reklama
czesc :-(
od jakiegos czasu mam problemy z netem, nie wiem dlaczego ciagle mnie wywala
a tak wogole moj szkrabik jest chory :-( -zapalenie oskrzeli :-(, spac nie moze, malo je... katarek ma i kaszelek wstretny :-( Wczoraj bylismy u lekarza z ranca bo cos czasami sobie kaszlnol, a doktorowa na to ze nic nie slyszy na plucha i oskrzelach ze zdrowy ale obserwowac go.... a wieczorem wczoraj jak go chwycilo ze masakre mialam, noic nieprzespana... Dzis okazalo sie ze to zapalenie oskrzeli ...i juz z nowu ten malutki organizm truc antybiotykami trzeba,jak nie zapalenie ploc w szpitalu tio teraz oskrzela :-( ......... no i przez to wszystko ledwo robie porzadki w domu w przerwach malego bawie..., mezus w pracy a ja zmeczona juz tym wszystkim jestem Nawet prezentow jeszcze nie mam kupionych... a raczej upominkow :-(
wieczorkiem poczytam co tam u Was kochane, sorki za brak czasu.... BUZKA :*
od jakiegos czasu mam problemy z netem, nie wiem dlaczego ciagle mnie wywala
a tak wogole moj szkrabik jest chory :-( -zapalenie oskrzeli :-(, spac nie moze, malo je... katarek ma i kaszelek wstretny :-( Wczoraj bylismy u lekarza z ranca bo cos czasami sobie kaszlnol, a doktorowa na to ze nic nie slyszy na plucha i oskrzelach ze zdrowy ale obserwowac go.... a wieczorem wczoraj jak go chwycilo ze masakre mialam, noic nieprzespana... Dzis okazalo sie ze to zapalenie oskrzeli ...i juz z nowu ten malutki organizm truc antybiotykami trzeba,jak nie zapalenie ploc w szpitalu tio teraz oskrzela :-( ......... no i przez to wszystko ledwo robie porzadki w domu w przerwach malego bawie..., mezus w pracy a ja zmeczona juz tym wszystkim jestem Nawet prezentow jeszcze nie mam kupionych... a raczej upominkow :-(
wieczorkiem poczytam co tam u Was kochane, sorki za brak czasu.... BUZKA :*
Pati26
Mama Marcela i Samuela
wisienko...super prezent dla Davidka
Marcel ma okropny katar
biedak męczy sie
gdyby nie frida to chyba by się udusił
zwilżam mu nosek sterimarem a póżniej po fridzie zakraplam nasivinem
ale narazie nie widac rezultatu
dzisiaj lekarz kazał podawac 3x dziennie po 10 kropli Cebionu podawać
i poić herbatką(kupiłam Marcelkowi taką Hippa na przeziębienie-bardzo mu smakuje;-))
mam nadzieję że nic się z tego kataru nie wykluje
idę bigos robić
Marcel ma okropny katar
biedak męczy sie
zwilżam mu nosek sterimarem a póżniej po fridzie zakraplam nasivinem
ale narazie nie widac rezultatu
dzisiaj lekarz kazał podawac 3x dziennie po 10 kropli Cebionu podawać
i poić herbatką(kupiłam Marcelkowi taką Hippa na przeziębienie-bardzo mu smakuje;-))
idę bigos robić
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Asix powiem Ci ze znikneły kropeczki:-) ale skórke ma taka chropowata troszke, wiec smaruje kremem oilatum:-)
Larvuniu dla Marcelka buziole ogromne od Cioci i maluszka:-) zdrowiejcie szybko :-) buziak
Pati powrotu do zdrowia dla Marcelka życzymy z Kacperkiem:-) ucałuj go od nas:-)
co tych Marcelków wzięło na chorowanie kurcze...
Wisienka śliczny prezencik:-)
Larvuniu dla Marcelka buziole ogromne od Cioci i maluszka:-) zdrowiejcie szybko :-) buziak
Pati powrotu do zdrowia dla Marcelka życzymy z Kacperkiem:-) ucałuj go od nas:-)
co tych Marcelków wzięło na chorowanie kurcze...
Wisienka śliczny prezencik:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a mój mężuś dziś wychodzi na wieczór kawalerski mojego brata:-) mężuś jest świadkiem więc coś tam organizuje niby:-) więc przyszła bratowa jej siostry i koleżanka mają przyjść do mnie:-) jako że ja nigdize nie wyjde bo ktoś musi być z Kapikiem:-) wiec posiedzimy pewnie spokojnie:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a tak wogole moj szkrabik jest chory :-( -zapalenie oskrzeli :-(, ...i juz z nowu ten malutki organizm truc antybiotykami trzeba,jak nie zapalenie ploc w szpitalu tio teraz oskrzerzeli ........
