Cześć laseczki co się tu porobiło łoooo.Gratuluje przyszłej mamusi [agacia] cieszę się razem z tobą, no i czekam na wiadomości od następnych mamusiek .U mnie dalej nic:-( byłam na laparoskopii [drożność jajowodów] no i jeden dodry drugi zły ale już naprawili mi awarie i teraz może coś z tego wyjdzie:-):-):-) teraz tylko się staraćtrzymam za wszystkie kciuki
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
:-) u mnie wizyta się przełożyła na środę ale się już nie cierpliwiechciałabym być pewna na 100% Buziaki
agacia85- co do tego ze w brzuszku jest mala fasoleczka nie mialam bym wątpliwosci.....nastaw sie ze idziesz tylko do wiedziec sie ktory tydzien ciązy i ze maly czlowieczek jest zdrowiutki.....a napewno tak jest!!!!!!
caluski
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
i ja ponownie dopisuję się do listy staraczek ;-)
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Pandorko trzymam kciuki :-):-):-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Katka, super, ze egzamin juz za Toba, ale przykro mi, ze @ przylazla....powodzenia w nastepnym cyklu!!
Witam dziewczynki dawno ale to bardzo dawno mnie tu nie było .Podczytuje Was czasami i widze że co niektórym się udało,bardzo wielkie gratulujacje wszystkim zafasolkowanym.Wszystkiego dobrego życzę zafasolkowanym;-)Ja oczywiscie nadal na etapie staraczki.
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-):-)
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-):-)
reklama
Podziel się: