reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

:-) Ataata bardzo chętnie spadne z tej listy a wtedy pociągne WAS wszystkie za sobą żeby nie było mi smutno samej:tak:

Buzi@k już nie długo pewnie dostaniesz raport i oby to nie były dane do listy testowania;-) Ale jeszcze z tydzień musze czekać aż sprawa się wyjaśni a z natury jestem niecierpliwa strasznie:-) Jak tam Twoje staranka ?:)

reklama
To ja też się zapisuje:laugh2:, ale u mnie ciężko powiedzieć kiedy będę testować:confused:, bo nie wiem kiedy mnie @ złapie po tym wszystkim :-(

Ale bardzo chętnie się dołączę :tak: tyle, ze bez daty ;-)

A nóż widelec uda mi sie teraz :-p;-)

:-) Ataata bardzo chętnie spadne z tej listy a wtedy pociągne WAS wszystkie za sobą żeby nie było mi smutno samej:tak:

Doticzka to ciągnij mocno, tylko nam rąk nie pourywaj...;-) :-D :laugh2: :wink: :-p

Shiraaine @ już Cie nie dopadnie, bo wcześniej Doticzka Cie pociągnie za sobą..;-)

Ewcia81 mam nadzieje, że pochwalisz sie II kreseczkami..:tak:

Ataata, Ewa-Krystyna i wagnies obiecuje że jak się uda to wyciągne Was z tego watku z całej siły, ale rączek nie pourywam:D chociaż mogę wyciągnąć za 2 łaptki albo za 2 nóżki od wyboru do koloru ważne żeby przezucić z wątku starających do zafasolkowanych co nie?;) No ale testowanie przede mną a razem ze mną testuje Ewa-Krystyna wiec jak we dwie bedziemy wszystkich przeciągać do fasolkowego wątku to na pewno damy rade:D

Nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i wyszły 2 kreski:szok: ale jakieś dziwne i nie wiem co mam myśleć :zawstydzona/y: a wyglądały tak -> / I <- czyli jedan była różowa i prosta a druga blado szara i na skos tak jak by:eek: i co to znaczy ?:confused: bo ja się zamotałam:-)

Hejjjj laseczki !! Nie bylo mnie sporo czasu.Jezzzzuuuuu jak pomysle ze musze przecvzytac wszystkie wasze posty to zimny pot mnie oblewa :szok:
Doticzka jeszcze Ci nie gratuluje,zeby nie zapeszac ale juz sie ciesze razem z Toba !!!!!!!

reklama
KINDZIA100 a ty co tak pojawiasz się i znikasz :confused:;-)

Doticzka no to może wklej teścik i zobaczymy, trzymam kciuki żeby jednak był pozytywny :tak:

Do góry