reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Cześć laseczki co się tu porobiło łoooo.Gratuluje przyszłej mamusi :tak:[agacia] cieszę się razem z tobą, no i czekam na wiadomości od następnych mamusiek:tak: .U mnie dalej nic:-( byłam na laparoskopii [drożność jajowodów] no i jeden dodry drugi zły:no: ale już naprawili mi awarie i teraz może coś z tego wyjdzie:-):-):-) teraz tylko się starać:-ptrzymam za wszystkie kciuki

reklama
:-) u mnie wizyta się przełożyła na środę ale się już nie cierpliwie:wściekła/y:chciałabym być pewna na 100% Buziaki

agacia85- co do tego ze w brzuszku jest mala fasoleczka nie mialam bym wątpliwosci.....nastaw sie ze idziesz tylko do wiedziec sie ktory tydzien ciązy i ze maly czlowieczek jest zdrowiutki.....a napewno tak jest!!!!!!
caluski

Kaka82 i co u Ciebie???Jak po egzaminie????Jakie wieści????Nic sie nie odzywasz?A co z twoim teścikiem??Robiłaś:szok:???Pisz szybciutko bo my wszystkie z niecierpliwością czekamy:tak: buziaki

Czarodziejko ja też mam taka nadzieje odezwe się jutro i powiem co i jak napewno:szok: ale mam stresik tym bardziej że gina mam dopiero na 16.45 nie wiem tyle czasu w niepewnosci to jak cała wieczność:wściekła/y: pozdrawiam

Witam dziewczynki dawno ale to bardzo dawno mnie tu nie było :tak:.Podczytuje Was czasami i widze że co niektórym się udało,bardzo wielkie gratulujacje wszystkim zafasolkowanym.Wszystkiego dobrego życzę zafasolkowanym;-)Ja oczywiscie nadal na etapie staraczki:-D.
Pozdrowionka dla wszystkich:-):-):-)

reklama
Do góry