reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie...
Zrobiłam dziś test i NIESTETY.. wynik negatywny. Co prawda @ jeszcze nie mam. Planowo ma byc jutro ale chyba przyjdzie bo juz brzuch zaczyna mnie pobolewać :no::no::no:
zaczynam mieć doła :no:

reklama
agat :-(
ale z tego co widzę na suwaczku to dopiero pierwsze staranka.
No niestety nie ma tak dobrze trzeba troszkę popracować;-)

buzi@k
no tak... wiedziałam, że może nie być tak łatwo... ale jednak nadzieję miałam. Na razie czekam na @ która pewnie się jutro pojawi... i od nowa zaczniemy starania...

agat sama pamiętam jak pierwszy raz się staraliśmy do tego myślałam że od jednego przytulanka bez zabezpieczenia będzie dzidziuś :-D no i niestety
byłam strasznie zawiedziona że na teście tylko jedna krecha :-(
ale nie tracę nadziei w końcu sie uda :tak:

buzi@k
jestem pewna, że się uda ... i trzymam kciuki za Ciebie... siebie i wszystkie staraczki :tak:

no widzicie dziewczyny ja juz mam 2 i bylam pewna ze z tym to bedzie hop siup i juz, i co tez sie musze napocic;-) , ale nie narzekam i mam nadzieje ze i mi i Wam szybko sie uda:-) !!!
Pozdrawiam

Witajcie...
tak jak przewidziałam @ dziś przyszła popołudniu :no:

No to zaczynam kolejny cykl starań ... drugi ... oby ostatni :tak:
ostatnia @ 04.03.2007 cykl 28-29 dni planowanie testowanko 31.03.2007

reklama
Wiecie co... ja myślałam, że tylko ja jestem taka wariatka, ale widzę, że jest nas więcej, myśłałam, że jestem osamotniona w swojej "chorobie" ;-) aż wstydziłam się coś napisać, ale...
Ja też zaczęłam traktować męża jako dawcę nasienia... zauważyłam nawet, że w okresie owulacyjnym nie kocham się z nim, a kopuluję. Czekam aż skończy i staję na głowie :-D
W tym miesiącu wyluzowałam, bo patrząc na mój wykres to miałam cykl, tzn. mam jeszcze, strasznie poowalony... i o ile była owulacja, to w 28 dc prz cyklu 31 dniowym...
Powiem, szczerze, że ja nie rozpaczam gdy dostaję @, jakoś podświadomie ją czuję, wiem, że przyjdzie... człowiek się łudzi, ale... też dopatruję się u siebie wszelkich możliwych symptomów, z tą różnicą, że charakterystyczny ból brzucha daje mi znać, że @ idzie... Powinna przyjść jutro, ale podejrzewam, że przyjdzie później, bo i owu dopiero co była...

Do góry