reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry!
My dziś mieliśmy świetną nockę, Mikołaj zjadł o 23 potem dopiero 4:20 i potem o 8 i dalej w kimono :-). Także jestem super wyspana.

Jagoda, trzymam kciuki za bioderka Blanusi, oby kłopoty wreszcie się skończyły.
Duża buźka dla dzisiejszych dwumiesięczniaków;-)
Kunda zdrówka dla Adasia życzę, szkoda maluszka:-(
Co do wakacyjnego wyjazdu, to w lipcu Mikuś będzie miał 8 m-cy i myślę, że to odpowiednia pora na wyjazd-my jesteśmy wierni górom, ale tym razem chyba niższym.
Sylwia współczuje widoku płaczącego maluszka podczas szczepień, to musi być straszne.:no: Bałam się tego przy naszym szczepieniu, ale na szczęście synuś był bardzo dzielny i zapłakał delikatnie przy wkłuciu.

Zrobiłam dziś porządek w szafie, poprzymierzałam dawno nie używane ciuchy (sprzed ciąży) i okazało się, że większość z nich jest za duża i wisi na mnie :confused::-D:-D:-D. Kurcze a wcale się jakoś nie ograniczam, tzn jem to co można podczas karmienia piersią.:happy2:

reklama
Dori,Dori.....mega kissy dla Ciebie dwumiesięczniaku,tylko zadowolonej minki i słodkiego mleczka ~~~~~~~~od naszej czwórki dla Ciebie~~~~~~~~~~
grtwojakolekcjamainqr1.jpg

Piotrusiu,piotrusiu...lecą do Ciebie słoneczne życzonka samych słodkości z okazji 2 miesiączka .Buziaki.
maskotkamisbv8.jpg

Jagoda...kciuki zacisnięte.Napewno z bioderkami wszystko ok:))

dzien dobry!!!
widze,ze temat wakacji pelna geba:-D
my planujemy podroz samochodem do polski w lipcu albo czerwcu przy okazji by sie zwiedzilo francje holandie i niemcy-taka kilkudniowa wycieczka.:tak:

ELBRA I WOMEN-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH BABLI

MALINOS-zazdroszcze wagi-ja jakos nie moge dojsc do siebie pewnie przez slodycze,ale to normalnie sie moj nalog zrobil jeden dzien bez slodkiego mialam to cala lodowke wymiotlam:cool:
jagoda-kciukasy za bioderka

wisienka-mam pytanko zalożylac dla swojego synka konto oszczednosciowe?Bo ja w sumie to nie wiem czy natwest wybrac czy co?

ok ja juz spadam do potem

Hejka Ja dzis przy herbatce rumiankowej tak dla urozmaicenia :)

Kacperek dzis spał od 23:00 do 5:00 potem od 8:00 do 11:20 :D fajniee i jest znowu kupa taka konkretiś :D

WSZYSTKIEGO NA DLA 2 MIESIęCZNIAKóW.

Sylwia ja tez sie rozpłakałam jak mój maluszek płakała przy szczepionce :(

jagoda dołączam sie do kciukówKunda oby maluchy szybko wyzdrowiały

Elbra, Women - wszystkiego naj dla Waszych pociech.

Malinois super z tymi ubraniami.

Kunda
duuuuuuuuuużo zdrówka dla Adasia.

Jagoda kciuki zaciśnięte za bioderka Blaneczki.

wisienka-mam pytanko zalożylac dla swojego synka konto oszczednosciowe?Bo ja w sumie to nie wiem czy natwest wybrac czy co?

jak juz ci przyznaja child benefit to w ciagu 30 dni powinni wyslac Child Trust Found z czekiem na 250 funciakow dla malego z informacja co gdzie zalozyc, my czek dostalismy ale bez informacji wiec musimy sie dowiedziec bo tez chce zalozyc dla malego :tak: musze sie popytac inne mamy co jest anjlepsze to dam znac

reklama
czesc kochane

troszke mnie nie bylo...
u neurologa wszystko oki, mam sie niczym nie stresowac :-) Doktorek mnie dopiero uswiadomil, ze po urodzeniu jak maluszek mial te rurke w buzi ktora pomagala mu oddychac to takie dzieci maja pozniej wiele problemow i powiklan, mamy szczescie ze naszemu nic nie jest. I ze lepiej zyc w nieswiadomosci co moglo by byc nie tak :dry: Na szczescie wsio jest oki :-D:-D:-D z czego bardzo sie cieszymy z mezulkiem :-D:-D:-D
To rano bylismy u neurologa a po poludniu miala z moim tatuskiem jechac do sklepu. Chcialam sobie kupic lozko typowo sypialniane itp. No wlasnie zdazylismy z domu wyjechac (moj tato prowadzil) , ja z malym z tylu..... no i.... babsztyl w nas przywalil :szok: Na cale szczescie w moja strone nie od strny maluszka. Babka wyjezdzala ze stacji paliw w jednokierunkowa gdzie my juz jechalismy no i.... "nie zauwazylam Pana" text :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wezwalismy policje, ktora przyjechala po 3,5 godzinie dopiero bo wszystkie radiowozy byly na (ponoc) duzej akcji... karetek tez nie mieli... bo wzywalam. Zadzwonilam po meza ktory byl w pracy i pojechalismy do szpitala coby sprawdzic czy malemu nic sie nie stalo.Byl w foteliku i spal... nic mu sie wizualnie nie stalo ale kto cie tam wie czy wstrzasu nie mial on nie powie czy go cos boli przeciez :dry: Lekarz stwierdzil ze wsio oki jest z malum. I dzieki Bogu!!!! :tak: Dzis rano znowu pojechalismy na kontrole -zalecenie doktora. Na szczescie jest dobrze. Niby duzych szkod nie ma na samochodach ale jednak wstrzas uderzeniowy dosc spory byl... ojciec zarysowane ma drzwi az po zdezak ktory odpadl... a babka nie ma lampy i troche zdezak jej poszedl z przodu.
ehhh kobiety mowie wam ile strachu sie najadalm..... :-(
a teraz z dobrej "beczki" :sorry2: kupilam sobie te moje upragnione loze do sypialni.... 3,5 tys poszlo, bo materac drogi strasznie ale mam w koncu upragniona sypialnie o ktorej zawsze marzylam :-D:-D:-D + komode i szafeczki -przywioza za 2 tyg niestety dopiero.

oki ide czytac co u Was :tak:

Do góry