reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka..nie wiem dokładnie jak to było z Olivką(pierwszą córeczką Mońcik)
czytałam tylko ze straciła już wcześniej córeczkę:-(

dobrej nocy mamuski

Zmienie temat.............. mam na jakis czas tv z tym smiesznym HD. Ale sie oglada superowo kurna :-) I pomyslec ze u nas to nowosc a u skosnookich codziennosc ;-) Na discowery wąż wygladal jakby zaraz mial wysc z tv :szok: Bajera.... :-):-):-)

Witam wieczorowo!
Przepraszam was że pewnie napisze wszystko bez ładu i składu ale jestem cholernie zmęczona wczorajszą imprezą i przygotowaniami do niej, no i dzisiejszą pracą, która teraz dopiero sie skończyła:dry:

Cały czas myślę o biednej Majeczce i stasznie żal mi jest zarówno jej jak i i jej rodziców...strasznie to jest niesprawiedliwe...
Podczytywałam wątek o Mai i nie umiem zaakceptować że już jej nie ma...
Dla Majeczki
[*]......

Wczorajsze chrzciny się udały. No moze poza tym ze mój braciszek (chrzestny) spóźnił się i byłam na niego wściekła. Blanka na szczęście całą mszę przespała. Na impreze przyjechały siostry męża ze Szkocji i Blanulka nieźle się obłowiła-super ciuszki przywiozły!

sama nie wiem dlaczego, ale masz racje nie mam zycia :-( :-(
zaczelo sie od tego ze bedac w ciazy w madrej gazecie przeczytalam ze takiemu malenstwu nie mozna odmawiac, jak placze to trzeba dac cyca teraz, a nie za 5..10.. min, ja nie mam doswiadczenia z dziecmi, ani nikogo bliskiego kto by mi doradzil cokolwiek no i jak zaraz po narodzinach bylismy w domku i dziecko zaczynalo plakac to nie wiedzialam co robic i dawalam cyca, ze moze glodne i no i dzialalo bo sie uspokajal ale nie pomyslalam wtedy o tym ze to zle, bo dziecko sie teraz przyzwyczailo i mam za swoje........jestem uwiazana 24/24

Wisienka mam to samo, w dzień co chwile Mała je, czasem wisi na cycku co pół godz. Teraz to już chyba bardziej z przyzwyczajenia i potrzeby bycia przy mamie, niz z głodu, ale nie chce jej tego odmawiać, nie umiem... Wiem ze sie najada i ze mam wystarczająco pokarmu po tym ze w nocy śpi 7-8godz bez przerwy. Będę karmić póki bedę mogła, a ze mam prace w domu to moge sobie pozwolić na częste przerwy na karmienie.

Hahaha, no właśnie? Ile ja mam lat? :-D:-D:-D
ja myślę że 22 lata na zamążpójście to tak w sam raz ;-) aczkolwiek moje koleżanki ze studiów to dopiero teraz wychodzą za mąż, choć niektóre się od tego zupełnie odżegnują.

Ja też wyszłam za maz jak miałam 22 lata, a za pół roku stukna nam 4 lata:tak:
Jak braliśmy ślub wszyscy znajomi się dziwili czemu tak wczesnie, czy nie jestem aby w ciaży...a ja po prostu bardzo kochałam i kocham mojego R.:sorry2:

Dobra Kochane zmykam się wykąpać i spać bo już nic na oczy nie widzę...dobrej nocki...

Jagoda..super że chrzciny udane;-)
teraz wypoczywaj i wracaj do nas szybko:-):tak:

Larvunia...my też mamy 3 programy w HD
i rzeczywiście róznica w jakosci obarzu ogroooomna
no ale do końca 2010r wszystkie programy niby maja byc w HD bo taki wymóg Unii:cool2:

misia-q...widac po fotkach że bardzo się z mężem kochacie
a owoce miłości jakie cudne:-):tak:
superowa z Was familja:tak::tak::tak:
aaa
i spóżnione ale szczere najlepsze życzonka dla Igorka z okazji 3 miesiączka

wisienko..możesz dać namiary na ten pamiętnik Mońcika który czytałaś??

czesc dziewczynki

nadal mam lekkiego dola..co wejde na stronke Maji i patrze na jej foteczki to mnie cos sciska w sercu...szczegolnie ze na nie ktorych zdjeciach widze podobizne do Hani ...
zycie jest okrutne...trzeba wierzyc ze teraz jej juz jest lepiej i nic ją nie boli :happy2: tylko taka pociecha nam zostala...ze biedne dziecko nie cierpi

Jagoda super ze juz po chrzcinach...my to grubo przed jeszcze,bo chrzcimy w swieta Bozego Narodzenia :cool2: hihiii czyli za 11 miesiecy:-p

dziewczyny-Jagodo i Wisienko- no to zrobilyscie sobie z cyckow smoczki :-p:-p
radze jak najszybciej zaczac oduczanie ;-);-) no chyba ze wam tak dobrze :cool2:
mniejsze dziecko jest latwiej oduczyc niz starsze! tym sie kierujcie....powodzenia

cos tu kiepski ruch ostatnio

piszecie o rocznicach?? ja z moim mam 20 lutego pierwsza rocznice :-p:-p:-p i to jeszcze sama go zorganizowalam :-D
zawsze sie smiejemy ze K.sie oswiadczyl a ja go do slubu zaciagnelam :-D:-D:-D
narzeczona sie stalam 28 maja 2004 roku-w nasza pierwsza rocznice:happy2:
taka to milosc byla ze ach!! no jeszcze jest :-p:-p
slub ustalilismy na 20 sierpnia 2005r. ale...we wrzesniu 04'siekło nas na dziecko i tak Mila sie urodzila 22 lipca 05'...miesiac przed planowanym slubem....potem go odlozylismy na 10 wrzesnia 2006....no i tez do niego nie doszlo :-p:-p
postanowilismy ze wezmiemy dopiero slub jak bedzie kasa,bo chcemy miec taki normalny
no i tak planujemy w 2009r. w wakacje :cool2::cool2:
zobaczymy co z tego wyjdzie hahaaa :-D:-D:-D

ok ide spac...Hania dzis wariowala wieczorem ze obie z Danka mialysmy dosc

a co do tesciowej to powiem wam ze przez to ze ona nie jest taka pedantka jak ja to mam gorszy syf niz jak jestem sama :baffled::baffled::szok:
ale mnie to wkurza :baffled::baffled:
mam manie...wiem...ale to silniejsze ode mnie....uwielbiam porzadek...ale przy takiej ludnosci w chacie nie nadazam!!! :szok::szok::szok:

http://e-club.pl/viewItem,Tv,258_e_club_tv_odcinek_125.html filmik o Majeczce
Ja nic innego nie robie jak przeglądam galerie,ogladam filmy,czytam posty i rozmaiwam z ludzmi an temat Majeczki.
Jej spojrzenie w sądny dzień zapadnie na długo w mojej pamięci,to jest szok dla mnie.
Lilka wiesz ze ja rowniez widze czasem Doriana w Majeczce,nie wiem czemu,poza tym mam straszne mysli,bo jak ogladam zdjecia to na wielu Majka wygląda na zdrowe dziecko i mam cholerne czarne mysli,nie bede pisała jakie,ale mozna sie domyslec.

Cholerny dół mnie dopadł i nie wiem kiedy wróce do normalnosci
Teraz pierwsze co wchodze w internet to wchodze na topic o Majce.

Dobrej nocy ide,spróbuję zasnąc i przytulić sie do mojego synusia.

reklama
misiu i mężu misi:-)
Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.
bukiet01lo8.jpg

Do góry