reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
A ja jakoś przygnębiona jestem. Jutro test ale jakoś nawet bez entuzjazmu u mnie...może dlatego, że we wtorek mam ważny egzamin i to mnie przytłacza...dziś cąły dzień łaze po domu w dresie, próbuję się uczyć ale już sił nie mam. Ponoć kobiety czują, ze są w ciązy - ja czuję się tak jak zwykle tylko zazwyczaj jestem mniej przygnębiona. Taka mała Fasolka a tyle radości daje ehhhh

Kaka82 No panienko głowa do góry:wściekła/y::wściekła/y:, Ja tu z zaciśniętymi kciukami czekam na twój teścik:tak::tak:.I nieprawda ze się czuje, nie każda ma takie szczęście. Ja nic nie czułam raczej byłam przekonana że 7 cykl do d.... , a tu niespodzianka która za kilka dni kończy swój I roczek:-D. Pozdrawiam

Agacia85 ale super :-) OGROMNE GRATULACJE i spokojnych dziewięciu miesięcy :tak::-)

Buzi@czek ja mam prośbę o zmianę daty mojego testowania na 29 grudzień. Ten cykl starań przerwała wcześniejsza @ :wściekła/y: Może w kolejnym cyklu się uda....

Cześć Laseczki!!!!Jutro jeszce wizyta u gina ale to raczej potwierdzone tak czuje....Kaka82 głowa do góry ja też jak miałam zrobić teścik to podeszłam raczej bez entuzjazmu myślałam (po co i tak się znowu rozczaruje) a tu prosze zaskoczenie odrazu dwie ||:tak:....Trzymam kciuki:-)za was wszystkie oby każda z nas mogła się radować...
Napisze jutro co gin mi powiedział a teraz pozdrawiam i śle buziaki

Hej...Kochane jesteście, ze mnie tak pocieszacie. U mnie nadal bez entuzjazmu...nawet testu nie kupiłam.Zrobię go jutro - chyba, ze juz nie będę musiała. póki co nic mnie nie boli i tyle. Jutro o 8mej zaczynam egzamin na prawko - więc moze ze stresu mi się przesunęło. Trzymajcie kciuki:)

reklama
Kaka82 będzie dobrze egzamin na prawko napewno zdasz pamiętaj jacy są egzaminotrzy nawet jeśli bedziesz dobrze jechała a On postanowi Ci oblać to i tak to zrobi głowa do góry trzymamy kciuki za Ciebie jutro:tak:uda Ci się napewno!!!! Wracając do domku kup teścik i w środę rano bedziesz już wiedziała:-) u mnie wizyta się przełożyła na środę ale się już nie cierpliwie:wściekła/y:chciałabym być pewna na 100% Buziaki

Do góry