reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Zgadzam się z Sugar, Mirką i Lilką. Nie ma co przesadzać. My byliśmy z dwumiesięznym bobasem na sylwka w górach, było super. W maju planujemy wyjazd ze znajomymi nad jeziora, w czerwcu mamy zarezerwowany domek w bieszczadach i na rocznicę chcemy lecieć do Grecji albo do Tunezji. Wszędzie będzie z nami mała, bo nie wyobrażamy sobie jakiegokowiek wyjazdu bez niej. Moja znajoma jest teraz w ciąży, ma rodzić w maju a we wrześniu jadą na wakacje do Tunezji z maluchem:-) Także laski rezerwować wakacje i w drogę z maluchami.

Byłam dzisiaj w końcu u gina. Wszystko na szczęście ok. Dał mi zapas tabletek i za pół roku na cytologię

tez sie zgadzam co do wakcji:-)

reklama
Oki dziewuszki Maluszek śpi, mężulek tez poszedł do wyrka, to czas i na mnie , trzeba sie pitulic do mężulka ;).

DOBRANOC słodkich snów Mamusie i wasze słodkie dzidziusie ( Ale rymuje ;) :-)

cześć kobity;-)

nie mam dziś weny do pisania
widziałam że coś o letich wojażach z bobasami pisałyście
więc wtrącę swoich pięć groszy że zhadzam sie z mirka,sugar i lilka
nie ma co panikować z tymi wyjazdami
ja Samuela urodziłam na początku czerwca a we wrześniu byliśmy z nim w Egipcie
oczywiście ten wyjazd był skonsultowany z lekarzem
i było super a malutkiemu kompletnie nic nie było
moja przyjaciółka w minione wakacje była na Krecie z 5mc córeczką
tez wszystko si
my w tym roku wybieramy się z dzieciakami na Korfu
--Marcel będzie miał 9mc i naprawde nie mam zadnych obaw:cool2:

:tak:

Czolem mamuski:-),dzieki za informacje,dzis bylam z Patrysiem na pierwszym szczepieniu wbili mu dwie igly na raz:wściekła/y::no:!!!!!!!Jedna w prawe udo druga w lewe udo,nigdy nie slyszalam takiego placzu u mojego dziecka,a wszystko to dzialo sie na moich kolanach i oczywiscie nie wytrzymalam i tez sie poplakalam:-(.
Ale juz wiem,ze patyczek to juz nie patyczek tylko kolos:tak:,ma juz 5200kg,a urodzil sie z waga 3120kg.
Maz sie smial,ze pase go jak wieprzka,ale jak mam mu mleka nie dac kiedy glodny.
Jest teraz troszke marudny ale apetyt (odpukac) dopisuje,mam calpol,w razie czego.Lekarz rodzinny dal mi zapas tabletek anty,anty na 6 mcy,nawet mnie lekarz nie zbadal tylko sie spytal co chce,dziwne tu panuja zwyczaje,nawet mi tam nie zagladal tylko blizne po cc obczail i tyle:confused:.
Widze,ze plany wakacyjne juz w pelni ,my planujemy tydzien w grecji ,ale bez pociech,moze ktoras babcia przyleci do nas,a my polecimy na drugi miesiac miodowy:-);-),Chcemy odnalezc to co kiedys nas polaczylo,bo ostatnoi to jakby przygaslo,czy tylko mi sie tak wydaje:confused::happy2:.
Milej nocki zycze,bez kolek:-).

Witam!

Co do wakacji to z maciem bylismy o on tez listopadowy w górach i bylo super:-)

A ponadto
Macio juz prawie wyzdrowial natomiast Adasiowi gorzej te leki wogole na niego nie działaja, niby goraczki nie ma bo w nocy w miał 38 ale bardzo kaszle i mu swiastrzy w płuckach :( Idziemy wiec dzis znowu do lekarza...chcialam wizyte domowa ale musze sie umawiac z lekarzem wiec wole juz podjechac i to szybciej załatwic zwłaszcza ze Adas bardzo malo je wczoraj w ciagu dnia zjadł 320ml i wypił 80ml herbatki a dzis to samo wogole nie chce ciagnac butli...nie wymiotuje biegunki nie ma kupka raz dziennie co prawda wczorajasza nie za ładna ale w granicach :(

Cześć Mamcie:-)
Stukamy sie z Blanulą kawusią i mleczkiem i zmykamy do pracy. Ostatnio mamy duzo klientów i nie starcza czasu niestety na BB. Postaram sie nadrobic wieczorkiem:sorry2:

Trzymajcie kciuki bo jedziemy na 14 na kontrole bioderek, mam nadzieje ze jest juz lepiej:tak:

Hej kobiety
ja wpadam tylko sie przywitac i zaraz uciekam pozałatwiac sprawy.
Elbra wszystkiego dobrego z okazji 2 miesiąca Twojego bąbelka ;-)
Jagoda trzymam kciuki za bioderka,bedzie dobrze.

reklama
Do góry