reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
wlasnie wrocilam od gina ... wszytsko ok
wybalam tabletki .... super byl by implant ale 5 lat to troche dlugo ....a chyba chce miec 2 dziecko

matwie sie oczkiem malego ma zaropiala nie jest to jakis dramat ale mi sie nie podoba chyba jutro pojde do lekarza

reklama
moze dlatego,ze on anglik-sama nie wiem:cool:

mowilam mojemu o tobie to powiedzial ze czasem sprawdzaja ludzi dokladniej
wiec musialas miec pecha ze na ciebie wypadlo :sorry2:

Wisienka i jak się rano wstawało? :-).

kiepsko, juz od 6,30 nie spalam przez mojego, ale o 9 wrocilam do wyrka :-)

A dzis Adas konczy 4 miesiace...jejeku jak to zlecialo:-)

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anulka jak wczoraj czytalam na temat plywania niemowlaka to wyczytalam ze slona woda jest niewskazana ze juz lepsze czyste jezioro

my w tym roku odpuscimy sobie raczej wakacje
mowie raczej bo ja mysle ze to nierozsadne jechac z polrocznym maluchem do egiptu, a mojego strasznie ciagnie :dry:

Witam mamcie!
Nocka była niezbyt spokojną bo mała miała kolkę:-:)-:)-:)-(.Zasnęła zmęczona płakaniem po 23 i pobudkę na amciu zrobiła koło3.30 potem o 7.00 i nie chciała już dalej spać tylko się bawić :baffled::baffled::baffled: Po paru figlach o dziwo sama zasnęła :-Di zdążyłam trochę ogarnąć w mieszkaniu .;-)

Byłyśmy również u lekarza na ważeniu i mała waży już 4500g:tak::tak::tak:

A jutro wraca moja teściowa brrrrrrrrrrrrrr................:szok::szok::szok::szok::szok:

Wisienka, ja tez mysle, ze z 6-cio miesiacznym maluszkiem to takie zagraniczny urlop odpada:baffled:, ale jak ma juz roczek (albo jak juz chodzi) to mysle sobie, ze chyba mozna...:-p? W koncu taki urlop np. w Tunezji czy Egipcie moze byc rowniez w listopadzie... Tylko wlasnie nie wiem czy roczek to nie za malo na taki wypad...:sorry2::sorry2:

(Wczoraj dostalam meila od organizatora, z ktorym bylismy na wakacjach - 15,22 lub 29 dni w Tunezji, w hotelu****, dwa posilki za 898zł...:szok::-D:-D ze wszystkim, zadnych dodatkowych oplat typu oplata paliwowa czy oplaty lotniskowe... - takze szok!!! pewnie dlatego tak sie rozmarzylam, a Tunezja z kilku miejsc ktore zobaczylismy, podobala nam sie najbardziej...)

reklama
Asix ja staram się nie rozmawiać z Tymkiem w nocy, żeby wiedział, że w nocy ma spać, dzis nawet tatuś dostał mały OPR za zagadywanie dziecka w czasie nocnego przewijania (przewijałam ja, a On zacząl gadać do Tymak).

masz racje kochana tak sie powinno robic,ale jak moj macius zaczyna swoje aguuuu no i przy tym trzaska mi usmiech od ucha do ucha to nie potrafie tak sie nie usmiechnac i nic nie powiedziec-wiem miekka jestem:nerd:

Adasiu, wszystkiego najlepszego, duzo usmiechu od ucha do ucha, zdrowka i mnostwa zabawek:-D:-D:-D

ja tez sie dolaczam do zyczonek!~!!!!

anulka1979 Tunezja tylko pozazdrościć :) :-)

mi tez sie marzy egipt,moze w przyszlym roku:happy2:

Do góry