hej dziewczyny, ja też dołączam się do tej listy Mam już córeczke ale chcemy drugie- bo niuni jest smutno troszkę no i my też chcemy więcej dzieci... no więc test robię za tydzień we wtorek - czyli 13 marca a ostatnia miesiączka była 13 lutego Pozdrawiam
reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
Ataata
Grudniowa Mama '07
agacinka witaj wśród staraczek, no i trzymam mocno kciuki za II kreseczki :-)
sugar Swietne określenie "kopulacja" ;-) aż wstyd przyznać ale trafione w 100%, przynajmniej w moim przypadku, bo jak innaczej nazwać to, że budze o 2 w nocy faceta, bo akurat mam owulacje... i tylko czekam aż skończy, nie patrząc na to czy mi jest dobrze
No ale ja już sie z tego lecze pomału
agat oby ostatni, mam nadzieje że sie uda szybciutko
sugar Swietne określenie "kopulacja" ;-) aż wstyd przyznać ale trafione w 100%, przynajmniej w moim przypadku, bo jak innaczej nazwać to, że budze o 2 w nocy faceta, bo akurat mam owulacje... i tylko czekam aż skończy, nie patrząc na to czy mi jest dobrze
No ale ja już sie z tego lecze pomału
agat oby ostatni, mam nadzieje że sie uda szybciutko
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczyny mnie tez mozecie dolaczyc do tej listy, w tym miesiacu zaczynamy starania,jestesmy juz malzenstwem ponad 3 lata, przyszedl czas zeby zalozyc prawdziwa rodzine , ja juz sie nie moge doczekac , zeby zafasolkowac :-) pozdrawiam was serdecznie i trzymam za was kciuki
KINDZIA100
Fan(ka)
ja tez sie dopisuje.Jestesmy malzenstwem do maja 2006.Staramy sie juz kilka miesiecy i nic........:-(
anineczka
królowa mrówek :P
buzi@k widze,ze juz mnie wypisalas;-);-)
Dziekuje.
Dziewczyny czekamy na was na listopadowkach:-)
Zycze powodzenia
Dziekuje.
Dziewczyny czekamy na was na listopadowkach:-)
Zycze powodzenia
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dziewczyny, sugar, coś wam opowiem... Ide sobie z moim chłopem przed chwilą na zakupy i mu opowiadam o tej "kopulacji..." a on na to (oczywiście z uśmiechcem na twarzy i sztucznym fochem), że ładnych rzeczy sie dowiedział... Że teraz czuje sie zgwałcony i czuje sie jak reproduktor Mówi że jesteśmy jak te króliki co to tylko co chwila kopulują !! haha po czym dodał że od dziś koniec sexu, że on woli iść sobie pod prysznic i zrobić sobie dobrze, niż być wykorzystany seksualnie przezemnie. A jeśli mi tak bardzo zalerzy żeby mieć małe bobo, to przyniesie mi to w słoiku, żebym sobie wlała... :-) ;-) Aha jeszcze jedno, powiedział żebyśmy sobie kupiły dojarki (takie jak dla krów) i podłączały ich do tych dojarek, tak ze 3 razy dziennie conajmniej!!!
I na koniec jeszcze dodał że zgłosi to BB na policje, bo to już pod sekte podchodzi
Boshe dziewczyny jak sie uśmiałam, całą droge mi taki monolog walnął, szkoda że tego nie słyszałyście bo z jego ust to tak śmiesznie brzmiało, że o mało sie nie posikałam po drodze.
I na koniec jeszcze dodał że zgłosi to BB na policje, bo to już pod sekte podchodzi
Boshe dziewczyny jak sie uśmiałam, całą droge mi taki monolog walnął, szkoda że tego nie słyszałyście bo z jego ust to tak śmiesznie brzmiało, że o mało sie nie posikałam po drodze.
Ataata
Grudniowa Mama '07
dosia podejrzewam że jeszcze dzisiaj przylezie i bedzie sie łasił...;-)
reklama
Podziel się: