reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja wam powiem,że kupiłam,a własciwie maz wanienke za 30 zł i nie wytrzymała roku,poprostu pękła.:confused:
Teraz chce kupic z IKEI,jakas solidniejsza sie wydaje.:tak:

reklama
Ja kupiłam wanienkę za 19,90 ;)
Jest duża i na pewno posłuży... A jeśli pęknie lub coś w tym stylu to nie będzie mi szkoda - kupi się drugą :p

czytałam artykuły na temat takich pasów i nie są one polecane :no:
Owszem, wygląda się lepiej, bo pas trzyma rozciągniętą skórę w ryzach, ALE taki pas powoduje, że mięśnie jeszcze bardziej wiotczeją i nie ma postępu w regeneracji wyglądu brzuszka. Specjaliści radzą odpuścić sobie takie pasy - no chyba, że ktoś bardzo potrzebuje to ew. na wyjścia jakieś...

nie wiem dokładnie, nie znam się z tego co czytałam na majówkach wielu z nim pomogło w walce z zwisającym brzuszkiem więc ile ludzi tyle opinii

Jak zwykle wszystko najlepiej z umiarem i taki pas też. Jesli nei bedzie się go nosiło 24h/d to powino być ok. Poza tym, jak tylko będzie można, dołączyć ćwiczenia... Będzie dobzre laski!! W końcu sierpniówki to sierpniówki, nie?

ja to mam od 3 miesięcy i polecam :) za swój dałam chyba 9 albo 71 zł- nie pamiętam, bo się nad dwoma zastanawiałam. Nie da się spać bez niego... minusem o którym już wspominałam jest znaczne zacieśnienie więzi w łóżku... po prostu zauważalnie mało miejsca się robi...

Ja też kupię zwykła wanienkę, żadnych wynalazków, miałam taką dla 1 dziecka i nie narzekałam wcale. Były super kąpiele.
Termomert do kąpieli???? Matulu nigdy w życiu mi to nie było potrzebne,choć miłam tylko 19 lat, przecież naprawde wsadzasz łokieć do wody i już wiesz jaka ma być temper., szkoda kasy (jaka ona by nie była), trzeba liczyć trochę na siebie, na swój instynkt macierzyński.
Dwa razy użyjecie i nie będzie wam potrzebny.
Ja wiem, ze pierworódkom jest trudno dużo rzeczy wytłumaczyć, ale naprawde z pewnych art. nie będziecie Mamuśki korzystać, wspomnicie te słowa!!!!!
Ale to jest oczywiście moje zdanie i moje doświadczenia:)

Acha myslałam , myślałam i znalazłam.........wanienka składana, która tutaj była prezentowana na zdjeciu jest w gazecie "Mama i Ja " nr majowy i kosztuje 169 zł więc chyba jakieś nieporozumienie,pozłacana jest czy co,??? poszaleli niektórzy producenci!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry