reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

sabina_p, aluśka :) mój Kacperek śpi całą noc w swoim wyrku tylko na karmienie mężus mi go podaje .

sabina_p a co do spania w dzien to zalezy od dnia budzi sie tak koło 8:00 i potem róznie bywa wczoraj tak gdzies o 10 juz spał do tej 12 a dzis np jeszcze nie spi wiec to zależy od dzionka ale ogólnie to nie mam z tym problemu

Ok narazie mówie papa trzeba sie synalkiem zajac :) jak usnie to wróce

reklama
sabina_p a ile razy go karmisz w nocy :happy2:? Bo moja mała jakieś dwa razy domaga się cysia a po karmieniu czasem ma tak nie ssie tylko trzyma w buzi jakby dla zabawy :-(

Pusia 7 jestem pod wrażeniem Twojego talentu :-)Twoja biżuteria jest przepiękna :-D:tak:

Dzisiaj mam trochę luzu bo moja wspaniała teściowa :szok: z którą niestety mieszkam pojechała w odwiedziny do drugiej synowej i ma wrócić dopiero w piątek :tak::tak::tak:

No i juz spi :)) ale pewnie nie potrwa to długo bo coś w blioku remontują i strasznie trzaskają :(

aluśka :) dziekuje za miłe słowa Juz niedługo będzie nawa dostawa bizuterii na strone tylko musze mężluka przycisnąc zeby mi wprowadził zdjęcia to dam Wam znac :)

Witam

O kurczę, ale mam dużo do czytania. Na szczęście mam chwilę dla siebie, bo Tymek z babcią na spacerze :-):-):-) No to przechodzę na tryb - czytanie.

No znowu śpi usnął mi na rękach (ale bidak zmęczony) ciekawe jak długo pozwolą mu spać z tymi trzaskami :(

ELBRA a skąd ten kryzys z jakiego powodu??

reklama
Pusia7 przed pojawieniem się Amandy, była po prostu super , teściowa której ze świecą szukać :tak:
Zmieniła się jak wróciłam ze szpitala z Amandą, zaczęła się mnie czepiać, robić uwagi na temat karmienia małej bo usilnie chciała i chce żebym nie karmiła jej piersią tylko z butelki bo ona tak swoje dzieci wychowała to i ja powinnam bo napewno mam za chudy pokarm mimo że pani doktor jej powiedziała ( byłam z teściową na szczepieniu małej) że dziecko przybiera prawidłowo jest zdrowe i nie należy ani dokarmiać ani dopajać :no::no::no::no: to póżniej zaczęła mi truć że mam za tłusty pokarm i dlatego ma kolki.
Normalnie koszmar :angry:

Dzisiaj będę się relaksować i odpoczywać od jej gderliwego gadania :tak:

Do góry