dziaselkach na dole :-) :-) :-) :-) :-)
cos czuje ze w lutym, najpozniej w marcu pojawia sie pierwsze zabki :)))))))

achaaa....
weszlam na styczen przez przypadek, to jak juz tam bylam to sie cofnelam do 19 bo bylam ciekawa czy ktoras urodzila w tym smutnym dla nas dniu i wiecie co ze znalazlam tylko 1 post na temat Majeczki
[*] :-(
tam sie mlode lub przyszle mamusie tym tak nie przejemy jak my

no proszę, pierwsze ząbki :-)

A co do stycznia... nie zawsze pisanie o tej tragedii oznacza brak współczucia... ja nie wiem czy w gotowości do porodu chciałabym o czymś tak smutnym pisać na wątku dla rodzących świeżo co mamuś. Bardzo trudno pogodzić narodziny ze śmiercią... myślę że dlatego nie ma tam wpisów o Majeczce... Bo jak tu się cieszyć z narodzin styczniowych dzieciaczków gdy taka smutna atmosfera...

reklama
Witam:-(,nie mam daru do pisania:zawstydzona/y:.
Od wczoraj siedze i patrze na Patysia o dziekuje Bogu ,ze jest z nami,a z drugiej strony tak mi zal rodzicow tego aniolka :-(.
Dla czego takie historie maja miejsce???????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????

Dla Mai
[*]
[*]
[*]

Do góry