reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziekujemy cioteczki za zyczonka :tak:

sabina no wlasnie e CD z pioseneczkami "bebe Lilly" :-)i jeszcze 3pak CD piosenek z "mini mini" :-D Zawsze jak oglada mini mini to sie cieszy przy muzyce, wiec ma teraz na CD :tak:.
pusia jak pryka maluszek to jest wsio oki, tak mi sie wydaje bynajmniej. A kupe jeszcze Ci walnie taka ze ho ho :-D Moj jak raz dziennie nie zrobi, to na 2gi dzien w pieluszce sie nie miesci ;-):-D:-D:-D

.... lece ogarnac mieszkanko BUZIAKI

reklama
Witam.

Ja dziś mam wizytę u ginka. Mama przyjdzie do Tymka o 11, więc szybko czytam i piszę.

hmmmm chyba cos musialam pominac bo nigdzie nie widzialam ze misia na basen sie wybiera :dry:
ja tez mam zamiar z moim chodzic jak bedzie starszy a ja schudne :-p
No właśnie ja chyba też to przegapiłam.

Anulka wtedy jak się zaczęło używaliśmy pampersów 1. Teraz mamy rossmany i przeszliśmy na 2 i jest ok. Pupę myjemy wodą a czasem w nocy używam chusteczek Nivea. W nocy przewijam Tymka raz albo dwa razy a w dzień tak jak Ty. Może wtedy jakoś w nocy przegapiłam któreś przewijanie a w "jedynkach" kupa była blisko pupy i myślę, że to też mogło mieć wpływ. Już wtedy pupę myłam wodą. Ach i teraz smaruję pupę kremem Nivea do pupy właśnie.

Kathe my niedawno oglądaliśmy Wpadkę - nasz synek nie jest wpadką, a zanim sie pojawił przeryczałam kilka cykli :sorry2:

Sylwia współczuję takiego rozstania z rodziną męża.

;-)

larvuniowy MARCELKU....samych uśmieszków,zdrówka i słodkiego mleczka:-D:-D:-D:-D
6018c0ot1.jpg

dzieki dzieki dzieki - w imieniu marcelka :-)

sabina ty nie przepraszaj tylko po kwiatki biegnij ;-):-D:-D:-D -zartuje

szkrabik moj zasnol... chcialam znowu isc dzis na spacerek a u mnie pada :dry: I co ja bede dzis caly dzionek robic? Prasowanie czeka, ale mi sie taaaaaak bardzo niechce. A wlasnie zasnol Marcelek i probowalam go polozyc na brzuszku... porazka rozplakal sie... zrobilam po paru minutach powtorke i zonwu placz :shocked2: Odpuscilam... Chyba nie lubi ta spac... a ja za to uwielbiam :sorry2: Tesknilam za tym w ciazy :tak:

mezus zrobil mi dzis rano UWAGA..... herbatke z bita smietana :-D Ale sie usmialam jak to zobaczylam :-D:-D:-D No ale powiem Wam ze smakuje lepiej niz z mlekiem. Bawarka nowej generacji... heheheh Powiedzcie czy ma takie same dzialanie herbata z bit.smietana jak zwykla bawarka??

reklama
Witam :-)
Drugi dzień spokoju :-D(bez gderliwej teściowej) Tak się dzisiaj zrelaksowałam z małą że spaliśmy do 11 :tak::tak::tak::tak:

Larvunia moja córcia też nie lubi spać na brzuszku :rofl2:woli na wznak:tak:
:-) :-):-)Wszystkiego najlepszego dla Twojego Marcelka :-):-):-):-)

Do góry