reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Czesc dziewczynki

Ktore mnie jeszcze pamietaja to zglaszam uprzejmie ze zafasolkowalam:tak: po dluuuugich 9 miesiacach ciezkich robot;-),

buzi@ktrzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:tak:

iwonka2006, Beata2710 skad ten pesymizm:-) ( i mowi ta co z forum zwiaja na 4 miechy bo nie wychodzilo):-D, zobaczycie ze tez sie doczekacie

Kindzia goraca buzka

Czesc dziewczynki

Ktore mnie jeszcze pamietaja to zglaszam uprzejmie ze zafasolkowalam:tak: po dluuuugich 9 miesiacach ciezkich robot;-),

buzi@ktrzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:tak:

iwonka2006, Beata2710 skad ten pesymizm:-) ( i mowi ta co z forum zwiaja na 4 miechy bo nie wychodzilo):-D, zobaczycie ze tez sie doczekacie

Kindzia goraca buzka

Moje gratulacje i dbaj teraz o siebie.

Przegladalam caloroczny swoj kalendzarzyk owu i wiecie co stwierdzilam. straszne fakty. Od 3 miesiecy dni plodne trwaly max 4 dni. I w dodatku w innych dniach niz liczylam na piechte. Dopiero w tym miesiacu wypada ich az 8

No bylam poprostu w szoku

Renatko gratulacje, zycze Tobie spokojnej ciazy - POWODZENIA. U mnie bez zmian 31 dc , @ nie ma a temp. 36.8 C, czekam dalej. Testowanko zrobie za 9 dni, chyba ze dostane @. Udanej soboty, pa. Buziak jak tam tescik?

weszłam zobaczyć jak sobie radzicie i chiałam serdecznie pogratulować wszyskim, kórym się udało i życzyć powodzenia starającym się!!
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny i .... nie zapominajcie o przyjemności:)

reklama
Do góry