reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witajcie mamcie

sabina ale masz grzeczne dziecko-spalo przy takiej muzyce glosnej, moja by sie darla glosniej od muzyki, jej nawet przeszkadza jak cicho rozmawiamy gdy ona spi:-) super ze sie wybawiliscie:tak:

larvunia oby kolki zniknely, zycze tego z calego serca:tak:bo sama wiem najlepiej co to kolki u dziecka:-( u nas dzis spokoj , podaje lek od pani doktor na wypuszczanie gazow i narazie mala wporzadku, aha no i kladziemy ja czesciej na brzuniu, nawet jak spi-to tez pomaga:tak:Moja lekarka powiedziala ze Marysia kolki ma prawdopodobnie wlasnie od tego ze nie radzi sobie z wydalaniem gazow-to prawda bo zawsze przy baku placze a o kupie juz nie wspomne:-(widac ze jej to wielki wysilek sprawia i bol.

Qrcze mam wielka ochote zapisania sie na jakis aerobik czy step, brak ruchu mnie doluje:-p

reklama
Hello!

Witam się i melduję przedsylwestrowo :biggrin2:
Moje dzieci i ja jesteśmy chorzy, chłopcy mają zapalenie oskrzeli, a ja krtani. Cudownie po prostu.
Na Sylwestra siedzimy w chacie z kumplem którego dziewczyna jest w szpitalu na zapalenie płuc, nie ma co, wszyscy chorzy w tym roku :baffled:
Może w ramach rozrywki zapuścimy sobie Singstara na playstation i będziemy wyć wesoło na ten Nowy Rok :sorry2:;-) o ile mi moja krtań na to pozwoli.

marcelek prawie dzis nie spi :sorry2: a jak zasnie to na 15 min :-D Juz nie wiedzialam co mam z nim zrobic, bo ciagle zagadywanie go meczace sie zrobilo i postanowilam posadzic przed mini mini... mapeciatka go zainteresowaly na szczescie ;-):-) Nie wiem czy on cos kuma z tych bajek, ale patrzal sie w TV :sorry2: Pozniej prasowalam... no i tu mu sie nudzic zaczelo. Kurde jak zajmujecie maluszki jak macie do zrobienie cos w domciu?

misia szybkiego powrotu do zdrowka zycze!!! My powoli zdrowiejemy. Malemu juz antybiotyki odstawilam. I tez na sylwka w domciu siedzimy :tak:
kathhe bierz wozek i 10 kolek wokol bloku czy domku :-):-);-)

misia wspolczuje chorobska, qrcze ja taka panikara jestem a jakby mi mala jeszcze zachorowala to chyba nie spalabym wogule:-(zdrowiejcie szybko:tak:

larvunia hehe no moze i zrobie pare koleczek wokol bloku:-)najlepsze jest to ze doslownie minute ode mnie mamy klub z aerobikiem a ja nie moge sie przemuc zeby sie zapisac:-) z jednej strony ciesze sie ze wracam na studia od stycznia bo tak wogule bym sie nie ruszyla z domu:-)

halo babeczki

ja ostatnio malo na necie bo moj luby przejal mojago maca a mi sie nie chce do peceta dobierac rodzicow :-p

larvunia nie martw sie serduszkiem, teraz naprawde mamy swietnych kardiologow i wiekszosc tych wad albo sama ustepuje albo po leczeniu
i mozna z tym wszystkim normalnie zyc :tak::tak::tak:
moj brat cioteczny od malenkosci mial szumy na sercu a teraz nie ma po tym sladu

moja mala tez dostala skierowanie do kardiologa bo lekarka cos tam wysluchala ale powiedziala zeby absolutnie sie tym nie denerwowac bo wiekszosc tak ma i to samo przechodzi a skoro mozna pojsc do kardiologa to czemu z tego nie skorzystac i ona pro forma daje

infacol super sprawa pomagal czasami ignasiowi a mala jak sie prezy to tez jej dam czasami
i tak jak misia mowi sprobuj dawac przed spodziewana kolka
ale ja dawalam tez czasami jak mala nie mogla puscic baka po jedzeniu :cool2:

my na sylwestra do znajomego
dzieci z moimi rodzicami ktorzy w tym roku zostaja w domu ;-)

mam wielką ochotę pojeździć w końcu na rowerze albo pograć w siatkę:tak:Muszę skombinować coś bo się zanudzę

ELBRA zartujesz prawda?:confused: haha :-D
a tak powaznie to zazdroszcze, ze masz czas na nauke i jeszcze zeby sie ponudzic, z moim sie niestaty tak nie da, potrzebuje aby cala uwage na nim skupiac :sorry2: jak nie spi i mnie nie widzi to placze :-( myusze caly czas go bawic albo jestem uwieziona przez cyca i zupelnie nic nie moge zrobic. :no:

my na sylwestra do znajomego
dzieci z moimi rodzicami ktorzy w tym roku zostaja w domu ;-)

dzisiaj mam dzien zazdrosci :dry: ;-)

nie czytam was juz dzis wiecej bo zaraz w jakas depreche popadne, w ogole mam jakis dzis dzien do du*py :cool2:
--------------------------------------------------------------------------------------

misia zdrowka zycze dla calej rodzinki :tak:

wisienka kazdy ma chwile slabosci :sorry2:
sugar dzieki :*
elbra jejku egzaminy.... nie zazdroszcze.
kathhe a ja bym z checia wrocila juz do pracy. Nie to ze nie podoba mi sie zajmowanie malym, ale kochalam swoja prace :-) zabieralabym malego chyba ze soba :-D

zapomnialam napisac, ze moj maluszek nadal ma kolki wieczorami. Kurde nie takie jak przy antybiotykach ale prezy sie nadal i placze Slabiej ma bole ale jednak je ma. :-( Teraz zasnol... Kiedy mu to przejdzie?! :wściekła/y: ...plakac mi sie chce.

reklama
Do góry