biedny :-( ale co to za doktor ze nic nie wykryl za wczasu
moze by sie dalo uniknac chorobska
w kazdym razie larvunia zycze duuuuzo zdrowka dla malego :-)
wisienko...super prezent dla Davidka
Marcel ma okropny katar
biedak męczy sie
dla Marcelka rowniez zycze duuuuuuzo zdrowka, :-)
pati, women ciesze sie ze wam sie podoba moj prezent dla Davidka mam nadzieje ze jemu tez sie spodoba i bedzie sie bawil a mamie da troche odpoczac
a ja juz tu dzis raczej nie zagladne bo dzis wieczorkiem idziemy cala 3 na kolacje do restauracji - wigilia firmiowa od mojego z pracy :-) wiec trzeba zaczac powoli sie ubierac i malego, oby spal i dal mamie zjesc bo maja byc pysznosci
to milego wieczorku zycze i prosze nie klocic sie juz z mezami
dziekuje kochane za poparcie
asix moze przegrzewasz bobasa i to sa potówki,albo ma uczulenie na cos co jesz.
wisienka na 3 miesiace kupuje ciuszki
woman no wlasnie tez wiem,ze sa te dwie opcje-ale nie wiem,czy przegrzewam,jak w nocy ma chlodne raczki i niby doktor powiedziala,ze jak tak jest to temperatura ciala jest prawidlowa
to w takim razie pewnie cos jem nie tak-no ale co?? ja glownie wcinam nabial-a jakby to bylo to to podobno krostki sa wszedzie,a moze to od ciastek?? palaszuje takie ciasteczka-codziennie pol paczuszki
M
Melanie
Gość
wykręciłam intrygę...zaśmiecasz wątek kobieto
nie widzisz że mam gdzieś co do mnie piszesz
a poza tym jestem ułożona i milutka dla tych którzy na to zasługują
wykręciłaś intrygę ( nie pierwszą zresztą)
i szukasz wsparcia
ale na szczęście mało kogo interesują twoje heretyczne wywody
hetera ze mnie...
nie zasługują na to, żebyś była dla mnie milutka?
a co Tobie zrobilam ??
domagam się swoich pieniędzy i dlatego mnie tak obrażasz?
przestań już wymyślać i załatw sprawę jak należy
bez zbędnych komentarzy na temat mojej osoby
to ja mogłabym Ci na zwymyślać - mam za co
Witam,tutaj tez to napiszę!
Po co dziewczyny psujecie atmosferę świąteczną innym użytkownikom forum?
Nie lepiej załatwić to miedzy sobą?
Nie interesują nas wasze osobiste sprawy,więc nie sądzę abyś Melanie zasypywała nas takimi wiadomościami,które psują nam tu atmosferę.Myśle ze inne listopadówki przyznają mi rację.
women ja już od ponad roku próbuję załatwić to między sobą
uwierz... ile razy musiałam się upominać....
aż cierpliwość się skończyła i sprawa poszła dalej...
na komisariat
forum
i tym podobne...
Myślę, że każda z Was nie lubi jak się je okrada
Nie zalezy mi na niefajnej atmosferze na Waszym wątku
chcę odzyskać swoje pieniądze
odpuściłybyście komus taką kwotę?
P.S Pati26 dla Twojej informacji wiele osób z Listopada (i nie tylko ) zainteresowało się tą sprawą,
czego jak widze jesteś kompletnie nieświadoma.
reklama
melanie niechce byc nie mila, ale to nie Twoj watek. Sorka ale nas malo obchodzia Wasze sprawy, wiec zegnam Kluccie sie na innym watku.... bo to juz sie nudne robi.
pati wspolczuje "rzepa na ogonie" Blagam nic juz jej nie odpisuj... ignoracja najlepsza metoda ;-)
wisienka i sabina dziekuje :-) za Marcelka.
...przerwe w porzadkach sobie wlasnie zrobilam ledwno zyje... i maly jakos dluuuuugo juz spi. Glupia sprawdzam co jakis czas czy dycha, bo jakos za dlugo jak na niego tego spania :-) ...no i oddycha
Ku..cze, jeszcze prasownia cala sterta mnie czeka i cala kuchnia do posprzatania..., pokoje, kibelek i lazienka juz lsnia ;-). Choinke jutro ubieram... czekam az tesciu zywulca przywiezie...
ide sobie wode wstawic na popoludniowa herbatke
pati wspolczuje "rzepa na ogonie" Blagam nic juz jej nie odpisuj... ignoracja najlepsza metoda ;-)
wisienka i sabina dziekuje :-) za Marcelka.
...przerwe w porzadkach sobie wlasnie zrobilam ledwno zyje... i maly jakos dluuuuugo juz spi. Glupia sprawdzam co jakis czas czy dycha, bo jakos za dlugo jak na niego tego spania :-) ...no i oddycha
Ku..cze, jeszcze prasownia cala sterta mnie czeka i cala kuchnia do posprzatania..., pokoje, kibelek i lazienka juz lsnia ;-). Choinke jutro ubieram... czekam az tesciu zywulca przywiezie...
ide sobie wode wstawic na popoludniowa herbatke
Podziel się: