reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam Kochane:-D

U nas dzis noc byla ciezka, synus poplakiwal, co normalnie sie nie dzieje... nawet jak sie budzil na amciu to cichutko postekiwal - ale placzu nie bylo...:tak: A dzis budzil sie czesto i plausial prawdziwymi lezkami...:-:)-( rano juz rozplakal sie definitywnie, nie wiem co bylo przyczyna... potem usnal kolo 10tej, pospal 2 godzinki - pewnie musial odespac noc... i po obudzeniu jak reka odjal, wesoly i grzeczny skarbus:-):-):-)
Kolo 13tej wybralismy sie autem na zakupy do TESCO, synus po raz pierwszy nie spal w markecie tylko z zainteresowaniem sie rozgladal:-):-)
A tak w ogole to mam wraznie, ze z kazdym dniem wiecej gaworzy i sie smieje... :tak::-):tak:

Pati, wspolczuje, ze Twoja kolezanke spotkala taka tragedia:-(
Pati, Women - jak po szczepieniu?

Lilka, super ze wpadla dodatkowa kasa - tez chce:-D:-D

Jolie, a jakich pieluszek uzywasz, ze Tymek sie tak mocno poodparzal? My na poczatku Pampersy, ale u kolezanki zobaczylam pieluchy z Biedronki i okazaly sie lepsze iteraz w sumie te kupujemy i Huggies, po kupce smarujemy pupe sudocremem, a czasem oliwka w zelu Johnsona. Przewijamy sie w ciagu dnia srednio co 3 godzinki, chyba, ze uslysze, ze "poszla kupa":-D to od razu, a w nocy raz zmieniamy pieluszke. Odparzen zero:tak::-):tak:

Misia, basen dla maluszka to suuuuper sprawa, tez bym chciala, a le u nas to nie to co Wroclaw...

Wisienka, jak wyglada to zdjecie do paszportu? Bo tak sie ostatnio zastanawialam... jak bedziemy chcieli poleciec na wakacje, to jak z Oskarkiem - ma miec paszport?? Przeciez taki maluszek baaardzo sie zmienia - to ile paszport jest wazny?? ...i w sumie nie wiem...

Elbra, trzymam kciuki zeby kryzys sie skonczyl - i bylo dobrze:tak::tak:

reklama
my juz po kapanku, alez mala miala kolke:-(od momentu kiedy zalozylam jej body zaczal sie placz:-(biedulka no:no:teraz spi wykonczona

hehe elbra tez niedawno mialam a w zasadzie mimo iz od dwoch dni jest super to i tak mysle ze kryzys ciagle jest, lacze sie w bolu:tak:jak ci to pomoze to "wypisz sie" na watku naszym "gryzacym":tak:

Jagoda_JJ nasze teściowe po prostu nie mogą tego przeboleć że my karmimy piersią i wszystko jest wporzadku a za ich "czasów"nie było mowy o karmieniu naturalnym tylko od razu dzieciom podawano mleko w proszku tzw. niebieskie :baffled::baffled::baffled:
Zazdrość ich po prostu zżera :no::no::no::no::no:

tez tak mysle:tak:ach te tesciowe:no:
lilka super ze kasa wasza:)

co do odparzonej pupci to u nas tez bepanthen, sudokrem totalnie sie nie sprawdzil:sorry2: raz tylko malutka miala odparzona pupke okolo pierwszego miesiaca.

dzis robimy sobie z mezem wieczor filmowy, obejrzymy sobie"wpadke":-) niedawno bylo w kinach wiec zobaczymy co nas ominelo;-)hehe apropo wpadek, pewnie spora ilosc naszych listopadowych maluszkow jest z wpadki:-)

sorki kochane mialam problemy z netem od rana a pozniej jakos zlecialo.... u fryzjera bylam -tylko podciecie ale zawsze to COS ;-) , na brwiach... i pozniej gosci mialam... juz czytam co tam u Was :cool2:

Larvuniu widzę pracowity dzień miałaś. Ja jutro wybieram się podciąć włoski, zeby na chrzciny ładnie wygladać:cool2:

Oj Kathe my też miałyśmy kiepski wieczór:baffled: Od 17 cały czas Mała wisiała na cycku, także po kapieli o 20 już nie było pokarmu bo wszystko zjadła wcześniej. Strasznie płakała, nic nie leciało, aż zasnęła ze zmęczenia...teraz śpi a mnie strasznie bolą cycuchy bo produkcja w toku:sorry2: Eh zmęczona jestem...idę się wykąpać...

