reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

cześć dziewczyny
ja pierwszy raz piszę a skłoniła mnie wizyta u gina i odebrane badania okazało się że mam toksoplazmoze, a tak poza tym oczywiście staram się tak jak wy zafasolkować u mnie niestety już długo to trwa i w tym czasie przeżyłam jedno poronienie.Mam pytanko do was kochane i doświadczone,czy tokso....może być przyczyną tak długich starań bez rezultatu? dzięki

reklama
Gwiazdeczko mam nadzieję ,że pod choinkę dostane fasolkę:)

Ja nie tylko mam nadzieje, ale jestem pewna, ze Ci sie uda!!:-)

cześć dziewczyny
ja pierwszy raz piszę a skłoniła mnie wizyta u gina i odebrane badania okazało się że mam toksoplazmoze, a tak poza tym oczywiście staram się tak jak wy zafasolkować u mnie niestety już długo to trwa i w tym czasie przeżyłam jedno poronienie.Mam pytanko do was kochane i doświadczone,czy tokso....może być przyczyną tak długich starań bez rezultatu? dzięki

Toxa, witamy wsrod staraczek:-) oto link do stronki, gdzie wszystko wyczytasz:
Potomek.pl - Toxoplazmoza

Kaka82 mi się wydaje że twoja fasoleczka chce myc noworoczna:))):-)

I GRATULACJĘ Z OKAZJI ZDANEGO EGZAMINU- a nie mówilam ze zdolna bestia jesteś.

ps chyba pora na mnie;-)(chodzi o prawko :-p)

Dziewczyny mi sie nie udało zafasolkować ale widzę że wielu jest takich jak ja i ten miesiąc bedzie kolejnym miesiacem starań, oj listopad nie był zbyt łaskawy. Dlaczego tak długo trzeba czekać?u mnie 3 dzien cyklu, oby dalej, dalej:wściekła/y:

Dziewczynki to ja dzisiaj już jestem pewna rano była na usg i.........5 tydzień :-).
Kaka82 gratuluje zdanego egzaminu super że masz juz to za sobą a teraz staranko o fasoleczke.
Dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki starajcie się szybciutko bo nie ma jeszcze forum z mamami sierpniowymi.Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki i że bedziemy mogły razem się cieszyć.Buziaki:-D

Dziewczynki to ja dzisiaj już jestem pewna rano była na usg i.........5 tydzień :-).

Agaciu- wielkie gratulacje!!!!!!
Kurcze nie sadzilam ze w 5 tygodniu juz widac fasolinke...ja pierwsze usg mialam w 7 bo mowili mi ze wczesniej nie ma sensu robic bo nic moze jeszcze nie byc widac. Slyszalam jednak ze od 5 tyg bije juz serdunko!!!!!!

SPOKOJNYCH 8 MIESIECY!!!!!!!

reklama
Do góry