reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Jak ja Wam zazrdoszczę! Też bym chciała chociaż starać się! Ale niestety teraz muszę uważać, żeby przez te najbliższe miesiące fasolka nie pojawiła się w naszym życiu:wściekła/y: . Trzymam za Was kciuki! Na pewno wkrótce zafasolkujecie!

No i kurcze nie wiem jak zacząc żeby było miło i nie za nadto oficjalnie. No to jestem skoro jest miejsce w którym moge poczuc sie nieobco to tym lepiej. Staramy się ożuczka już troszke i póki co pan doktor wysłał nas na randki ze strzykawkami i pojemniczkami:-) ale to nie przeszkadza w dalszym staraniu więc nie odpuszczamy a jednocześnie staramy sie nie popadać w paranoje. Jestem treraz w 19 dniu cyklu kolejne odwiedzinki pani m za jakies 10 dni. Może licze na malutki cud ale jeśli sie nie zdarzy to poczekam znowu. Nabieram wprawy w czekaniu co wcale nie czyni go łatwiejszym. Wszystkim staraczkom dwóch kreseczek :tak: :tak: :tak:

Witam wszystkie staraczki ,forum babyboom poznałam lepiej dopiero wczoraj,ale powiem krótko...:dobrze mi tu i chcę tu pozostać jak najdłużej! Ostatnia @ 27.02 i mam cichą nadzieję,że ten pierwszy cykl starań będzie tym wymarzonym i ,że zaskoczy.Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i wszystkim życzę jak najszybciej dwóch kreseczek!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

NIe długo moja kolej testowania:confused: i normalnie aż strach:szok: co to bedzie co to bedzie:cool2: czy zobacze te 2 krechy czy nie:-) ???

reklama
Do góry