Witam wieczorkiem:-)
Pewnie juz mnie nie pamietacie:-p,ale przez ostatni miesiac nie mialam czasu pisac ledwo moglam cos tam o was przeczytac:zawstydzona/y:.
Mam nadzieje,ze dzieciaczki swietnie sie chowaja,ja nie narzekam,ale ciezko u nas z kupkami bo jedziemy na butelce od ok 4 tygodni i zaczely sie male problemy ale to normalka jak widze:sorry2:.
Przez 3 tygodnie mialam tesciowa i siostre meza w domu ,normalnie porazka,dowiedzialam sie co to jest tesciowa pod jednym dachem:dry:,nie warto w to sie zaglebiac ale nikomu nie polecam tego:no:.Rozstalysmy sie jak wrogowie a o siostrze meza to szkoda nawet wspominac:no::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu na bycie w srod was:tak:,pozdrawiam was bardzo serdecznie.

kochane moje
napisze szybciutko o wizycie u lekarza
Marcelek waży 7,200kg i ma 64cm:-) ob główki 39cm i klatki 42cm
szczepienie zniósł dzielnie i chwała bogu pięknie śpi
ale zapobiegawczo po kąpanku viburcol w dupcię zapodany;-):-p:cool2:

nie mogę teraz nadrabiać bo jak Sławek wrócił z pracy to pospałam a jutro o 11tej mam kumpelki na kawkę takzę muszę odgruzować chate:sorry2::rofl2:

buzi,buzi

women szok ze bylas na BB o tej godzinie, zatkalo mnie gdy to zobaczylam ;-)
sabina moj tez od 3 dni chodzi spac po kapieli i papusianiu okolo 20.00 i identycznie jak Twoj maly "budzi sie potem ok. 1 i ok. 5" :-) Co do spania na brzuszku to ja sie boje :sorry2: Spi tylko na pleckach. Na brzuszku go klade by pocwiczyl "bicepsy" troszke ehhehe.... pare minut w ciagu dnia.

kurde zatrzymalam sie na kolejnej str by odpisywac a tu zonk... musze uciekac mezus musi KONIECZNIE z kompa skorzystac :dry: No nic... popisze pozniej...

Jagoda_JJ nasze teściowe po prostu nie mogą tego przeboleć że my karmimy piersią i wszystko jest wporzadku a za ich "czasów"nie było mowy o karmieniu naturalnym tylko od razu dzieciom podawano mleko w proszku tzw. niebieskie :baffled::baffled::baffled:

hihiii ja jestem na takim mleku wykarmiona :-p
moja mama nie karmila ani mnie ani mojej siostry piersia bo...nie chciala by jej piersi stracily urode :-p:-p:-p
osobiscie nie mam zalu ze mnie nei karmila piersia...jakos nie jest dla mnie to wazne

ale z tymi piersiami jak sie dowiedzialam to normalnie czad hahaa :-p a ja myslalam ze mnie nie karmila bo nie miala pokarmu
czego sie to czlowiek na stare lata nie dowiaduje :-D

dzis robimy sobie z mezem wieczor filmowy, obejrzymy sobie"wpadke":-) niedawno bylo w kinach wiec zobaczymy co nas ominelo;-)hehe apropo wpadek, pewnie spora ilosc naszych listopadowych maluszkow jest z wpadki:-)

zarabisty film!!!
kocham komedie i przy tej zrywalam momentami boki :-D:-D:-D

a co do wpadkowych dzieci to o Milene staralismy sie dwa cykle a o Hanie az 6 :shocked2:
ostatnio podjelismy decyzje ze bedziemy mieli jednak troje dzieci :cool2:
mam nadzieje ze urodzi sie upragniony syn :cool2:
ale kiedy to nei wiem
narazie mam inne plany na przyszlosc,w kazdym razie na najblizsze pare latek :happy2:

juz dzis rozmawialismy o tym ze szykuje sie posada dla mnie w bardzo fajnej firmie :happy2:

a z tesciowa mam luzik :-)
niepotrzebnie sie stresowalam :-)

no i poprosilam tesciowa by mi Milene odpieluchowala i mamy na sam koniec dnia maly sukces bo Mila wreszcie zalatwila sie do nocniczka
teraz wierze ze z kazdym dniem bedzie lepiej :-)

hejooo maj dir lejdis!

Dziewczyny błagam Was jeśli dostaniecie na gg albo na naszej klasie taki oto komunikat:

prześlij tę wiadomość dalej !!!- to dotyczy strony nasza klasa: jeżeli ktoś o niku genesis gallardo poprosi Cię o dodanie do kontaktów nie dodawaj bo to wirus i jeżeli ktoś z Twoich znajomych go doda to Ty też go złapiesz, dlatego wyślij tą wiadomość do wszystkich swoich znajomych.

nie wysyłajcie tego dalej bo to kompletna bzdura! :no: mi już ręce opadają od tłumaczenia ludziom żeby nie robili z siebie matołków...

Dzięki mamcie za współczucie i ciepłe słowo:tak: , szkoda tylko że mój małżonek nie bierze mojej strony tylko jak ostatnio stwierdził chce sobie z jego mamy wroga zrobić i to ja robię problem, bo przecież ona się lepiej na wychowaniu dziecka zna niż ja :-:)-:)-:)-:)-(
Już wolałabym mieć z niej wroga niż takiego przyjaciela :no::no::no::no::no::no:

chyba bym mu wtłukła parasolką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz wiemy...kasa jest nasza:-):-):-):-):-)
tzw.feriepenge- czyli cos jak 13 pensja (Misia;-))

ale jestesmy happy :-D:-D:-D

bosko! :-)

hmmmm chyba cos musialam pominac bo nigdzie nie widzialam ze misia na basen sie wybiera :dry:
ja tez mam zamiar z moim chodzic jak bedzie starszy a ja schudne :-p

wisienko napisałam o tym na pielęgnacji bobasów :-)

też tak myślę! wredne babsztyle!

reklama
Do góry