- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
AgaS-78
Fanka BB :)
Puchatko ten rogal jak dla mnie rewelacja, ja karmilam mala do 12 miesiaca i jak pamietam uzywalam go zawsze- chyba ze karmilam na lezaco. A i mala uwielbiala w nim spac- dobry byl rowniez przy kolkach- moj maz ukladal ja na boczku w tej poduszce- dla mnie rewelacja. Rowniez sprzydal sie jak mala zaczynala siadac)magda.wu trochę dziwna ta lista bo na niej np. body 4 szt. a pieluch tetrowych 30-50 szt i ja osobiście w ogóle nie używałam koszulek
mam pytanko do mamuś z doświadczeniem czy używałyście poduszki do karmienia takiego rogala ?? ja się zastanawiam nad takim czymśiem bo choć przy Majce nie miałam to pomysł wydaje się nie głupi ot może taka "MAMO-TATO" Paseczki pomarańczowe Poduszka Odzież niemowlęca, ubranka niemowlęce - SuperDzidziuś
ja mialam dokladnie taki.
Ta poduszeczka jest inna niz ta ktorej pisze Puchatka- tamta jest mniejsza i na ciaze raczej sie nie nada. Twoja fakt jest wieksza i dobra do spania dla kobiet z brzuszkiem a i potem sie sprzyda- ale przeczuwam ze jest bardziej miekka co mi by przy karmieni troche przeszkadzalo. Ale to kwestia przyzwyczajenia.Napisał rozalka
Ja używałam jeszcze w ciąży(super sprawa-podkłądasz pod nóżki i brzuszek i wygodnie sie śpi na boczku).Przy karmieniu bardzo mi sie przydał,wygodnie mozna dziecko ułozyć
Mam dokładnie taki,tylko niebieski.
http://www.allegro.pl/item893213850_...ienia_3w1.html
Ostatnia edycja:
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
A mi się podobają i to bardzo.Nie podobają mi sie
Wszystkim wszystko przecież nie musi się podobać.
A mi się podobają i to bardzo.
Mi też się podobają - szczególnie ta z napisem CBA ale te z napisem fanclub mamy napewno wyląduje w garderobie mojego szkraba .
a co do gustu to są gusta i guściki. najwyrażniej z kiniusią mam podobny :-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No nie musi,ale można sie wypowiedziec przecież.A mi się podobają i to bardzo.
Ja wyraziłam swoje zdanie.
Wydawało mi sie,że mozna ,hmmmm...
Nudno ,by było,gdyby każdemu podobało sie to samo.
Poprostu nie wyobrażam sobie ubrac dziecko w upalny dzien w czarne body,no chyba,ze do zdjęcia.Ale to ja...
Ostatnia edycja:
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Oczywiście, że możnaNo nie musi,ale można sie wypowiedziec przecież.
Ja wyraziłam swoje zdanie.
Wydawało mi sie,że mozna ,hmmmm...
Nudno ,by było,gdyby każdemu podobało sie to samo.
Poprostu nie wyobrażam sobie ubrac dziecko w upalny dzien w czarne body,no chyba,ze do zdjęcia.Ale to ja...
Hmmmm...
A ja wyraziłam swoje zdanie ;-)
No problem ;-)
Ostatnia edycja:
martitka-26
Fanka BB :)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: