reklama
madzia.waw
Wrześniowe mamy'08
Będę testowała około 10 września. Właśnie przyszły te dni kiedy mogę liczyć na maluszka, ten tydzień będzie pracowity. Wczoraj wróciłam znad morza i jestem odstresowana, wierzę mocno, że się uda.
Pozdrawiam Was serdecznie
Pozdrawiam Was serdecznie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Beatka Przykro mi,nastepnym razem napewno sie uda.Nadal trzymam kciuki
Buziak szkoda,zycze oby kolejny test przez ciebie robiony pokazal 2 krechy
Madzia Witaj,za ciebie tez rozwnierz bede trzymac kciuki
Buziak szkoda,zycze oby kolejny test przez ciebie robiony pokazal 2 krechy
Madzia Witaj,za ciebie tez rozwnierz bede trzymac kciuki
Dziekuje za te szczere gratulacje i zapewniam ze dbam o siebie
iwonka2006 na kwietnioweczkach jestem
buzi@k :--(, ale nie poddawaj sie trzymam kciuki caly czas
wszystkim staraczkom przesylam troche fluidkow moze to pomoze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NO I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKI KCIUKI
iwonka2006 na kwietnioweczkach jestem
buzi@k :--(, ale nie poddawaj sie trzymam kciuki caly czas
wszystkim staraczkom przesylam troche fluidkow moze to pomoze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NO I TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKI KCIUKI
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
No my zaczynamy ponownie od dzis starania ale teraz to zawzielismy sie. Codziennie a co tam :-):-):-):-):-)
Madziu D nie wolno codziennie, bo plemniczki sa slabe .No ale sprobowac mozna, moze sie uda.TRZYMAM mocno kciuki za Ciebie i inne dziewczyny. Ja ide spac, maz moze wroci jutro , od wrzesnia dzialamy znowu, moze sie uda . DOBREJ NOCKI< pa
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
O własnie cos mi sie przypomnialo.
Czy to mozliwe ze zaraz po @ boli jajnik jak na owulacje??
A moze to owu?? Ae czy nie za wcześnie?? Chociaż z moja nieregularnoscią to moze...Hm...???
HELP
Czy to mozliwe ze zaraz po @ boli jajnik jak na owulacje??
A moze to owu?? Ae czy nie za wcześnie?? Chociaż z moja nieregularnoscią to moze...Hm...???
HELP
reklama
Podziel się: