reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka fajny pomysł z tym prywatnym chrztem, ciekawe czy u nas by coś takiego przeszło, ale pewnie niestety nie.

Wisienko dokładnie tak jak mówi Sugar, to urlop okolicznościowy. Mamy świetnego dziekana i nie robi problemów. Zreszta musiałabym 4 razy w tyg dojezdzac 50 km, a w przyszłym roku bedzie juz łatwiej mi jechac z Blanką, bedzie wieksza.

reklama
Jagoda wiesz co zapytaj w parafi?:-)
ja tez nie wiedzialam ze takie cos ''istnieje'' dopoki moja kolezanka tak nie zrobila :-)

jejku ale mam lenia nic mi sie nie chce :sorry2:
a u nas sniezyca od rana,normlanie czegos takiego jeszcze w zyciu nie widzialam i boje sie o Karlosa jak wjedzie :sorry2: dzwonilam do niego ale on optymista :sorry2:

zobaczcie jakie radio znalazlam z piosenkami dla dzieci
niektore z nas maja juz starszaki to podaje link
fajne piosenki bo i z czasow naszego dziecinstwa,ja juz slyszalam Fasolki i Kulfon co z ciebie wyrosnie :-D:-D:-D

BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

mamxcie witam popołudniowo:-) byłam dziś jak już pisałam na zakupach:-) w końcu sobie spodenki kupiłam:-) kurde ale ciężko :-) ale jeansy są:)
dziś o 19 ide z koleżankami na jakieś "piwko" hehe a do meżusia przychodza mężowie tych koleżanek i zostaja we 3 z Kacperkiem:-D:-D:tak:czuję że będzie masakra
co do bioderek to ja idę w czwartek ... widze że prawie wszystkie byłyści ena USG więc postanowiłam zapisac się też , chociaż moja pediatra nie dała skierowania bo powiedziała że nie trzeba no ale nastraszyłyście mnie:-)
Larvunia jak po spotkanku i plotkowanku:-)

co do chrzcin to u mnie tak jak u Lilki nie ma problemu z "prywatnymi" uroczystościami...i myśle że jak sie tylko księdza poprosi to napewno sie zgodzi:-)

Jagoda super mieć takiego dziekana:-) a co za grafikę studiujesz??? komputerową?????

Wisienka Kathe i inne studiujące mamcie:-) dacie radę:-)

uciekam sie malować :tak::tak: w końcu trzeba jakos wyglądać:-)

sabina a nie przyjechala :dry: samochod jej sie zjeb.. :sorry2:Obiecala jutro do mnie sie jakos dostac :tak:;-) Ty lepiej poopowiadaj jak wrocisz jak faceci dali sibie rade w domu :-D
lilka moze cos na kola zalozcie co... albo piaskiem posypcie no nie wiem... wspolczuje jeszcze raz.

od tego roku wszedl przepis o tzw "urlopie okolicznosciowym" jaki mozna dostac na uczelni

u was to byloby z powodu urodzenia dziecka i nie moga odmowic:tak::tak::tak:

co do pieluchowania to dla mnie jakis zabobon normalnie ze niby profilaktycznie...
jesli sa takie potrzeby i ortopeda zaleci to ok ale po kiego diabla meczyc dziecko ot tak???:confused:
moj maly nigdy nie mial zalecen ani nie byl pieluchowany i tyle
mala tez ma biodra ok

Dokładnie tez tak uważam. Zrobiłam kilka tygodni temu badanie Indze i wszystko jest ok. Lekarz pytał czy jest pieluchowana, a jak usłyszał, że nie to wywalił na nas oczy ze zdzwienia... Nastęne badanie za rok, ale na ewno nie u tego konowała u którego byłam teraz.

moj Karol walczy z odsniezaniem wjazdu bo...nie mzoe wjechac autem tak grubo sniegu :-D:-D:-D:-D

Bira to faktycznie na konowala trafilas :baffled:
co oni z tym pieluchowaniem:confused:

a ja mam dziewczyny juz wykapane,takze teraz mily wieczorek sie zapowiada :-)
mam w planach wlosy pofarbowac,ale bez pomocy Karola sobie nie poradze wiec jestem zalezna czy mu sie chce czy nie :sorry2:

od tego roku wszedl przepis o tzw "urlopie okolicznosciowym" jaki mozna dostac na uczelni

u was to byloby z powodu urodzenia dziecka i nie moga odmowic:tak::tak::tak:

co do pieluchowania to dla mnie jakis zabobon normalnie ze niby profilaktycznie...
jesli sa takie potrzeby i ortopeda zaleci to ok ale po kiego diabla meczyc dziecko ot tak???:confused:
moj maly nigdy nie mial zalecen ani nie byl pieluchowany i tyle
mala tez ma biodra ok
dokladnie ja bylam na takim urlopie, dostalam urlop okolicznosciowy na 2miesiace ale pewnie dostalabym na wiecej gdybym poprosila:tak:i normalnie moge przystapic do egzaminow. To naprawde dobre rozwiazanie, kiedys byla tylko dziekanka i rok w plecy , teraz mamy wybor:-)

sabina 3 mezczyzn i dziecko:-)
larvunia szukaj szukaj:-)zaraz sprawdze czy znalazlas:tak:

co do bioderek to nam zalecili szerokie pieluchowanie, niby nic wielkiego sie nie dzieje ale mamy isc na kontrole 18tego

lilka to czekam na relacje z farbowania:-) ja moze dzis zrobie sobie odprezajaca kapiel z maseczka-ale to jak mojemu mezowi bedzie sie chcialo:-) musialby zostac z mala a ostatnio jest tak-JA:"kochanie przebiez mala". M:"musze zjesc sniadanie i sie wykapac". JA: "Kochanie odbeknij mala bo jestem zmeczona" M:" ale ja jestem w polsnie":sorry2: MAM JUZ TEGO DOSYC!!!!chyba zapomnial ze jest ojcem:dry:

reklama
kathhe nie jestes sama :sorry2:moj codziennie pracuje od jakiegos czasu od 9.00 do 22.00 i ciagle go nie ma a jak jest to zmeczony......
kathhe znalazlam :-)

lilka powodzenia w farbowaniu :tak:

Do góry